Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais
Zeer goede informatie en tips gekregen van Alain. Ook niet opdringerig. Geen push om meer te kopen. En de produkten zijn van goede kwaliteit en doen hun werk.
Ik geloofde er eigenlijk niet in, maar wou toch proberen, omdat ik meer en meer begonnen wegen, wat slecht voor mijn rug en knieprothesen. Ik neem gewoon iedere avond een grote tas heet water met twee... Ver mais
Net als altijd (tenzij wegens staking van B-post of te druk maar dan wordt dit correct door skinnylove zelf gecommuniceerd) was mijn bestelling nu ook weer 1 dag na bestelling aangekomen. Die gaste... Ver mais
Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu
Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
En de produkten zijn van goede kwaliteit en doen hun werk.
Fantastische goeie producten.
Snel geleverd!
Een aanrader! Men zegge het voort!... :-))))))

Resposta da Skinnylove
Snelle levering en altijd leuke kortingen.
In de winkel ook altijd een leuke babbel

Resposta da Skinnylove
Alles is correct bij skinnylove

Resposta da Skinnylove
Eerst een gesprek gehad met Alain dat was positief. Al een maand de Skinny love en de leveringgiften aan het nemen en nog geen kilo afgevallen.

Resposta da Skinnylove
vlotte bestelling en levering. net een weekje bezig en ik voel me goed
Topprodukten die echt werken
Steeds bereikbaar bij vragen
Goed product en goede begeleiding wanneer je ze nodig hebt.

Resposta da Skinnylove
Duidelijke uitleg op website i.v.m gebruik en toepassing. Snelle feedback bij vragen. Lekkere producten.

Resposta da Skinnylove
Heel vlotte en correcte communicatie en bezorging

Resposta da Skinnylove
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.