Har betalt vare, men har ikke modtaget noget. Ifølge GLS har de heller ikke modtaget pakken. Ordren er fra 16 februar, den 04.03.2026 fik jeg en kopi af ordren (man kan ikke "følge varen", jeg har be... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg bestilte to læringsure. De blev leveret meget hurtigt, men desværre var det ene defekt. Jeg mailede til skoleABC og straks næste morgen var der svar: “vi sender et nyt ur og du sender det defekte... Ver mais
Rigtig fin vare. Skulle lige vente ca 4 arbejdsdage. Muligvis pga. Julen. Papkasser varen var i var i stykker og skulle derfor tjekkes ved afhentningsstedet. Emballagen og varen fejlede som ikke n... Ver mais
Trods lidt kommunikation frem og tilbage både mail og sms fik jeg en god og personlig kundebetjening. Kort efter var min pakke fremme, og jeg er indtil videre meget tilfreds med produktet.
Escrito pela empresa
SkoleABC.dk er din pålidelige webshop for undervisningsmidler, billige kontorartikler og skoletilbehør. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter, der styrker læring og udvikling hos elever og studerende.
Hos SkoleABC.dk finder du et bredt udvalg af undervisningsmaterialer, der understøtter læringsprocessen. Vores sortiment omfatter alt fra timetimere og hjælpemidler til elever til lærerigt legetøj og praktisk skoletilbehør.
Vi forstår vigtigheden af billige kontorartikler, der opfylder behovene i undervisningsmiljøet. Vores udvalg af skoleudstyr og kontorudstyr er omhyggeligt udvalgt for at sikre konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.
På vores blog finder du nyttige artikler, tips og tricks til undervisning samt inspiration til at skabe spændende læringsmiljøer. Vi er passionerede om at støtte lærere, pædagoger og forældre i deres vigtige opgave med at uddanne og inspirere børnene.
Vores firma har mange års erfaring inden for undervisningssektoren og har opbygget et stærkt omdømme som pålidelig leverandør af undervisningsmidler. Vi er dedikerede til at give dig den bedste kundeservice og hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine behov.
Uanset om du er en lærer, forælder eller studerende, kan du stole på SkoleABC.dk som din pålidelige kilde til undervisningsressourcer, billige kontorartikler, hjælpemidler til elever og meget mere. Besøg vores undervisningsmidler sektion for at udforske vores store udvalg af ressourcer til en effektiv undervisning.
Skab den bedste undervisningsoplevelse med vores sortiment af kvalitetsprodukter. Køb nu og oplev, hvordan vores undervisningsmaterialer og skoletilbehør kan gøre en forskel i klasseværelset eller derhjemme. Besøg vores hjælpemidler til elever sektion for at finde de rigtige værktøjer til at støtte børnenes indlæring.
Hos SkoleABC.dk er vi dedikerede til at sikre en hurtig og sikker fragt og levering af dine købte varer. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at modtage dine produkter til tiden, og derfor samarbejder vi med pålidelige fragtpartnere. Læs mere om vores fragt og levering for at få alle detaljer.
Vi sætter en ære i at tilbyde en fremragende kundeservice. Vores team står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig med eventuelle problemer og give dig den bedst mulige oplevelse. Kontakt os via vores kontaktside, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Hos SkoleABC.dk er vi bevidste om vores ansvar over for miljøet, og vi har et skarpt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Vi stræber efter at tilbyde produkter, der er fremstillet af miljøvenlige materialer og har et minimalt økologisk fodaftryk. Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer på vores information om bæredygtighed (CSR).
Rundtoften 22, 5750, Ringe, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Har betalt vare, men har ikke modtaget noget.
Ifølge GLS har de heller ikke modtaget pakken. Ordren er fra 16 februar, den 04.03.2026 fik jeg en kopi af ordren (man kan ikke "følge varen", jeg har bedt om, at få pengene igen. Er meget utilfreds. HAR MODTAGET PAKKE, DET DAO DER IKKE KAN FINDE UD AF DET.

Resposta da skoleABC.DK
Selvom jeg bestilte sent kom pakken dagen efter.
Vi er meget glade for vores nye vægur til børnene. Det er så dejligt at børnene nu kan lære klokken på dansk. Varm anbefaling herfra.
Fin og hurtig service.
Produktet lever fuldt ud op til forventningerne.
Gaven faldt i god jord, vores barnebarn er virkelig blevet interesseret i at lære klokken - gaven vi bestilte hos jer blir et hit er jeg sikker på.
Rigtig fin vare. Skulle lige vente ca 4 arbejdsdage. Muligvis pga. Julen.
Papkasser varen var i var i stykker og skulle derfor tjekkes ved afhentningsstedet. Emballagen og varen fejlede som ikke noget.
Så fint et ur - farverigt indslag i vores hvide køkken og 3 børn der lærer klokken hurtigere
Hurtig og god betjening med god besked om forsendelsen
Købte et læringsur. Super kvalitet og det er stille. Varen kom hurtigt og var godt pakket ind.
Hurtig service uden problemer. Fik pakken dagen efter bestilling.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.