Van onze buurman hoorden wij over zijn positieve ervaringen met sla je slag. Zodoende wilden wij dit ook proberen. Eerst heel veel producten die geveild werden bekeken en toen we een gadget zagen voor... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
4 sterren om het een geweldige site is om aan mee te doen en mooie producten Voor 5 sterren zijn er 2 tal dingen wat misschien meer aandacht mag krijgen. De verzendkosten en administratie k... Ver mais
Al een behoorlijk aantal zaken gekocht bij slajeslag. Tot nu toe alles prima verlopen. Twee keer ging iets kapot; zonder aarzelen werd het item vervangen en een ander geld terug ontvangen. PRIMA, ZO... Ver mais
Prima aankoop dit x, adviesprijs is vaak veel te hoog ingezet om je het gevoel te geven dat je een koopje hebt gekocht. Als je later checkt op google dan zie je de werkelijke prijzen. dus resume, alle... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij snappen dat je een goede deal wilt scoren. Én de kick van het winnen. Om dit mogelijk te maken, veilen wij elke dag de coolste gadgets, de handigste apparaten en de mooiste cadeaus. Bovendien heb jij de controle: jij bepaalt je eigen prijs. Zo word je bij ons een echte winnaar. Wij gunnen iedereen een goede deal. Daarom is het bieden leuk én makkelijk. Ook willen we het zo eerlijk mogelijk laten verlopen. Sla je slag en scoor!
Informações de contacto
Rietlandpark 333, 1019 DW, Amsterdam, Holanda
- 020 - 760 22 20
- webcare@slajeslag.nl
- slajeslag.nl
Snelle afhandeling en verzending!
Een adviesprijs van €550 die je voor…
Een adviesprijs van €550 die je voor €69 direct kan kopen is wel erg vreemd. Er zijn genoeg producten die helemaal niet goedkoper zijn als je op Google zoekt en verzendkosten zijn best hoog. Er zijn een paar producten goedkoper, dus dat is mooi. Persoonlijk vind ik het tegenvallen.
perfeckt gekozen en gewonnen
Met sla je slag heb ik altijd al goede…
Met sla je slag heb ik altijd al goede ervaringen gehad
waar voor je geld
Leuke veilingen
Goedkoop is duurkoop
Airfryer zogezegd op de kop getikt voor 35 euro komen kosten van 6.5 administratie bij en 6.99 voor verzending. En als je niet tevreden bent moet je nog eens retour 6.99 betalen dus goedkoper is het niet echt. Retourneren zou gratis moeten zijn. (Service)

Resposta da SlaJeSlag
SUPER
Alles wat ik bij sla je slag binnen heb gehaald word altijd goed verpakt en op tijd geleverd.
De uiteindelijke prijs veel te hoog
De uiteindelijke prijs veel te hoog.
Dat is de prijs X 3.

Resposta da SlaJeSlag
Het was heel belangrijk dat een ander moet weten hoe jullie het aanbieden om je slag te slaan. Ga maar zo verder
Het was een goede ervaring, want het was de eerste keer dat ik gewonnen had van meerdere bieders.
Snel geholpen e gemakkelijk te doen
Het was snel geleverd
Het was snel geleverd! Groot pakket; heel aangekomen. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.