Fin service med at finde passende alternativ for vores skirejse. Hvis man skal nävne noget som kan forbedres, er det svartider på mails - det tager lidt lang tid inden man hörer tilbage. Men slutresul... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Hurtig feedback på henvendelse . God kommunikation. Flere tilbud at vælge imellem . Skarp pris på mine ønsker . Første gang jeg bruger dem , ikke sidste
Det er nu tredie gang vi bruger Skilink, og alle gange har de været utrolig gode til at hjælpe med at finde det sted der passer til os. De sidste to gange har Alexandra hjulpet os, hun er super ser... Ver mais
Vi havde bevidst bestilt den seneste afgang. Dagen efter vi havde bestilt, ændrede skilink afgangstiden. Den nye afgang var så tidlig at vi ikke kunne nå den. Vi fik dog tilbudt, en anden destination... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre SKILINK
Escrito pela empresa
❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.
❄ OVER 300 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. I 2021 valgte vi at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Tilsammen har vores medarbejdere over 300 års erfaring i skirejsebranchen.
❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.
✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348
Informações de contacto
Kronprinsessegade 8, 2. sal, 1306, Købehavn K, Dinamarca
- 70 60 52 15
- info@skilink.dk
- skilink.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig og relevant svar på forespørgsel…
Hurtig og relevant svar på forespørgsel - også på den med ændringer.
Generelt god og og hurtig kommunikation
Hurtig reaktion og tilpasning til vores…
Hurtig reaktion og tilpasning til vores ønsker
Kundebetjening
Venlig og imødekommende behandling og gode råd om indkvartering og destination
Det var let at finde og bestille…
Det var let at finde og bestille skituren 2025 i god tid, og til en fornuftig pris på hjemmesiden.
Skilink bliver mit første valg…
Min skiferie arrangeret af Skilink var en sand fornøjelse! Jeg blev imponeret over deres professionelle og venlige tilgang til at hjælpe mig med at planlægge min rejse. Deres anbefalinger var spot-on, og alt fra transport til indkvartering var perfekt arrangeret. Jeg satte virkelig pris på den personlige service, jeg modtog, og jeg vil ikke tøve med at booke min næste skiferie gennem Skilink igen. Tak for en fantastisk oplevelse!
Kæmpe anbefaling!
Min seneste skiferie arrangeret af Skilink var intet mindre end en fantastisk oplevelse!
Skilink's team var utroligt hjælpsomme og vidende. Jeg nød virkelig den personlige service. Jeg kan varmt anbefale Skilink, til alle der leder efter en problemfri og mindeværdig skiferieoplevelse. Tak til Skilink-teamet for at gøre min skiferie uforglemmelig!
Bolig og transport under norm.
Bolig og transport under norm.
En ellers fin tur til Val Thorens med Skilink, hvor der var god service og hurtig respons forud for turen. Vi var nødt til at skifte lidt rundt på vores deltagere, og der var Skilink virkeligt gode til at hjælpe.
Hotellet, Les Chalets de Rosael, var dog nedslidt og med vanlig fransk arrogance og mangel på interesse i at fikse nogle ting.
Dampbadene var permanent slukkede, det samme var støvlevarmerne og de laminerede skilte viste både at det var et langtidsproblem samt at der ingen planer var om at levere det der var betalt for.
"pool" var lunken og loftpladerne var begyndt at falde ned, virkeligt noget forfaldent skrammel!
I lejligheden var der flere småting der var i stykker, og generelt fodkoldt - vi havde vel og mærke bedt om en "premium" lejlighed, så virkeligt godt at vi ikke havde bestilet en "normal" da det jo så virkeligt må være skidt! I forhold til at der ville være 3 eller 4 værelser, så var der 3. Vi havde en lejlighed der havde "8 sengepladser" og det var heldigt at vi ikke havde brug for de to i stuen, det var IKKE en brugbar seng.
Ved udrejsen blev vi sat af 100 m fra hotellet så vi skulle slæbe vores kufferter og ski op ad den stejle bakke. Det var sært, når nu vi allerede var læsset over i en minibus der kunne have kørt os frem.
Ved hjemrejsen skulle vi afhentes endnu længere fra hotellet, dog i samme by, så vi kunne gå gennem snevejret på de glatte isveje med bagagen. Igen, et sært valg at man ikke vil køre gæsterne til destinationen.
Bussen til og fra var "ok" - den er nok designet til små franskmænd da der ikke var fysisk plads til benene mellem sædets bagkant og sædet foran (180cm høj person).
Val Thorens er som det er: stort, gode pister, mange muligheder mv.
Men den samlede oplevelse bliver at vi er glade for at have set det, det gør vi ikke igen. Skilink ligeså.
Der skal være mere kontrol med det man bestiller vs. det man får, og det er ikke gæsternes opgave.
Hvis det var, så bestilte vi jo alle bare Airbnb og eget fly og billeje.
Ik bestil hos skilink hvis i har jeres tid kært
Vi var en gruppe mennesker som skulle afsted på skiferie. Her faldt valget på skilink som ferieudbyder. Ingen problem på vej hen til ski-stedet. Da vi ankommer får vi så afvide at der går 11 timer før vi kan få lov til at tjekke ind på den bolig vi havde lejet i den ene uge vi var afsted. Her stod vi trætte, magtesløse og ingen steder at gå hen. Som en kriminel i Amerika der lige var blevet løsladt, blev taskerne smidt ud af taxaen før der kunne udveksles ord om hvad byen havde at byde på, eller andet opholdssted i mellem tiden. Rens dine øre, spids din blyant for gud hjælpe mig om de ikke også gør det samme igen da vi skulle hjem igen. En flok mennesker uden opholdssted igen, der skulle vente 12 timer på busafgang mod Danmark. Dette bliver nok sidste gang vi bestiller hos skilink. Kan varmt anbefales hvis man gerne vil bruge sin tid på at vente.
Mega dårlig
Da vi ankom med vores bus skulle vi vente i 8-10 timer på vi kunne check in.
De har snydt vores udlejer
De lod os vente i 12 timer på vores bus med alle vores ski ting.
Dårligste service ever
Virkelig skarpe priser og god…
Virkelig skarpe priser og god rådgivning. Kan tydeligt mærke at det er erfarne rådgivere man snakker med, med stort kendskab til destinationer og lejlighederne. Boede lige i bunden af en piste, så vi kunne komme nemt på ski uden vi skulle fragtes med skibus til nærmeste gondol. Og godt vejr og god afterski.
Skilink bringer deres gæster i fare
Skilink booker for små busser til antallet af passagerer og den baggage, de har betalt for at medbringe. Således blev baggage placeret ved nødudgangen, på trods af at der blev gjort opmærksom på hvilken fare dette kan udgøre, hvis der skulle ske en ulykke. Da bussen måtte nødbremse på motorvejen, fløj taskerne gennem midtergangen, hvilket meget godt illustrerede problemet.
Det er anden gang vi rejser med skilink, og anden gang at dette sker, på trods af at vi efter første gang fik at vide, at det var en ekstraordinær situation.
Dette blev desværre sidste gang, vi rejste med skilink.
SKILINK gambler med deres gæsters sikkerhed under transfer
SKILINK gambler med deres gæsters sikkerhed under transfer fra Alperne til lufthavnen.
Vi - 2 familier - har rejst med SKILINK til Val Thorens i 2023 og 2024 - og kommer desværre ikke til at vælge SKILINK næste år, idet vi nu på 2 ud af 4 transfer har oplevet, at der mod alle regler - og fornuft - stables ski eller kufferter i bussens midtergang og på trappearealet ved bussens udgang/nødudgang.
I 2023 forklarede guiden og senere Martin Iversen hos SKILINK, at der var tale om en helt ekstraordinær situation som følge af en bus, der var gået i stykker. Martin Iversen bedyrede på skrift, at det bestemt ikke var praksis på deres transfer.
I går d. 2. marts 2024 opstod samme situation imidlertid igen ved afgang fra Val Thorens - for mange kufferter, der derfor stables i midtergangen og på trappetrin ved bussens nødudgang. Da vi påpeger, at det er helt uacceptabelt, får vi af guiden at vide, at så kan vi stå af og selv finde til lufthavnen i Lyon. Der findes af medpassagerer en nødløsning med at stable de fleste overskydende kufferter ind på få frie sæder.
SKILINK sætter deres passager og helt unge guider i en helt urimelig situation;
Guiden får ingen hjælp til at løse situationen forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen, da hun ringer sin nærmeste chef op, men blot besked om, at vi skal køre mod lufthavnen med kufferter inde i bussen.
Buschaufføren stresses helt unødigt, da der opstår diskussion om bagagen i bussen med guiden og blandt passagererne, og passagerne skal selv finde en nødløsning, og der opstår en meget anstrengt stemning i bussen, da faren, potentielle løsninger og ønsket om, at gældende lovgivning følges, vurderes meget forskelligt af passagerne.
Da bussen på turen mod Lyon må bremse hårdt op på motorvejen, skrider flere kufferter i høj fart igennem midtergangen, og dette illustrerer meget tydeligt, hvilken fare sådan en pakning af bussen udgør, hvis der opstår en kollision og tunge genstande kastes rundt eller bussen skal evakueres.
Så en meget ærgerlig afslutning på en dejlig uge, og et endeligt farvel til SKILINK, som åbenbart har det som forretningsmodel at booke busser med for lidt bagagekapacitet, skønt de præcist ved, hvad hver passager har BETALT for at medbringe.
Hjælpsom og ihærdig
Meget hjælpsom og ihærdig i arbejdet med at finde den rigtige rejse til os.
Vi var sent ude, men vi fandt alligevel hotellet i den by, hvor vi helst ville på skiferie.
Meget tilfreds
Skilink optimerar inte resorna efter…
Skilink optimerar inte resorna efter sina gäster, utan gör det så billigt och enkelt för dem själva.
Vi köpt en resa till val-disere från Köpenhamn. Vi betalade extra för flyg mellan Köpenhamn och Lyon. Mellan Lyon och val-disere är det 210km.
Skilink optimerar transfern så att vi måste lämna val-disere redan 0515 när vårt plan går 15.45. Detta är 10h innan planet skall gå!!! Det tog ca 3h att köra 210km. Vi fick vänta på flygplatsen i 7h!!!!!! Vi missade vår goda och fina frukost på hotellet.
När vi bokade resan sa skilink att det skulle vara 3h transfer. Men de lurade .
Vi rekommenderar inte skilink. Det är bättre att boka flygbiljetter, hotel och transfer själva. Man får ingen service från skilink. På resan till val-disere, gick bussen sönder, det kan så klart hända, men ingen från skilink var med på bussen, så ingen visste vad som skulle hända. Vi blev 12h försenade utan kompensation. Det finns bättre researrangörer än skilink. Skilink har en fin hemsida och många säljare. Men ingenting mer.
Første gang vi rejste med ski link men…
Første gang vi rejste med ski link men bestemt ikke sidste 😄
God service super vejledning fair priser
Dejlig velkomst af guider på destination la Rosière dejligt ophold på Residence alpen lodge.
Alt var bare perfekt🏆
Kan varmt anbefales
Virkelig god ferie med topklasse hjælp fra guiderne fra Skilink
Jeg kan varmt anbefale Skilink til andre som ønsker en behagelig ferie med gode guider.
Netop på vej hjem fra en fantastisk skiferie i Val Thorens med Skilink som rejsebureau.
En væsentlig årsag til vores fantastisk oplevelse med Skilink skyldes helt klart guiderne på destinationen. Vi har gennem hele rejsen fra vi ankom til Val Thorens følt os i gode hænder og de episoder hvor der har været brug for hjælp fra guiderne har de leveret den bedste hjælp mulig. Guiderne har enorm godt kendskab til området og møder gæsterne i øjenhøjde så de på den måde levere en professionel rejse fra start til slut. Vi har på sin vis været i kontakt med alle guiderne fra Skilink i løbet af vores rejse og uanset hvem af dem vi har fået kontakt til har det været samme gæstfrihed og venlighed som vi har oplevet. Det giver bestemt en følelse af at hele guideholdet i Val Thorens supplere, hjælper og støtter hinanden med gæsten som centrum.
Der er ingen tvivl om at guiderne og omgivelserne lever op til den grandiositet som forventes.
Jeg gider generelt ikke at skrive anmeldelser og har i denne anmeldelse svært ved at skjule min begejstring, men jeg mener bestemt også en god rejse og god service fortjener anerkendelse!
Tak Skilink og guider, det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer!
Uacceptabelt
Uacceptabelt
Vi ankommer til Grenoble lufthavn og bliver af guiden informeret om at der er 3 timers transfer til destinationen (val d’Isere). Efter 2 timers kørsel informerer guiden at chaufføren nu skal have 45 min pause. 4 timer senere bliver vi sat af i en rundkørsel og får af vide at vi nu skal videre med taxa. Vi venter på taxaen og guiden har ingen ide om hvornår den kommer. Efter 7 timer er vi fremme på hotellet. (Det var det guiden sagde ville tage 3 timer). Fair nok der var trafik, men helt uacceptabel information fra guiden i forhold til virkeligheden. Jeg Lan ikke på nogen måde anbefale Skilink!
Dårlig oplevelse med Skilink
Vi bookede en grupperejse til Val Thorens igennem skilink, som en bekvemmelighed, for at spare os tid og kræfter. Dette skulle vise sig at være en dårlig beslutning, eftersom vi udelukkende har brugt tid og kræfter på at rette de fejl som Skilink havde lavet i forbindelse med vores ophold.
Liste af fejl:
- Manglende bus chauffør ved afhentning i lufthavn hvilkede resulterede i forsinkelse.
- Bussens radiatorer havde sat sig fast på fuld varme, hvilket en fyldt bus skulle gennemleve på en 6 timers lang bustur. På trods af dette fik alle stadig besked fra Skilink om, at dette var den eneste løsning som var blevet stillet til rådighed.
-Udlevering af forkerte liftkort i bussen som ikke dækkede hele området, på trods af, at vi havde bestilt dette. Efterfølgende blev vi fortalt, at vi selv skulle stille os i kø næste morgen til nye liftkort, eftersom skilink ikke havde tid til at rette op på fejlen.
- Ved ankomst om natten i Val Thorens vidste Skilink ikke hvor vores lejlighed var placeret. Dette resulterede i, at de ved ankomst om natten, gav os nøglerne, og sagde at vi på egen hånd, selv måtte finde den. De begrundede dette med at *Guiderne havde andre opgaver*
- Manglende sengetøj, linneder håndklæder mm. ved ankomst om natten til lejligheden. Dette resulterede i at vi første nat var nødsaget til at sove uden sengetøj mm.
- Følgende dag taler vi med den franske ansvarshavende for lejligheden. Hun beretter at lejligheden ifølge reglementet, slet ikke må udlejes til ungdomsgrupper som os, eftersom det er en stille bygning med børnefamilier, og at hun ikke forstod, hvordan dette var sket.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.