Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

SCAMMERS, SCAMMERS AVOID AT ALL COSTS! If there was a zero star I would give it. I had been with this company for over 17 years. I do not know what has happened. They do not seem to be a com... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var kunde hos Servage. Jeg valgte dem pga stor diskplads og flere domæner. Jeg oplevede gang på gang, at den absolutte sti til mine filer blev ændret uden varsel hvilket betød at scriptene gan... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bruger min Servage-side til at have store filer liggende, lige fra 50 MB til 1 GB eller mere, men der sker desværre det, at det aldrig er muligt at downloade en fil fra serveren til ens egen P... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Fornecedor de DNS
  3. Serviço de email
  4. Empresa de hospedagem na Web

Informação fornecida por diversas fontes externas

510 GB plads, 5010 GB trafik, et ubegrænset antal email konti og meget mere. Få din egen Servage Hosting konto i dag!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

SCAMMERS

SCAMMERS, SCAMMERS AVOID AT ALL COSTS!

If there was a zero star I would give it.

I had been with this company for over 17 years. I do not know what has happened. They do not seem to be a company with any morals or ethical principles anymore.

I have not been running my business for a couple of years and as a result of this I have not been using their hosting services. What these people have done during this time is that they have deleted £1,200 worth of a website from my account. They could have locked in my files and prevented me from using their hosting services. They have decided to delete £1,200 worth of my property from my account.

To make things worse they have conned me into paying £240. Their fees have inflated exponentially over the last couple of years. I could only gain access to my 'alleged files' in my FTP account by paying £240. I am going to take these people to the small claims court I am not going to be conned out of £240.

20 de outubro de 2023

mistede alle mine mails

servage valgte at migrere mine data intern mellem 2 systemer; resultat var at jeg kunne ikke tilgå min konto, min mails mm og skulle ændre DNS hos DK-hostmaster, som sjovt nok sendte det nye pasword til den mail som jeg ikke kunne tilgå.

Der var ingen support af nogen art og valgte derfor at skifte til en anden udbyder.

skodfirma

7 de abril de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen conduite. Lagde ALLE sites ned pga. problem på ét site.

Har brugt Servage i flere år, og har ikke oplevet driftsproblemer. Men jeg er hvidglødende af raseri over, at Servage lukke ALLE mine websites (6-7 stykker) på grund at et problem med et script på ét af mine sites. Uden nogen forberedelse eller advarsel. Det var et problem, der var supernemt at rette på min side, men nej ... ikke noget med at kontakt mig, i stedet suspenderede de min konto. Himmelråbende idiotisk.

Når der alligevel er 2 stjerner, så skyldes det, at kontoen blev åbnet umiddelbart efter, at jeg fiksede problemet.

12 de abril de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Prices have gone up a lot and service has gone downhill

Used to be quite a reasonable company and I used them for many years. Even forgiving the time when their server got hacked and half my websites hosted Brazilian porn for a few weeks without me knowing. No compensation offered then, in terms of extra months.

However, with the latest renewal they upped their price massively (over double for 36 months hosting). After saying I'd move on, they dropped the price, so OK I renewed.

5 months later they come back and say my VAT ID is invalid. Well yes, due to a business change the VAT registration went. However, why this wasn't picked up earlier I don't know. OK so I agree to pay the VAT but they added a HANDLING FEE too!

21 de dezembro de 2017

Alt fungerer fint

Vi bruger servage.dk som den primære leverandør til vores kunders hjemmesider (Wordpresses, Joomla). Prøvede mange andre udbydere, men de er simpelthen ikke gode nok angående serverne & kundeservice). Servage har meget plads til web og e-mail. Systemet er meget overskueligt. Hvis jeg har brug for hjælp til mine scripts, hjælper support altid - hurtig og venlig. Det er et meget sympatisk team med en helt speciel positiv indstilling .

23 de novembro de 2017

god service

Kundeservice er hurtigt og kompetent. Jar åbner mange billetter, jeg er altid tilfreds. Service kunne ikke være bedre.

13 de setembro de 2017

Elendigt.. hold jer væk

Meget dårlig driftsikkerhed.. deres EGET backup system virker ikke.. OG deres support er på halvdårlig dansk, og ikke ret god. MIstede mine 3 hjemmesider totalt, på trods af backup. Så er nu iagng fra bunden af hos en anden udbyder.

29 de dezembro de 2015

Mistede alle mine data

Jeg har brugt servage.dk som host igennem et par år. Har aldrig rigtig været tilfreds med hastigheden ved upload, men til prisen var det til at leve med.

I forbindelse med et servernedbrud d. 16. august 2015 opdagede jeg til min store forskrækkelse at alle mine data på webhotellet var væk. 10Gb data og ca. 3 millioner filer var slettet.

Jeg fik besked på at de var igang med at indlæse en backup, men få timer senere kom den chokerende melding. Backuppen virkede ikke. Alle dine data er mistet, men du kan få 3 mdr. gratis abonnement. Flot!

Om så jeg fik livstidsabonnement, kvit og frit, så vil jeg aldrig betro dem mine data igen.

Jeg kan derfor kun på det kraftigste fraråde alle at benytte servage.dk

24 de agosto de 2015

Flotte forhold mht. plads og funktioner - men INGEN service

Servage tilbyder flotte forhold når man ser på plads, domæner, mail-kapacitet osv.
MEN MEN MEN.. Man har brug for nogen man kan stole på når problemer opstår. Jeg har netop (igen) været ude for dette. Mit website er blevet suspenderet og hver gang jeg skriver til support får jeg at vide at der ikke er en administrator som kan lukke det op PT.
Når denne administrator så endeligt svarer, så er svaret en udpensling af filer på mit site som er "inficeret" med kode. Jeg får samtidig en besked om at skal de blive ved at finde denne slags for mig, så bliver jeg opkrævet en regning. Jeg kan ikke se hvordan jeg kan være skyld i at disse inficerede filer er skrevet til mit webhotel - udover fra servages egen server side. Resultatet er nu at mine websites alle har været nede i flere dage nu pga. SLØV response og standard-mails fra deres "support". Imens websitet har været nede har deres mailservice desuden urelateret været nede 3 gange - så har ikke kunnet bruge min mail heller.
Jeg har mange domains kørende hos dem men er nu ved at finde anden udbyder. Det er skide ærgerligt da jeg ikke mener det kræver nogen større indsats at være der lidt mere for de kunder som holder dem i live!! Jeg kender ingen andre der tilbyder hvad de gør i forhold til pris/kapacitet/services.. men med de mennesker/"support" der står bag, så spår jeg dem en sort fremtid :(

- Oven i alle de timer jeg nu har brugt for at rydde op i scripts der kommer fra Servage's egen script-program, så bliver jeg faktureret 222kr for at deres admins har brugt tid på at udpege hvor der er problemer - IGEN - i scripts fra DEM..
Jeg finder nyt sted at hoste min web-content nu og kan IKKE længere anbefale dette sted til nogen. Det har kørt fint så længe det har kørt fint - men i situationer som dette, og efter mange år som kunde, føler jeg man bliver bedraget på det groveste.

5 de outubro de 2014

Kan ikke klage

Da min tidligere udbyder gik konkurs og den vi så blev flyttet til mindede om en børnehave.. Så fik jeg øje på et tilbud på servages side og slog til. I løbet af kort tid kørte alt..

Jeg har ikke oplevet problemer, sad på en 100 mbit forbindelse da jeg skulle uploade min side ca 15 GB og det kørte uden problemer selv med min 2 mbit upload hastighed ingen problemer, dog bør servage få bedre sikkerhed på siden iht. Bruger login og måske en iphone og android app.. Til overvågning af ens kontos aktiviteter og et mini kontrolpanel..

Så de får 5 ud af 5 og for god support og self fordi de tilbyder dansk support det er klasse!

25 de abril de 2013

Ubeskrivelig LANGSOMT

Jeg har til Dato ALDRIG oplevet noget så modbydeligt langsomt som deres FTP. Upload af et drupal site fejlede flere gange pga tid, det lykkes efter 1 time at uploade 60 mb.. samme side tager 7 min. hos gigahost.. og det er ikke min forbindelse 40/40 fejler INTET.
Deres support har været rigtig god, men jeg kan ikke leve med at siden er så MØG langsom, oprettelse af subdomainer, ændringer i php tager op til 2/3 timer.. HVAD?? jeg er glad for jeg har min gigahost, der virker ALT med det samme

Når mine 4 mdr. er gået er jeg borte og rejst igen... sikke en gang høg

20 de outubro de 2012

Godt webhotel for mig!

Jeg aldrig havde problemer med Servage. Traffik og diskplads er stor og wordpress fungerer godt på deres server. Deres controlpanel er ikke svært for at benytte og min internetside har super uptime.

27 de março de 2012
Classificada 4 em 5 estrelas

Pris/kvalitet? Man får hvad man betaler for!

Det er ikke stedet man skal vælge, hvis man ønsker store mængder data up/down i en fart men har man brug for meget plads og/eller mange domæner med lav trafik-intensitet og i øvrigt ikke har for travl, så er det svært, for ikke at sige umuligt, at finde tilsvarende. De er rimelige mht. til svartider i support, men man skal ikke lade sig narre af .dk. Det er et tysk firma og de snakker klart bedre tysk og engelsk end dansk.
I øvrigt er Servage.net samme firma.

8 de fevereiro de 2012

Meget langsom

Intet at påtale overfor, pris, plads, support eller GUI, men deres side (og dermed min) timer ud og er nede, skal reloades etc uhyggeligt ofte. Alternativet til den store pladsmængde kontra pris findes ikke. Men pris og kvalietet hænger sammen

7 de fevereiro de 2012
Classificada 4 em 5 estrelas

God kvalitet, service og pris

Jeg har været kunde hos Servage i godt og vel to år, med 2 domæner og medejer af yderliger et domæne.

Jeg har i den tid kun oplevet ganske få voldsomme fejl.

Generelt syntes jeg både priser, service, performance - og endnu vigtigere for en ITmand som jeg selv: Oppetid er som lovet.

4/5 stjerner herfra: det er en side som klart kan anbefales.

28 de novembro de 2011
Classificada 5 em 5 estrelas

Har deres problemer men virker normalt

Har igennem 2 år har jeg hostet mine hjemmesider igennem servage og har aldrig haft problemer. De har god service, godt være at den ikke altid er den bedste, men den er der!

Udover det, så havde jeg lige købt endnu en account ved dem, hvor jeg for første gang oplevede problemer med deres server og valgte at opsige min aftale med dem. Jeg spurgte en helligdag, og fik satme pengene tilbage med det samme! Det kan man ikke klage over!

3 de junho de 2011

vildt ustabilt og langsomt

måske fordi de bor i Tyskland er forbindelsen langsom - men aldrig i mit hosting-liv har jeg oplevet så ustabil mail og web hosting. jeg flyttede hurtigt mine sites væk, men mail var lidt sværere at finde en ordentlig aftager af.

desuden pågår der et eller andet opskurt optjen gratishosting ved at tippe dine venner pyramidespil-agtigt, hvilket jeg som koncept ikke bryder mig om.

supporten er desuden umuligt - med over 100 henvendelser på 1½ år ved jeg hvad jeg snakker om. jeg opdagede tit fejlene og nedbrudene før de selv gjorde - hvilket IKKE er i orden for en udbyder. Siden er de blevet større og i følge hjemmesiden også flere ansatte - måske det har hjulpet, men jeg slap i hvert fald ud...

16 de maio de 2011
Classificada 4 em 5 estrelas

Meget for pengene, hvis man skal bruge så meget

Servage er et rigtigt godt webhotel til krævende privat bruger, som kan leve med de problemere Servage har.

Jeg har selv brugt Servage i 2 år, og til mit formål har jeg ikke haft problemer. Jeg har en del små sites, og en download-site der bruger 20GB om ugen.

Det jeg specialt godt kan li' ved Servage, er at man kan samle alle sine domæner der, uden at det koster extra.

23 de março de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais