Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik krijg het verkeerde aangeleverd. Heb gemaild, gebelt, gesmst met het verzoek om een retourlabel. Geen enkele reactie. Jullie zijn niet betrouwbaar

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkt is goed beschreven en gefotografeerd. Alvorens het te ontvangen wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en waar je op moet letten. Produkt netjes verpakt, verzonden en optijd zoals beschr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks de kerstdrukte kreeg ik mijn verzwaringsdeken heel snel thuis gestuurd. Ik wilde de ervaringen van anderen niet geloven, maar dacht: ach als het niet bevalt kan ik het zo terug sturen. Maar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁). De eenpersoonsdeken is na een paar nachten een groot succes voor onze dochter ( 6kg/ 12 jarige). Wij kozen voor een tweepersoonsdeke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

De deken voor een betere nachtrust en minder stress. Val sneller in slaap, slaap de hele nacht door en word 's ochtends met een uitgerust gevoel wakker.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

373 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

3,5

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De snelle service was top

De snelle service was top. Meteen de volgende dag de 2-persoonsdeken in huis.
Het aantal lusjes aan de deken en het overtrek stemde niet overeen. Het was best een werk om het toch voor elkaar te krijgen. We hebben de deken nu ongeveer twee weken in gebruik, maar het is nog steeds wennen en weten nog niet of het echt nut heeft.

9 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik slaap zalig onder mijn kalm deken…

Ik slaap zalig onder mijn kalm deken van 10kg. In het begin denk je dat je niet zal wennen aan het gewicht maar binnen de kortste keren merk je daar niets van en geeft het je een vertrouwd en veilig gevoel

25 de outubro de 2021

goede service

goede informatie over het product,
correcte levering,
duidelijke visuele info over hoe te starten met het verzwaringsdeken,
zeer tevreden

23 de outubro de 2021

aanrader

Fijne website en spoedige levering ( wel een hele zware doos 😁).
Wij kozen voor een tweepersoonsdeken. Deze keuze bevalt minder. We ruilen hem om voor een eenpersoons. ( goede omruil/retour service!)...kijk uit naar de levering en heerlijk snel in slaap vallen en uitgerust wakker worden!

19 de outubro de 2021

Heerlijk

Snel geleverd! Slaapt heerlijk! Ik kijk er ‘s morgens alweer naar uit dat ik ‘s avonds weer fijn mag slapen!

19 de outubro de 2021

Hele fijne deken

Hele fijne deken om fijn onder te ontspannen en heerlijk te slapen. Ook mijn dochter is heel blij met haar eigen kinder verzwaringsdeken. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze aankopen!

16 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Top deken voor onrustige mensen....

Wat een heerlijk gevoel geeft deze deken. Hij ligt goed zwaar over je heen en is daarbij ook warm genoeg om er geen andere deken bij te hoeven gebruiken. Vanaf dag 1 slaap ik er dieper en fijner door. En vanaf het moment dat je onder de deken gaat liggen voel je jezelf rustig worden. Geen spijt van deze aankoop.

4 de outubro de 2021

Goede aankoop.

Zoals omschreven op de website en goede levering. Voor onze peuter een heerlijke deken. Ook lekker warm. Helaas geen wondermiddel voor ons spookje, maar geeft wel meer rust in zijn lijfje bij het inslapen, dus voor ons een geslaagde aankoop.

26 de setembro de 2021