Banner for SKILINK

SKILINK Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service med at finde passende alternativ for vores skirejse. Hvis man skal nävne noget som kan forbedres, er det svartider på mails - det tager lidt lang tid inden man hörer tilbage. Men slutresul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig feedback på henvendelse . God kommunikation. Flere tilbud at vælge imellem . Skarp pris på mine ønsker . Første gang jeg bruger dem , ikke sidste

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er nu tredie gang vi bruger Skilink, og alle gange har de været utrolig gode til at hjælpe med at finde det sted der passer til os. De sidste to gange har Alexandra hjulpet os, hun er super ser... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Vi havde bevidst bestilt den seneste afgang. Dagen efter vi havde bestilt, ændrede skilink afgangstiden. Den nye afgang var så tidlig at vi ikke kunne nå den. Vi fik dog tilbudt, en anden destination... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui

Sobre SKILINK

Escrito pela empresa

Skilink skiferie i Alperne

❄ HVEM ER SKILINK ❄

Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

Skilink i Alperne

❄ OVER 300 ÅRS ERFARING ❄

Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. I 2021 valgte vi at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Tilsammen har vores medarbejdere over 300 års erfaring i skirejsebranchen.

Skilink skiferie

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄

Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

59 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg snakkede med en meget kompetent…

Jeg snakkede med en meget kompetent sælger, som lyttede og spurgte ind til hvad vi kunne tænke os. Han vendte hurtigt tilbage med nogle rigtige gode tilbud, som var lige hvad vi ønskede os. Vi var en gruppe på 8 og lejligheden som han fandt til os, var ikke på deres hjemmeside.

13 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god service

Rigtig god service. Vi fik hurtigt fat i en medarbejder, og de svare hurtigt når man skriver til dem. Generelt en rigtig god oplevelse. Det eneste der kunne forbedres var at der blev skrevet de forkerte datoer på vores bestilling. Havde vi ikke selv lagt mærke til det havde vi kommet afsted 2 uger efter det var meningen.

9 de julho de 2023

SKILINK

SKILINK

Det værste skiselskab nogensinde
Helt forfærdelige busser + chauffører ingen kommunikation mellen chaufføren og de rejsende de fortalte t,ex hvornår vi skulle spise aftensmad eller hvornår vi skulle holde pause så det endte med at vi havde nat pause kl 04:00.Busserne var i stykker og det var SELERNE også. Vi kørte fra Aalborg til Italien i en lille fallfærdig bus, da vi endelig kom til Italien bedte vi om at få en ny bus til hjemrejsen men nej vi fik den samme bus.

Dårlig kommunikation dårlige busser og et dårligt skiselskab

14 de fevereiro de 2023

Dårlig oplevelse

Jeg er meget skuffet over min nylige oplevelse med Skilink.dk. Jeg købte en pakke-ski-rejse gennem deres hjemmeside, men det var en total katastrofe.

Først og fremmest havde lejligheden, som de reserverede til os, skimmelsvamp og var i meget dårlig stand. Det var ikke kun ubehageligt, men også usundt for vores helbred.

Desuden var der ingen varme i lejligheden, og vi var nødt til at bruge vores egne tæpper for at holde os varme om natten. Dette gjorde vores ophold endnu mere ubehageligt og stressende.

Alt i alt var det en frygtelig oplevelse, og jeg vil ikke anbefale Skilink.dk. Deres manglende evne til at levere en grundlæggende standard for komfort og service gjorde vores ferie til en ubehagelig og dårlig oplevelse.

16 de março de 2023
logótipo da SKILINK

Resposta da SKILINK

Hej Lukas,

Vi er kede af hvis indkvarteringen ikke levet op til jeres forventninger på skiferien!

Vi har undersøgt din sag og kan se at du kontaktet vores rejseledere ved 21-tiden om onsdagen vedr. at der var koldt i lejligheden.
Dagen efter fik guiderne ordnet så at en tekniker kom og udbedret problemet under dagen, så varmen virkede resten af ugen. Tekniker kunne desværre ikke komme samme aften, da det var for sent. Havde de fået informationen tidligere ville de have kunnet hjælpe jer tidligere, selvfølgelig. Guiderne var også forbi om eftermiddagen om torsdagen for at følge op på problemet.

Desværre kan vi ikke se at der blevet nævnt noget om skimmelsvamp eller at der var andet med lejligheden som ikke fungerede eller var i dårlig stand.
Det er ærgerligt at i ikke informeret os om at der var flere mangler ved lejligheden, så vi havde også kunnet gøre noget ved de ting, eller muligvis fundet en anden lejlighed hvis der var behov for det.

Vi håber at i havde en god uge i sneen i øvrigt!

Mvh. Linda, Skilink

Fantastisk skiferie! Booker igen

Jeg var et tur til Sestriere med min kæreste. Jeg bookede den hos Cecilie, som var rigtig sød og hjælpsom. Der var styr på alt hele vejen igenne.
I Sestriere blev vi mødt i lufthavnen af en masse guider fra Skilink. De fik hurtigt peget os hen til vores guide Andre, som skulle tage os med videre til Sestriere.
Andre er født og opvokset i Sestriere, så han kunne svare på alle spørgsmål og anbefale lige hvad man havde brug for! Andre tog os en tur med til Montgenevre i Frankrig, hvilket også var super godt. Kæmpe ros til ham.

Vi boede på Hote Sud Ovest. Her havde vi halvpension med tre retter hver aften (5 den ene aften). Hotellets ejer er sommelier og har et fantastisk vinkort, som han kender ud og ind.
Alt i alt en rigtig dejlig måde at rejse på, og vi bestiller en tur igen næste år! :)

11 de março de 2023

Stor anbefaling af Skilink

Man ved bare, at der er tjek på skiferien, når man rejser med Skilink. Helt fra vi købte rejsen til vi kom hjem, har der bare været styr på det.
Tak for endnu en god skiferie, vi glæder os til næste år.

25 de março de 2023

Kære Skilink,

Hej Skilink,

Jeg skriver for at udtrykke min dybe utilfredshed med den dårlige service, jeg oplevede på mit seneste besøg i jeres skianlæg. Jeg havde en yderst skuffende oplevelse, hvor flere elementer af jeres service ikke levede op til mine forventninger som betalende kunde.

For det første købte jeg et liftkort hos jer for at benytte jeres faciliteter. Jeg blev imidlertid chokeret over at opdage, at liftkortet ikke fungerede korrekt. Det blev afvist ved flere af jeres lifter, hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne få adgang til de ønskede pister. Jeg blev således forhindret i at nyde den fulde skidag, jeg havde betalt for.

Jeg tog straks kontakt til jeres personale for at få hjælp til at løse problemet, men jeg blev mødt af en nonchalant holdning og en manglende vilje til at hjælpe mig. Efter gentagne forsøg på at få hjælp blev jeg ikke tilfredsstillende imødekommet, og mit problem blev ikke løst.

Desuden blev jeg endnu en gang mødt af en uhjælpsom og uvenlig betjening fra jeres personale. De virkede uinteresserede og ligeglade med at give en god kundeoplevelse. Der manglede også klar og tilstrækkelig information omkring jeres tilbud og eventuelle ændringer, hvilket gjorde at jeg som gæst ikke følte jeg fik noget for mine penge, men at det var penge lige ud af luften.

Det er uacceptabelt at opleve dårlig behandling, manglende information, og desuden blive fuldstændig snydt som betalende kunde.

ALDRIG TAG MED SKILINK... DE SNYDER OG ER FULDSTÆNDIG LIGEGLAD MED DIG OG DINE BEHOV. DET ER REN PROFIT BUSINESS FOR DEM.

Med STOR STOR skuffelse,
Emil

3 de abril de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais