Een van de beste cosmetica webshops in Nederland. Ik winkel er al een aantal jaar en ben inmiddels VIP klant geworden. Je krijgt altijd leuke cadeautjes en samples bij je bestelling. Wordt altijd ne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Als je niche parfum verkoopt, mag je ook een speciale ontvangst als klant verwachten. Eerder werden wij heel prettig geholpen in Utrecht. Afgelopen week dus met dezelfde verwachting naar de winkel in... Ver mais
My package got lost and is missing for about 2 weeks, currently being investigated upon my request with DHL. Requested SKINS NL to mark this as a complaint and refund me, in order to place another... Ver mais
Absolutely love Skins. They have an outstanding selection of niche perfumes you simply won’t find everywhere- truly curated and unique. What really sets them apart is their customer care. Their team... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sinds 2000 biedt Skins Cosmetics een bijzonder assortiment internationale nichemerken op het gebied van huidverzorging, parfum en beauty.
Informações de contacto
Bestellvorgang unkompliziert.
Lieferzeit superschnell.
Verpackung top.
Inhalt tadellos.
Endlich mal ein Unternehmen, dass seine Kunden schätzt.
Es war eine Freude das Paket zu öffnen.
Nicht nur die Bestellung sondern tolle Parfümproben wurden beigelegt.
Als Überraschung befand sich eine sehr gut verpackte Weihnachtskugel aus Glas der Firma Skins!!! Herrlich, vielen Dank dafür! Frohe Weihnachten wünsche ich den Mitarbeitern von Skins
Alles richtig gemacht!!! Ich bin jetzt auf jeden Fall ein neuer Kunde

Resposta da Skins Cosmetics
Order never received and returned to…
Order never received and returned to sender for no reason. Customer service could not find a solution to this problem.
I don't recommend this store if you want to receive your items quickly.

Skins Amersfoort! ♥️
Ik ben bij Skins Amersfoort geweest, en zo ongelooflijk goed geholpen door Floris! Hij ziet je direct binnenkomen en helpt, adviseert en denkt zo fijn mee! Voelde me echt gezien, dankjewel Floris!
Disappointing Advent Calendar – Mostly Free Samples, Not Worth €163
I bought the Skins Advent Calendar this year for €163 because I trusted the brand and expected a luxurious, curated selection of minis and travel-size products. I was genuinely excited to treat myself for December.
Unfortunately, the majority of the items I opened were labeled “FREE SAMPLE,” “NOT FOR SALE,” or “GIFT.” These are promotional samples that brands usually give away for free, not products intended for retail. Large boxes contained tiny sample vials or wax tablets marked “sample,” which felt misleading and very disappointing for the price.
The calendar did include few full-size items (Sunday Riley Good Genes and a Rudolph Care moisturizer), which I appreciated. However, this does not change the fact that the overall experience was not what the product description suggested, and I would never have purchased the calendar had I known most items were promotional samples.
I contacted customer service and received a polite but dismissive response stating that the full-size items exceed the value paid, and therefore no compensation would be offered. This completely ignored my concern about transparency and presentation.
I’ve bought advent calendars from other luxury retailers before and never encountered something like this. This experience felt misleading, and I wanted to share it so others know what to expect.
REVIEW OVER SKINS COSMETICS
REVIEW OVER SKINS COSMETICS – WAARSCHUWING VOOR TOEKOMSTIGE KLANTEN
Dit is de mail die Skins mij stuurde:
⸻
“Goedemorgen.
Het onderzoek van DHL is inmiddels afgerond en er is voldoende bewijs verzameld om te concluderen dat het pakket door jou is aangenomen.
Hierbij willen wij je informeren dat wij het onderzoek zullen sluiten. Vormen van (verbale) agressie richting ons team accepteren wij niet, daarom zijn wij genoodzaakt om de klantrelatie te beëindigen. Het account is derhalve opgeheven.
Wij zullen niet ingaan op verdere communicatie.
Noa – Skins Customer Experience”
⸻
MIJN ERVARING
Ik ben nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf als door Skins. Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, maar word zonder enige reden beschuldigd dat ik het zou hebben aangenomen. DHL gaf zelf aan dat er door de drukte fouten konden zijn gemaakt en dat ik contact moest opnemen met de verzender. Dat heb ik gedaan — maar Skins hield mij meer dan 2 weken aan het lijntje.
Elke keer zeiden ze: “We wachten nog op antwoord.”
Uiteindelijk sturen ze ineens deze mail en beëindigen ze gewoon de klantrelatie, zonder oplossing, zonder bewijs en zonder met mij te praten.
Als ik probeer te bellen, hangen ze op in mijn oor.
Ze beweren dat ik “agressief” ben geweest, terwijl dat totaal niet klopt — dat is blijkbaar hun makkelijke manier om van klanten af te komen die een probleem melden.
Skins heeft zelfs een DHL-bezorger naar mijn deur gestuurd zonder uitleg, terwijl DHL zelf aangeeft dat het pakket niet goed is verwerkt. Maar Skins schuift alles op mij af en weigert verder te communiceren. Dit gedrag is schandalig en onprofessioneel.
Ik ben hierdoor zwaar opgelicht.
En voor het geval ze gaan ontkennen dat ik überhaupt besteld heb:
Mijn ordernummer is 694589.
Dit bedrijf laat hun ware aard zien zodra er iets misgaat.
Zolang jij betaalt, is alles goed — maar zodra er een probleem ontstaat, word je afgesneden, beschuldigd en geblokkeerd.
Mijn advies: koop nooit meer bij Skins.
Service is nul, verantwoordelijkheid nul, en klanten worden zonder bewijs zwartgemaakt. Dit hoort niet thuis in Nederland, laat staan bij een bedrijf dat zichzelf “luxe” noemt.

Resposta da Skins Cosmetics
Perfum online gekocht (200€)geen enkel…
Perfum online gekocht (200€)geen enkel perfum monsters bij gekregen .dat vind ik jammer omdat ik was in de winkel een week eerder en in totaal 5 perfums monsters gekregen en door die een monster heb ik die grote fles online gekocht.Nooit meer online bestellen voor mij

Resposta da Skins Cosmetics
Inpakken via WEB-shop NIET mogelijk.
Mooie website en ook de winkels zien er geweldig strak uit.
Online voor een redelijk groot bedrag het een en ander besteld. Graag wilde ik 1 product laten inpakken. Dat kun je aanklikken online maar dat lukt niet. Dan maar even via de e-mail vragen.
Helaas was het antwoord na 2 e-mails negatief. Dat kan niet! Daar het product daar misschien niet voor in aanmerking komt. En een tasje sturen ze ook niet mee ivm hún voorwaarden van de duurzaamheid.
Wel kan ik naar de winkel om daar alsnog mijn product in te laten pakken.
Hoe dan? Waarom kan dit niet als je via de site iets besteld. Totaal verkeerde inschatting.
We kopen ook bij luxere merken in. En die kunnen wel alles meesturen. En ook ingepakt als dat gewenst is.
Voor ons voortaan gewoon naar de winkel daar denken ze net wat beter mee dan online.
Ook de dame die voor de Customer Experience moet zorgen begrijpt het niet heel goed en blijft bij haar standpunt.
In 1 woord teleurstellend.
Zeker met deze prijzen.
Als reactie op hun reactie: Ik mag naar de winkel gaan om het daar alsnog in te laten pakken. Ja doei. Dan had ik het daar ook kunnen gaan kopen natuurlijk. Zo scheelde het in tijd. 🤪🤪🤓

Vandaag
Vandaag, 6 December 2025 bij Skins Hamburg geweest en fantastisch geholpen door Gülcan. Ze heeft ons verschillende geuren laten ruiken en ons goed geadviseerd waardoor wij met 4 mooie geuren de deur uit zijn gelopen. Skins Hamburg is een echte aanrader!!
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Kan niet tippen aan de Bijenkorf.
Boetiek vergeet de inhoud te checken en ik kom thuis. Vervolgens sturen ze niets na, nee jij moet zelf als klant door wind en regen je tijd verdoen.
Na wat hangwerk mag ik het bij een andere boetiek ophalen dichter in de buurt.
Sta je daar weer in de rij om vervolgens het item gehaast mee te krijgen. Geen proefje, testertje of wat dan ook. Ajb en doei. Niet even denken ala medewerker. Hey, dat is best vervelend. Weet je wat, voor je tijd en extra kosten (parkeren of OV) geven we wat samples mee.
Niks nada nakkes voor alle ongemak.
De Skins boxen zijn leuk als je wat uit wil proberen, maar koop je full sizes lekker online of bij De Bijenkorf.
Daar ontzettend goed geholpen toen er een defect was met mijn Adventskalender
niet eens 1 ster waard
niet eens 1 ster waard, ik heb een probleem met mijn bestelling en skins negeert al mijn mails dat is hoe goed hun klantenservice is. wanneer je een probleem hebt laten ze je gewoon aan je lot over en mag je het lekker uitzoeken en als je een slechte review plaats zeggen ze dat ze me niet kunnen vinden en ik zogenaamd nooit een order heb geplaatst totdat ik de bewijzen stuur en dan hoor je weer niks meer. Ik zou hier niet bestellen.
Dit is een pracht bedrijf
Dit is een pracht bedrijf, de geuren die zijn hebben vind je niet elders maar dat is niet alles. De reden van deze review is omdat hun service uitzonderlijk goed is. In de winkel kan je zo veel proberen als je maar wil en je wordt er constant geholpen. Tot slot krijg ik bij aankoop ook nog een lekkere sample en mocht ik er zelf ook nog een kiezen.
Onzekerheid over officiële status als CREED-verkooppunt in Oosterbeek
Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring delen met de Skins-boetiek in Oosterbeek. Ik heb daar een geur van het merk CREED gekocht.
In de winkel werd mij mondeling verteld dat zij een officieel verkooppunt van CREED zouden zijn. Omdat ik dit wilde controleren, heb ik naderhand contact opgenomen met CREED zelf. Zij gaven aan dat Skins Oosterbeek volgens hun informatie niet als officieel verkooppunt staat geregistreerd, geen enkele locatie van SKINS in Nederland. Ook kon ik de locatie niet terugvinden op de officiële store-locator op de website van CREED.
Ik heb deze feiten aan Skins doorgegeven en bewijzen aangeleverd aan SKINS , maar merk dat mijn review meerdere keren is afgekeurd nadat zij deze bij de reviewplatforms hebben gemeld als laster. Mijn bedoeling is absoluut niet om ongefundeerde claims te doen; ik deel alleen mijn eigen ervaring en de informatie die ik van CREED heb ontvangen. Iedereen kan dit zelf controleren via de officiële website van CREED.
Omdat de winkel aangeeft officieel te zijn, maar dit niet overeenkomt met wat CREED communiceert, heb ik vragen gekregen over hoe deze situatie precies zit. Ik kan en wil geen uitspraken doen over authenticiteit, maar de tegenstrijdigheid tussen wat mij in de winkel is verteld en wat CREED zelf aangeeft, heeft mij als consument wel aan het denken gezet.
Ik heb meermaals contact opgenomen met SKINS om deze situatie op te lossen, helaas staan zij niet open voor het feit het luchtje terug te nemen en verschuilen ze zich achter opmerkingen 'je kan ons wel gewoon vertrouwen'.
Hopelijk helpt deze review anderen bij het doen van hun eigen onderzoek voordat ze een aankoop doen
Skins
I’ve been a customer since I moved to the Netherlands, and I’ve always had wonderful experiences with Skins both in their stores and on their webshop, as well as with their customer service. Highly recommended
Abdel
Ik had geen andere reactie van u verwacht!
Zelf reflectie is ver te zoeken bij skins, empathisch vermogen is daar in tegen een handicap!
Jullie kunnen ontkennen wat u wilt, maar blijf erbij dat skins een racistisch getint bedrijf is. Mijn ervaring van de afgelopen 2 weken bewijst dat en dat weet u donders goed! Jullie zijn selectief naar klanten toe!
Naam, afkomst en wijk waar de bestelling naar toe moet is bepalend voor uw klanten behandeling als een bestelling fout gaat!
In geval van Hollandse naam uit hillegersberg dan was dit veel sneller opgelost met nog geen 10% moeite van wat er ik voor moeten doen en zou het ruimschoots gecompenseerd worden!
De mail van uw collega Jamie is daarin het bewijs!
Uw handelwijze is duidelijke stuk van elitaire overschatting!
Ik zie uw reactie dan ook niets anders dan als: for the birds!
Ik wil iedereen waarschuwen om niet bij…
Ik wil iedereen waarschuwen om niet bij Skins te bestellen. Ik heb voor meer dan €400 besteld en mijn bestelling kwam kapot aan, flesjes helemaal stuk. Ik heb alles netjes gemeld en bewijs gestuurd, maar in plaats van mij te helpen, beschuldigen ze mij van fraude en dreigen ze mijn account te blokkeren. De klantenservice doet helemaal niets meer, terwijl ik duidelijk heb laten zien dat de producten beschadigd zijn aangekomen.
Het is echt belachelijk hoe ze met klanten omgaan. Je geeft zoveel geld uit en wordt daarna behandeld alsof jij iets fout hebt gedaan.
Nieuwe winkel van Skins in Enschede.
Nieuwe winkel van Skins in Enschede.
Heb er een kwartier rond gelopen in hun winkel te grote van een huiskamer.
Drie verkopers 2 dames en een jongen maar gedag zeggen of helpen ho maar!!.
Dan maar voor €200,- parfum op sprayen en het hele weekend gratis lekker ruiken.
Een aanwinst voor Utrecht
Een aanwinst voor Utrecht. Prachtige winkel en zoals gewend van Skins een super service 👌
Great service
Everyone in the company is nice and helpful. From the sales people to the customer service agents. Shout out to Dana, who graciously and quickly helped me find a solution for my issue.
Ik had een vraag over de welkomstgift…
Ik had een vraag over de welkomstgift die je krijgt als je member word , deze werd niet meteen toegepast in mijn winkelmandje, had het via de live chat even nagevraagd, ik kreeg reactie van Dana en zij heeft me super goed en fijn geholpen, ze zei dat ze binnenkort een mailtje terug zou sturen om het intern te bespreken en nog geen 10 minuutjes later ontving ik de mail dat het geregeld was ! Onwijs blij met de service !
Wat een aanwinst voor Utrecht !
Wat een aanwinst voor Utrecht !
Geweldige keus aan heerlijke geuren en verzorging .
Ondanks de enorme drukte op de openingsdag werd ik geweldig en deskundig geholpen .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.