Informações sobre a empresa

• Ubegrænset forbrug
  • Selvbetjening
  • Support
Kunden i fokus

Skymotor har altid dig, som er kunde, i fokus, så du får den bedst mulige oplevelse. Du får support til at komme godt i gang med helt nyt hosting hotel eller flytning af et eksisterende.

Brugervenlig selvbetjening

Med selvbetjening indstiller du dine domæner, mails og hjemmesider gennem markedets mest populære og udbredte kontrolpanel cPanel.

Ubegrænset forbrug

Du får et væld af funktioner, ubegrænset netværksforbrug og ubegrænset antal mail postkasser, kalendere, kontakter, webshops, hjemmesider og cloud baseret filsystemer.

Sikkerhed

Stabilitet og sikkerhed sikres for alle kunder gennem gratis to-faktor login, SSL certifikater, spamfiltre, samt beskyttelse mod brute force og DDoS angreb.

Opgradér og nedgradér efter behov

Du tilpasser dine køb præcist efter dine aktuelle behov for domæner, mails, hjemmesider og diskplads. Desuden er der mulighed for tilkøb af udvidet support og ekstra diskplads.

Gratis DNS

DNS og DDNS er tidsubegrænset gratis service til alle kunder, betalende såvel som ikke betalende kunder.

Konkurrencedygtige priser

Domænenavne kan købes til gældende markedspriser. Hosting hoteller er gratis i 30 dages prøveperiode, hvorefter der ydes 50% rabat det første år på Skymotors allerede konkurrencedygtige priser.

Hosting hotel fra kr. 4,- pr. md.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Skymotor havde en udmærket mail hosting…

Skymotor havde en udmærket mail hosting service. Det eneste der mangler, er en funktion til at importere mail fra anden udbyder.
Desværre har Skymotor valgt at flytte abonnement til e-studio.dk, hvor prisen mere end fordobles.
Når mit nuværende abonnement udløber, skifter jeg til en anden udbyder.

5 de julho de 2023

Resposta da Skymotor

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores mail hosting. Vi tilbyder fortsat samme hosting og priser i fremtiden. Skriv eller ring til os, så vi kan aftale din fremtidige hosting.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, ydelse og pris.

Fin pris, rigtig god, venlig og hurtig support.

Hertil synes deres servere at være hurtige når man bevæger sig rundt i de forskellige systemer.

Der kunne godt arbejdes lidt med UI/UX samt tekster på sitet, men den gode support kompenserer trods alt for dette omend et løft ville sikre at kunderne vil være mere selvhjulpne.

21 de janeiro de 2023

Resposta da Skymotor

Tak for fin anmeldelse, og relevant forslag: Vi er i gang med opdatering af sitets UI/UX, så det bliver mere selvforklarende.

God support

God support, gode ydelser og fair priser.

4 de dezembro de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for god anmeldelse, den er vi meget glade for. Vi udbygger løbende vores produkter, så du også fremadrettet har en hosting løsning og tilhørende service, der passer til dine ønsker.

Service i top

Har netop oprettet mailhotel. Fremragende service og god kundeoplevelse.

7 de setembro de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for skøn anmeldelse. Vi ønsker, at fastholde den gode kundeoplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg opgav!

Det var umuligt at finde en mailopsætning, og da support kun kunne sendes via mail ... !!
En komplet og enkel brugeranvisning er i høj grad ønskværdig, men den var ikke til rådighed, og jeg måtte vende tilbage til Simply.

1 de agosto de 2022

Resposta da Skymotor

Vi er rigtigt kede af at det ikke lykkedes for dig at indstille mail. Henvend dig til vores support eller se vejledningen https://skymotor.dk/knowledgebase/158/Oprettelse-af-mail-brugerkonto.html

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nyt dansk hosting selskab!!

Super hurtig svar på support spørgsmål!!. Lave priser på web hotel og domæner!! - jeg kan varmt anbefale en ren dansk startup hvor man føler sig velkommen!!

31 de julho de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for god anmeldelse. Vi glæder os over, at vores service og priser lever op til dine ønsker og forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde ved flytning af hotel og domæne…

Havde ved flytning af hotel og domæne kun et enkelt spørgsmål omkring domæneflytning som hurtigt blev besvaret. Flytning gået næsten uden problemer inden siden var oppe igen

20 de julho de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at din flytning af hjemmeside forløb godt. Vores support står altid klar til at hjælpe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Indtil nu har det været en fin…

Indtil nu har det været en fin oplevelse. Hurtig respons på spørgsmål og overførsel af domæne forløb også uden problemer.

10 de junho de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for god anmeldelse. Vi gør vores bedste for at leve 100% op til dine forventninger, så lad os vide, hvis du mangler noget.

Virkelig dedikeret service.

I forbindelse med flytning af mit eksisterende mailhotel til skymotor.dk måtte jeg oprette en support sag (kl. 23.26). Ca. 5 timer senere (kl. 04.44) fik jeg svar tilbage og sagen var løst.

8 de março de 2022

Resposta da Skymotor

Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os over, at vi kunne rette fejlen hurtigt for dig, så du havde kortest mulige tid med problemer.

Bedste support

Har flyttet 2 domæner og det meste indhold og mail er nu sat op til Skymotor.dk, har haft en del spørgsmål undervejs og har aldrig oplevet så go og ihærdig service ved andre webhosts. Vil klart anbefale skymotor.dk

1 de novembro de 2021

Resposta da Skymotor

Tak for den fine anmeldelse, den er vigtig for os. Vi glæder os over, at du er kommet godt i gang med hosting af dine forskellige domæner hos Skymotor.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais