Jag sover mycket bättre än innan. Vaknar utvilad så jag tror inte att jag snarkar längre. Jag är nöjd och kommer att fortsätta använda kragen.
Leia as opiniões dos outros
Jag har provat den här produkten under en natt. Den var mycket obekväm. Jag behövde prova att ligga både med och utan kudde. Jag somnade till slut men blev väckt av min hustru eftersom jag snarkade.... Ver mais
Köp & leverans helt OK. Men: varför så korta "tampar" för att fästa prylen om halsen? Jag får nästan inte ihop dem - och många har grövre hals än jag... Förslag: förläng tamparna 1-1,5 cm vardera för... Ver mais
Informações sobre a empresa
SleepTight sovkrage är en svensktillverkad patenterad innovation som ger bättre sömnkvalitet . Sovkragen upplevs som lätt och smidig , väger endast 36 gram. Den sitter löst och bekvämt kring halsen och visat sig minskat snarkning hos 5 av 7 personer.
Informações de contacto
Box 2008, 220 02 , Lund, Suécia
- +46 732-550157
- support@sleeptight.se
- sleeptight.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jag sover mycket bättre än innan
Den passar inte och dessutom kräver de…
Den passar inte och dessutom kräver de att man fyller i ett dokument angående skäl till att man använder ångerrätt, vilket inte kan krävas då det faller under distansavtalslagen.

Resposta da SleepTight
Den fungerar inte för mej då bandet…
Den fungerar inte för mej då bandet runt halsen är för kort.
Vill returnera om det går

Resposta da SleepTight
Behöver vara lite högre och lite mer…
Behöver vara lite högre och lite mer utrymme för struphuvud

Resposta da SleepTight
Jag registrerar mina snarkningar och…
Jag registrerar mina snarkningar och jag snarkar fortfarande väldigt högt. Det enda positiva är att produkten hindrar mig från att snarka med öppen mun så jag är inte torr i munnen som jag var innan jag började använda produkten. Troligtvis behöver jag något annat snarkhjälpmedel.

Resposta da SleepTight
Tyvärr hjälper inte ”kragen” mig men…
Tyvärr hjälper ingen”kragen” mig men kudden är underbart skön 😀

Verkar fungera
Verkar fungera, inga klagomål på snarkning ännu.
Väldigt snålt tilltaget band för fastsättning, innebär att den ibland lossnar under natten.

Resposta da SleepTight
Första natten som jag använde den
Första natten som jag använde den. Den verkar ha fungerat för min man fick sova en hel natt på mycket länge.

Resposta da SleepTight
Min man säger att jag väsnas mycket med sleep tighten på.
Tyvärr!
Jag hade haft stora förhoppningar på den.
Med vänlig hälsning,
Kirsten Lieungh

Resposta da SleepTight
Tycker den var för hård,svårt att…
Tycker den var för hård,svårt att slappna av.Har inte haft den en hel natt

Resposta da SleepTight
Har inte fått min produkt eller ens…
Har inte fått min produkt eller ens orderbekräftelse trots att det var över två veckor sedan jag beställde. Företaget verkar lite oseriöst

Resposta da SleepTight
Har svårt att sätta ettomdöme då jag…
Har svårt att sätta ettomdöme då jag inte fått någon bekräftelse eller produkt på min beställning. Det är endast Klarna som reagerat med att informera att en affär är under process

Resposta da SleepTight
Snarkar mindre, och ljudet är dovare för min man, som störts av mina snarkningar.
Snarkar mindre, och ljudet är dovare.

Resposta da SleepTight
Köpte för att hjälpa min dotter i…
Köpte för att hjälpa min dotter i Stockholm. Tyvärr hjälpte den inte alls. Hon fortsatte att snarka.
Skickar därför tillbaka snarkapparaten.
Vänligen Sigrid Fornell.

Resposta da SleepTight
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.