Skinnylove Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb het een eerlijke kans gegeven. Ik moet 10kg vermageren. Ik neem de Glucostop en Lever detix 3 maanden. Dit heeft geen effect op mijn lichaam. Nu combineer ik dit reeds een week met day en night... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geloofde er eigenlijk niet in, maar wou toch proberen, omdat ik meer en meer begonnen wegen, wat slecht voor mijn rug en knieprothesen. Ik neem gewoon iedere avond een grote tas heet water met twee... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Na 2 weken druppels

Na 2 weken druppels, leverdetox en glucostop, nog steeds geen kilo’s kwijt😕

31 de março de 2026

Resposta da Skinnylove

Na 2 weken is het eigenlijk nog te vroeg om resultaat op de weegschaal te verwachten.
Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en opnieuw in balans te komen.
Daarom adviseren wij ook een kuur van minstens 3 a 6 maanden.
Bij sommige mensen gaat het veel sneller, bij anderen geleidelijker — dat is heel normaal.
GlucoStop helpt vooral om je drang naar zoet te verminderen, en LeverDetox ondersteunt je vetverbranding. Die combinatie heeft even tijd nodig om effect te geven.
Geef het dus nog even de tijd.

Classificada 3 em 5 estrelas

De producten zijn top

De producten zijn top , maar wel prijzig.

6 de março de 2026

Rita,
We begrijpen dat het een investering is.
Maar als je werkt met kwalitatieve, geconcentreerde extracten en resultaten wil, kan dat helaas niet tegen de prijs van een standaardproduct.
Wij kiezen bewust voor kwaliteit en effect — daarom bestaan we ook al meer dan 50 jaar.
Fijn om te lezen dat je de producten als top ervaart.
Vele gezonde groeten, Alain

Blij met AX1

Blij met AX1
Top product

3 de março de 2026

Resposta da Skinnylove

Enorm bedankt Gerrie voor deze mooie review van onze AX1. Als ex-topsporter had ik ooit een frozen shoulder. Dat is pas pijnlijk!! Zo is Ax1 ontstaan. Ik was zogoed als onmiddellijk pijnvrij. Ik ben blij dat jij ook zo blij bent met AX1

Classificada 1 em 5 estrelas

Het product voldoet niet aan de…

Het product voldoet niet aan de verwachtingen

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Agnieszka, we hebben even gekeken en je bestelling is geleverd op 25 februari, dus je gebruikt GlucoStop nu nog maar ongeveer 2 weken.
Voor veel mensen voelen de effecten snel, maar bij anderen heeft het lichaam wat meer tijd nodig om zich aan te passen. Daarom adviseren wij ook altijd minstens 3 maanden gebruik voor een goed en stabiel resultaat.
GlucoStop werkt door de suikerdrang geleidelijk te verminderen, waardoor je hersenen stap voor stap die gewoonte loslaten. Dat proces kan dus wat tijd vragen.
We nemen graag even persoonlijk contact met je op om te kijken hoe je het gebruikt en hoe we je het best kunnen helpen.
Hier alvast een video van een klant die na 1 maand super gelukkig is met haar resultaten :https://youtu.be/Azo3OFEwc9U?is=_SPIM8CQWeR3c_FW

Super produkt

Super produkt, lekker . Val goed af en voel me veel minder opgeblazen.
Geen zin voor zoet en vooral ik ben en echte zoetekauw. Dit is echt nieuw voor mij.

2 de março de 2026

Resposta da Skinnylove

Hartelijk bedankt Daphne voor je mooie review! Vele gezonde groeten, Alain Indria

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze zijn altijd vriendelijk en geven…

Ze zijn altijd vriendelijk en geven heel goede uitleg

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Ria, enorm bedankt voor deze mooie 5 sterren! We doen ons uiterste best iedere dag en dit al sinds 1972. Vele gezonde groeten, Alain Indria

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service, snelle levering
Weinig resultaat

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Skinnylove

Sara, je gezondheid of metabolisme herstel je helaas niet op één week. Dat vraagt tijd.
Daarom adviseren wij altijd minimum 3 à 6 maanden gebruik voor optimaal resultaat.
Bij de ene gaat het snel, bij de andere geleidelijk — elk lichaam is anders.
We nemen persoonlijk contact met je op om samen te bekijken wat in jouw situatie het beste werkt.

Efficiënt

Efficiënt, duidelijk, altijd betrouwbaar