Skechers Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

jeg likte skoene, de fikk føttene mine til å gå på en sunnere måte men jeg berer esker på jobben. og når jeg sitter i huk med helene løftet fra bakken så bøyer fram delen av skoen seg og dytter mot mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er svært fornøyd med både produktene og servicen fra Skechers. Leveringen var rask og effektiv, og varene kom som forventet. Jeg har brukt Skechers i mange år og kommer stadig tilbake på grunn av... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har funnet mine favorittsko for mine vonde hæler. Trekker heller ikke ned at man slipper å tenke på hvor skohornet befinner seg. Hentet mine turstøvler i dag og har så vidt prøvd de. Litt store så må... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har nå hatt 2 par skechers sko. Et av golf sko annet et vanlig par. Må desverre si at kvaliteten ikke holder mål. Golfskoen ble fort slit i hælen og selve innleget i sko slit. Vanntette er de kun... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Sobre Skechers

Escrito pela empresa

Nordens største utvalg av Skechers
På Skechers.no finner du Skandinavias største utvalg av Skechers.

Gratis frakt og retur
Meld deg inn i Skechers Plus og få gratis frakt og retur.

Medlemsfordeler Skechers Plus
Få følgende fordeler når du melder deg inn i Skechers Plus:

• Gratis frakt og retur
  • Få en bursdagsgave på bursdagen din
  • Spesielle invitasjoner til VIP-arrangementer
  • Få først beskjed om spennende nyheter

Meld deg inn i Skechers Plus her

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

2083 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Di var litt smale

Di var litt smale

14 de setembro de 2026

Hei Sonja,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Handler gjerne med dere igjen.

Jeg opplevde rask levering. Da jeg ville returnere varen, fant jeg en veldig grei instruksjon om hvordan gjøre dette.
Raske bekreftelser fra leverandør teller også mye.
Er ikke redd for å gjøre dette om igjen.

21 de setembro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Fine og praktiske slip-in høstsko

Fine og praktiske slip-in høst/vintersko. Litt store i størrelsen, men greit til vinteren da jeg kan bruke tykkere sokker. Leveringen tok litt tid, men ellers gikk alt som det skulle.

21 de setembro de 2026

God nettside

God nettside. Rask levering. Og ikke minst. Veldig god ordning ved bytte og retur om det ikke skulle passe.

15 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har enda ikke fått varen

Har enda ikke fått varen. Blelevert fra skechers 08.09
Hans Jacob Amundsen

10 de setembro de 2026

Hei Hans Jacob,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at leveringen av bestillingen din tok lengre tid enn forventet. Vi kan se at pakken din nå er levert, og håper du er fornøyd med varen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Rett fem og enkel prosess med levering…

Rett fem og enkel prosess med levering og retur. Rask refusjon ved retur. Minus en stjerne, fordi det ikke kom tydelig frem at pakken sendes fra utlandet, så det tar mye lengre tid enn man skulle tro (ikke noe fortolling, alt ok sånn sett).

17 de setembro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Laang leveringstid.

10 de setembro de 2026

Hei Nils Anders,
Takk for tilbakemeldingen din.

Vi kan se at pakken dessverre ble forsinket underveis, og beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet. Vi kan se at pakken nå er levert.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det tok lang tid fra bestilling til…

Det tok lang tid fra bestilling til levering-8 dager.

17 de setembro de 2026

Hei Svein-Otto

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at leveringstiden ikke levde opp til forventningene dine. Vi tar selvfølgelig med oss tilbakemeldingen din om leveringen.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais