Wir waren über die Feiertage im Park und in einer der Yellowstone-Unterkünfte untergebracht. Leider mussten wir feststellen, dass der Park im Vergleich zu früheren Besuchen stark nachgelassen hat.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn zoontje van 10 was afgelopen week op schoolreisje naar dit park. Door wat te gaan wiebelen samen met een klasgenootje in de kabelbaan attractie werden ze aangehouden door 2 boze beveiliger... Ver mais
De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Ver mais
Mijn zoontje van 10 is hier geweest met zijn klas met het schoolreisje. Hij is een vriendje waren aan het wiebelen in de kabelbaan, Tja wat eigenlijk zoveel kinderen en ook volwassenen doen. Vervolgen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.
Informações de contacto
Zwarte Dijk 37, 7776 PB, Slagharen, Holanda
- slagharen.com
Não respondeu a opiniões negativas
Dagje naar dit pretpark op zich oke…
Dagje naar dit pretpark op zich oke maar toiletten echt heel vies. Dit in de vroege ochtend al. Wij gingen op tijd naar huis maar hebben meer als een uur in de file gestaan om de parkeerplaats af te komen. Echt heel slecht geregeld en dat voor 10 euro parkeerkosten. Zou het park al met al niet aanbevelen het is het net niet. Zeker niet voor de prijs.
Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen…
Huisjes vies en vlooien cq bedwantsen en duur voor cowboy cotage en eten duur voor wat je krijgt kleine porties e.h.b.o.kunnen alleen pleisters plakken geen brandblusser in het huisje dus afgekeurd.
Gnadenlose Enttäuschung!!!
Wir sind leider gnadenlos enttäuscht worden. Die Hygiene,in der Cowboy Cottage, war eine glatte 6. Es hingen tote Tiere an den Wänden, Blutflecken waren an den Wänden. Überall waren Spinnenweben (und definitiv nicht nur von 1 Woche).
An der Dunstabzugshaube hingen tote Mücken, es waren überall Wühlmäuse. Das Kinderzimmer war auch völlig verdreckt und einfach nur ekelhaft. Sogar die 3 Kiddies haben sich extrem geekelt.
Im Aqua Mexicana ist die Hygiene auch sehr fragwürdig, dort gehen Gäste (die zuvor im Freizeitpark waren) mit ihren Straßenklamotten baden!!! Somit konnten wir das Aqua Mexicana nicht nutzen, weil unser Ekel einfach größer war!!!
Die Freundlichkeit dort, war auch furchtbar. Es wurde sich über meine Tochter lustig gemacht, weil sie ein Plaster brauchte, weil sie einen Hautriss hatte, sie aber nicht geblutet hat!!! UNVERSCHÄMT!!!
Wir sind Morgens eingecheckt und benötigten somit nur nich den Schlüssel, den konnten wir ab 16 Uhr abholen. Dafür standen wir 1,5 Std an. Es war komplett chaotisch und unorganisiert.
Wir sind am 2. Tag hin und haben uns über die Hütte beschwert, 10 Minuten später, waren 2 Reinigungskräfte bei uns. Diese kamen lediglich mit einem Staubwedel, einem Lappen und einer Sprühflasche. Mit dem Lappen haben die ALLES gewischt, Toilette, Spülbecken etc. Abartig...
Wir haben versucht uns auf Deutsch und Englisch zu verständigen, leider erfolglos. Über uns lustig haben die sich dann auch noch gemacht, so daß wir dann selbst geputzt haben.
Wir habe eine saftige Beschwerde, per Mail geschickt und eine Aufenthalsentschädigung gefordert. Dies ist jetzt fast 2 Wochen her.
Die Mail habe ich ein 2 tes Mal abgeschickt, leider wird das komplett ignoriert!!!
Wie jeder, arbeitet man hart für sein Geld und das war es definitiv NICHT wert.
Das einzig Positive, war der Freizeitpark.
Ranch grande deluxe
Wij hadden een midweek geboekt met 7 personen in de nieuwe huisjes ranch grande deluxe.
Wij moesten welgeteld 1685 betalen!!
Bij aankomst op 12-08 kwamen wij het huisje binnen, nouja huisje binnen het was meer een huis voor vliegen dit was echt niet normaal!!!
Het huisje was ook nog eens vies.
Wij bellen met de mensen, zeiden ze dat er iemand aan zou komen. Dit gebeurde 3 uur later nadat wij voor de 2e keer al hadden gebeld.
Kwamen er schoonmakers die zeiden dat dit kwam door de uitzendkrachten, en dat ze nu alles al extra moeten schoonmaken. En voor de vliegen moesten we maar een vliegenmepper kopen! Nou hoe schandalig is dat!! We moesten het zelf maar oplossen. Ze hebben de douches en de wc's maar wel schoongemaakt ondanks dat ze moe werden van de uitzendkrachten.
Na bijna 100 vliegen doodgemaakt te hebben waardoor het 1 grote vieze bende weer was volgende dag maar na de receptie gegaan. We hadden ondertussen al van die vliegen dingen voor aan het plafond gehaald.
Toen we terug kwamen van het park was de vloer in 1x heel erg nat.
Weer een klacht ingediend, geen enkel excuses nog gehad.
Toen kwam er uiteindelijk een timmerman!
Die had wel de technische dienst gebeld voor de vloer en dat was daarna opgelost er stond nog iets aan wat niet aan moest staan.
Voor de verandering weer een vieze vloer en weer moeten schoonmaken. Zo waren uiteindelijk de 1e 3 dagen van de 5. Vliegen doodmaken en schoonmaken!!!
De timmerman had inmiddels meer vliegen dingen opgehangen.
En wat ook nog eens was, de slaapkamers waren gemiddeld 30 graden!!
Het was niet grappig meer. Aan de klachten doen ze niks ook nog geen eens een excuus aleen de timmerman bood zijn excuses aan.
We hebben wel even 1685 euro betaald maar het was 1 grote ellende!! Het is dat er kinderen waren anders was ik al na huis gegaan.
Vind het echt schandalig! Een vakantie om vliegen dood te maken en alleen maar schoonmaken en amper kunnen slapen door de hitte.
Ik raad dit niemand aan! Heb filmpjes foto's alles.
Voor mij geen luxe huisje meer. Dan kan je nog beter in de wigwam zitten!!
Schandalig slagharen dat dit gebeurd en ook zonder excuses of een tegemoetkoming helemaal niks! Alleen maar te horen krijgen jullie kopen maar een vliegenmepper!!
Wenn ich könnte würde ich noch weniger…
Wenn ich könnte würde ich noch weniger bewerten. Es war eine Katastrophe als wir vor Ort an kamen die Häuser richtig runter gekommen. Das Kinderzimmer einfach zu klein mit 4 kits einfach nicht auszuhalten wir haben draußen mit den Matratzen geschlafen. Das Haus völlig verdrekt überall Tiere Geschirr nicht sauber und im Kühlschrank waren noch die Reste vom Vorgänger ekelhaft. Als wie am Anfang am der Info.standen meinten diese man kann den Schlüssel nicht vorher geben da dort geputzt wird bis 16.00 Uhr was da gemacht wurde keine Ahnung. Der Park Ansicht etwas ok aber die Kits waren schnell gelangweilt. Eine voll Katastrophe war dad Schwimmbad völlig verdreckt nur win Becken wo sich alle rum schlagen ne überhaupt nichts für Familien. Das einzige was ich super fand war das Personal welches trotzdem immer freundlich war und immer gut gebaut aber ansonsten reine Geld Verschwendung.
Deze review is voor een dag zonder…
Deze review is voor een dag zonder verblijf. Bij aankomst gigantische rijen, omdat de scanners niet goed werken.
Bij Big Jake koffie en een koek halen..buiten de exorbitante prijzen voor een broodje, zijn de koek en bananenbrood oud en muf, duidelijk van voorgaande dagen.
Wat het ergste is tot nog toe (en dat is een toenemende trend in NL), is dat medewerkers geen Nederlands meer spreken. Vertel mij waarom ik een andere taal moet spreken in eigen land?
Toiletten bij het restaurant achter Big Jake om 11:00 al volledig vies, plakkerig en stinken. Het lijkt erop alsof er gewoon niets is schoongemaakt van de voorgaande dag. Toiletten mogen ook wel eens een makeover krijgen, want heel veel is gewoon ouwe zooi.
Al met al wel leuke dag hoor, maar heel veel ruimte voor verbetering.
Vieze Wigwam
We kwamen aan in een vieze wigwam. Er lag nog vuilnis van de vorige bezoekers. In de douche stond lagen nog vieze luiers. Er hingen spinnenwebben. Je zou toch verwachten dat er genoeg tijd is om grondig schoon te maken als bezoekers om 10.00 moeten uit checken en om 16.00 er pas nieuwe bezoekers komen. Echt smerig. We hebben er een melding van gemaakt. Er werd beloofd om schoon te maken maar niemand kwam. Schandalig. Ook een afwasbak en afdruiprek was fijn geweest. Het park zelf is leuk en sfeervol. Wel staan er overal in het park zonnebrandcrème pälen maar allemaal leeg.Niet handig met 34 graden. En er vliegen veel wespen bij de frisdrankaftap apparaten.Aqua Mexicana prachtig zwembad en goed toezicht!. Tip Horecaprijzen zijn belachelijk duur. In het park achter de Carrousel zit een Supermarkt waar eten en drinken in ieder geval goedkoper is.
Heel leuk met kleine kinderen
Heel leuk met kinderen, wij gaan al een laar jaar een paar dagen in een huisje, ze zijn nu 7 en 8. Kinderen kunnen goed rondlopen en in veel attracties. Ook een leuk zwembad. Als zij lol hebben heb jij dat ook!
Slagharen
Slagharen : eens maar NOOIT meer.
Ongeïnteresseerd personeel ( op een enkeling na) die het druk had met collega’s praten .
Toiletten ronduit smerig ( en dat al om 12 uur) en alles plakte 😝
Horeca behoorlijk aan de prijs .
Wat ons betreft zeker niet aan te bevelen
Rancho grande deluxe geboekt
Rancho grande deluxe geboekt, bij aankomst was overal nog vies en niet volledig opgeruimd. Hebben we zelf geboent en gestofzuigd. Ook geen servicepakket gekregen, toen we dit aangaven kregen we een halve servicepakket, ze zouden ook opnieuw schoonmaken 2e dag, weet niet of dit gedaan is, leek er niet op.. de ofyr bbq slaat nergens op... op de randjes kan je enkel bacon of een hotdog bakken meer niet. Kamers zijn mini met deur open komen alleen muggen en vliegen en met deuren dicht wordt het te warm. Aquamexicana is ok voor kindere maar niets voor volwassenen... attractiepark is ok.. zitten paar leuke tussen. Snacks zijn niet te duur.
Slagharen familiepark voor met de kinderen, niet perse thrillseekers
Dagje uit geweest naar Slagharen. We komen niet uit de buurt, dus leuk om een keer geweest te zijn als attractiepark liefhebber.
Toegangsprijs is niet heel hoog en de prijzen in de arcades vallen ook erg mee vergeleken met gebruikelijke arcade hallen.
Het is wel echt duidelijk een kleinschalig familiepark, daar er geen echte thrillrides zijn voor tieners/volwassenen buiten de Gold Rush.
Klacht slecht vies tips
Geschreven terwijl wij er nog zitten.
45 weken per jaar en in de toekomst praat je over dit ‘ verleden,.
Zomervakantie 2024.
Over 10 jaar lachen we er misschien om, maar op dit moment staat ons het huilen nader. Wat een armoe, wat een ellende, wat een aso gebeuren.
Een park volkomen losgeslagen zonder enkele controle. Opgesomde voorbeelden omdat alles in detail benoemen een boekwerk bedraagt.
Huisje: rancho grande, in gebruik sins april.
-vies
-bloedvlekken overal van de vliegenplaag.
-muizen keutels voor en achter het huisje.
-resten van vorige bewoners nog aanwezig op vloer, badkamer, keukenkastjes en sigaretten peuken nog buiten op de rand van het gras.
Zwembad:
-water wat troebel is en gelijk voor irritatie in ogen zorgt.
-hoog gehalte aan onze getinte medemens, welke voor de nodige onaangename overlast zorgt doordat families zonder te betalen bij elkaar kruipt in huisjes.
-geen medewerker, opzichter, beveiliging, animatie te zien in hoogseizoen tijd. Geen algemene informatie over wat te doen wanneer en hoelaat.
-attractiepark:
-duur eten en drinken
-kleinschalig, goede 2 uur heb je het meeste wel gehad.
-personeel, alleen bij aankomst hadden wij de nodige problemen.
Tips: Lidl zit op 5 minuten rijden in dedemsvaart. Lokale supermarkt hanteert belachelijke prijzen.
Friettent emmy zit bij de stoplichten recht door. Goede kwaliteit voor een normale prijs.
Wildlands, niet duur en goed voor een volledige dag vermaak.
Buitenzwembad hattemat.
- rustiger en beter kwaliteit water. Entreeprijs 5 euro pp.
Wij hebben een klachtenmail opgemaakt en deze verstuurd. Wachten op reactie en een financiële vergoeding. Zitten in een 8 persoons huisje voor bijna €2600 euro maar vraag mij af wat wij hiervoor hebben.
Laatste tip, GA HIER NIET HEEN. Het is zo zonde van elke euro die je er aan uitgeeft
Enorm slecht park
Enorm slecht park, chagrijnig personeel en overal moet extra voor betaald worden. Niet gaan! Zonde van je tijd.
Vliegen en muggen invasie
Het park is leuk voor kleine kindjes, maar je bent er zo doorheen gewandeld.
Het huisje was extreem vies (raccoon). Bij aankomst moesten we eerst 200 vliegen en muggen doodslaan, inclusief overal bloed van de muggen.
Er lagen teennagels van andere mensen op de vloer, vieze gele wattenstaafjes in de badkamer, opgedroogd snot aan de wastafel in de badkamer. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik denk dat deze huisjes gewoon niet worden schoongemaakt als de volgende familie erin komt.
Jammer dat het zo achteruit gaat!
Wij komen al 12 jaar meerdere keren per jaar in Slagharen.
Helaas is het niet meer wat het was.
De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Wij zijn maandag aangekomen en zijn er deze hele week.
Bij aankomst sta je eerst 1,5 uur in de rij om in te checken. Dit is al jaren een drama maar schijnbaar wordt het alleen maar erger in plaats van beter.
Wij zitten in een cowboy cottage waar de vliegen, spinnenwebben en viezigheid van de vorige bewoners je tegemoet komen.
Met 2 kleine kinderen op het park op zoek naar een slush puppy. De eerste 3 eetgelegenheden die we tegen komen zijn gesloten. We zitten volop in het hoogseizoen, het is druk maar de meerderheid zit dicht. Uiteindelijk iets gevonden. Ik bestel 1 Randy en 1 Rosie slush voor 15 euro.
Als ik ze eindelijk krijg krijg ik 2 keer Rosie . Mijn zoontje wil dit uiteraard niet. De medewerkster geeft in gebrekkig Engels aan dat die er niet meer is. Vervolgens krijg je de slush zonder dop. Niet handig als ze deze met het bijbehorende keykord om de nek willen hangen. Als ik daarom vraag kan de medewerkster geen antwoord geven omdat ze geen Nederlands Duits of Engels spreekt. Op zoek naar iets anders dat open is voor een dop zodat we de hervulbare slush ook daadwerkelijk opnieuw kunnen vullen en om de nek kunnen hangen. Uiteindelijk krijgen we te horen dat de doppen niet meer mogen. Niemand weet echter waarom een je betaald nog steeds 15 euro.
Omdat de meerderheid dicht zit een we honger hebben lopen we bij de Subway naar binnen. Alleen al bij het zien van 19,95 voor een broodje zijn we weer weg gelopen. Ik snap echt dat alles duurder is op een park maar Slagharen is natuurlijk geen Disney of de Efteling. De prijs kwaliteit is echt ver te zoeken. Vandaag was het warm en wilde we gaan zwemmen. Normaal is het zwembad open om 10 uur maar ook dit is zonder enige aankondiging gewijzigd in 12 uur. Het water is koud en alles in het zwembad is te vies voor woorden.
Ik heb 1000 euro betaald voor een midweek om niet te praten over de belachelijke prijzen voor het eten. Dan mag ik toch wel iets meer verwachten dan een vies huis, aangepaste openingstijden en veel gesloten eetgelegenheden in het hoogseizoen.
Kan en moet veel beter!
Dagje attractiepark en zwembad gedaan.
Park is voor een 5 jarige best prima te doen, leuke attracties.
Wel ontzettend veel extra’s waar voor betaald moet worden. De kermis is er niets bij.
Drankje is niet te betalen. Voor 0.2ltr limonade betaal je €3. Te dure softijsjes worden verkeerd bereid waardoor het ijsje bij warm weer direct van het horentje afvalt. Bij afgifte van het ijsje direct melding van gemaakt en met tegenzin wordt er dan een nieuwe voor je gemaakt.
Veel personeel spreekt geen Nederlands en dan ook nog slecht Engels!
Zwembad is een mooi bad. Ook daar moet natuurlijk extra verdiend worden en zelfs voor de kluisjes betaal je gewoon weer een euro. Dit moet gewoon gratis zijn en daarmee ook gebruiksvriendelijker omdat lang niet iedereen meer contant geld mee heeft tegenwoordig.
Al met al voor mij liever de volgende keer een dagje Efteling of ander park.
Dagje slagharen met ouders en broertje
Met kortingskaartjes van de Poiesz een dagje hier naartoe geweest tijdens de bouwvak. Parkeren ging vlot, genoeg plek. Alle attracties waren naar mijn idee open, geen technische storingen meegemaakt. De wachtrijen vielen over het algemeen mee. Geen gebruik gemaakt van eten/drinken dat ter plekke te koop is. Gelukkig kun je overal op het park gewoon je eigen consumpties nuttigen. Sommige attracties zijn wel wat gedateerd maar dat roept ook wel weer wat nostalgie op en is bovendien wel bevorderlijk voor de western-sfeer op het park. Wel wat weinig attracties voor oudere kinderen/volwassenen. Verder genoeg sanitaire voorzieningen die wel redelijk tot goed schoon waren.
Slecht park vies
Slecht park vies, oud geven aan tot 21.00 uur open te zijn sluiten de meeste attrakties om 18.00 uur ook de goedkope eet gelegenheden.
Geen goede baby voorziening.
Veel met pin.
Slechte begeleiding bij attrakties laten mensen voor je weet nooit hoelang het duurt.
Helaas wat een ellende
Helaas, vandaag aangekomen bij vluchtelingenkamp Slagharen. Bij aankomst verkeerde huisje gekregen die te klein was en helemaal vies. Daarna een nieuwe gekregen waar we voor betaald hadden maar zijn nu omring door bosapen die hun kinderen tot 12 uur wakker laten en het lijkt wel DJ Galaga aan het roer. Kei harde muziek en het noodnummer niet beschikbaar. Ook de receptie is dicht. Wat een tweederangs K** park. Nooit gaan mensen!!! Weg gegooid geld!!!
Klacht
Ik schrijf u deze klacht om mijn ongenoegen te uiten over mijn recente bezoek aan het Slagharen pretpark op Hoewel ik uiteindelijk een leuke dag heb gehad, waren er enkele punten die ik graag onder uw aandacht wil brengen.
Allereerst bestelde ik bij aankomst een kopje koffie en een chocolademelk. Helaas duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling kreeg en ontbrak er een lepel om mijn drankje te kunnen roeren. Dit was een teleurstellende start van mijn dag.
Daarnaast ondervond ik problemen met het parkeren. Het parkeren moest geregeld worden via een QR-code, wat helaas tien minuten duurde om te voltooien. Dit zorgde voor frustratie en onnodig tijdsverlies.
Verder merkte ik dat de wachttijden bij verschillende attracties erg lang waren. Hoewel ik begrijp dat wachttijden in een populair park onvermijdelijk kunnen zijn, vond ik deze toch buitensporig lang.
Ik hoop dat u deze feedback serieus neemt en dat er stappen ondernomen kunnen worden om dergelijke ongemakken in de toekomst te voorkomen. Desondanks wil ik benadrukken dat mijn ervaring in het park uiteindelijk wel leuk was.
Bij voorbaat dank voor uw aandacht en ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.