SleepTight Opiniões 58

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag sover mycket bättre än innan. Vaknar utvilad så jag tror inte att jag snarkar längre. Jag är nöjd och kommer att fortsätta använda kragen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har provat den här produkten under en natt. Den var mycket obekväm. Jag behövde prova att ligga både med och utan kudde. Jag somnade till slut men blev väckt av min hustru eftersom jag snarkade.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Köp & leverans helt OK. Men: varför så korta "tampar" för att fästa prylen om halsen? Jag får nästan inte ihop dem - och många har grövre hals än jag... Förslag: förläng tamparna 1-1,5 cm vardera för... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Programa de bem-estar
  2. Loja de cosmética

SleepTight sovkrage är en svensktillverkad patenterad innovation som ger bättre sömnkvalitet . Sovkragen upplevs som lätt och smidig , väger endast 36 gram. Den sitter löst och bekvämt kring halsen och visat sig minskat snarkning hos 5 av 7 personer.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

58 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Den passar inte och dessutom kräver de…

Den passar inte och dessutom kräver de att man fyller i ett dokument angående skäl till att man använder ångerrätt, vilket inte kan krävas då det faller under distansavtalslagen.

9 de maio de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Christoffer så tråkigt att den in passade dig så kan det vara , vi är alla olika. Du är välkommen att återsända snarkkragen enlig distansavtalslagen och det har du gjort. För att vi som företag skall utvecklas och vara lyhörda mot/med våra kunder önskar vi veta varför man vill skicka tillbaka varan, därför frågar vi om anledningen. Detta är inget tvång utan frivilligt. Välkommen tillbaka en annan gång. Mvh Lars

Classificada 1 em 5 estrelas

Den fungerar inte för mej då bandet…

Den fungerar inte för mej då bandet runt halsen är för kort.
Vill returnera om det går

28 de abril de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Per-Arne ibland kan vår snarkkrage vara lite trång för vissa då vi är olika runt halsen. Vi har en standardmodell idag som passar de flesta. Vi håller på att utveckla en ny modell och innan den är klar levererar vi en förlängningsband kostnadsfritt som vi skickar till dig omgående. Att snarkkragen är för trång för dig innebär inte att den kan fungera för dig. Vi är övertygade att när du får detta förlängningsband kommer du att känna den effekt som många andra upplevt med åren. Vi skickar detta till dig omgående. Allt gott /Lars

Fungerade inte för mig

Fungerade inte för mig, tyvärr

18 de abril de 2022

Resposta da SleepTight

Tack för din återkoppling och tråkigt att du inte upplever att den fungera för dig ännu. Då det är mycket som kan påverka situationen innan man känner någon effekt, kan det ta ett tag, ibland flera veckor. För vissa upplever och känner av effekten ganska fort det är så olika. Vi rekommenderar att vara ihärdig och använda Snarkkragen varje natt då det är kontinuitet som gäller. På vår hemsida finns mer att läsa om snarkning som tips. Med ditt köp ingår ett kostnadsfritt samtal med vår Sömn och snarkcoach där ni diskuterar din situation för att få ut bäst effekt för dig. Allt gott/ Lars

Köp ej blufföretag.

11 de março de 2022
Opinião espontânea

Resposta da SleepTight

Hej Johan, så tråkigt att läsa ditt inlägg då vi inte fått någon reaktion från dig? Vårt företag har funnits sedan 2017 och sålt våra hälsoprodukter till många personer i hela Sverige som är nöjda. De som inte varit nöjda p.g.a. någon anledning har vi haft en dialog med och löst detta. Självklart kan vi inte göra alla nöjda, vi är alla olika och har olika krav mm. Du är välkommen att kontakta oss för vi måste få chansen att få veta varför du inte nöjd, för det vet vi inte! Skriv in till vår support@sleeptight.se så kontaktar vi dig omgående. Mvh Lars VD

Classificada 4 em 5 estrelas

Behöver vara lite högre och lite mer…

Behöver vara lite högre och lite mer utrymme för struphuvud

11 de março de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Kjell tack för din återkoppling och kan du utveckla din fråga och upplevelse genom att skriva till support@sleeptight.se så skall vi undersöka detta. Vi är alla olika och vår hälsoprodukt passar de flesta men med undantag. Vänligen återkom till oss med detaljer så försöker vi lösa detta. Mvh Lars VD

Har inte beställt något.

Har inte beställt något.
Du får kolla med Klarna.

5 de março de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Bert-Ove vi har haft dialog 3 gånger via telefon. Du har beställt en snarkkrage som du har fått levererad och tyvärr blev det något tekniskt fel med din faktura och vi skickade den 2 gånger till dig för betalning. Idag 11/3 hade vi kontakt igen och var överens om att allt var okej. Alla nöjda ! Mvh Lars VD

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag registrerar mina snarkningar och…

Jag registrerar mina snarkningar och jag snarkar fortfarande väldigt högt. Det enda positiva är att produkten hindrar mig från att snarka med öppen mun så jag är inte torr i munnen som jag var innan jag började använda produkten. Troligtvis behöver jag något annat snarkhjälpmedel.

28 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Susanne tack för din återkoppling. Då vår snarkkrage är en hälsoprodukt så kan det ta olika lång tid att vänja sig vid den samt att det kan ta ett tag innan man märker skillnad. För vissa kan snarkningen minska lite under natten och för vissa mycket mer, vi är alla olika . Ibland hjälper det inte alls! Men vi har fått feedback att man ändå fått positiva effekter som tex längre djupsömn och REM sömn och vaknar pigga och utvilade. Det jag läser att din muntorrhet blivit mindre är troligtvis en effekt att någonting börjar hända i förändring. Du har trots allt bara haft Snarkkragen i 2 veckor och en del behöver vänja kropp och knopp 3- 5 veckor för att uppleva skillnaden. Kämpa på och var uthållig, använd Snarkkragen varje natt är vår rekommendation. Allt gott /Mvh Lars VD

Classificada 3 em 5 estrelas

Tyvärr hjälper inte ”kragen” mig men…

Tyvärr hjälper ingen”kragen” mig men kudden är underbart skön 😀

23 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Malin tack för återkopplingen. Vet inte vad du menar med att Snarkkrage inte hjälper dig? Du har bara haft Snarkkragen i ca 2 veckor och det kan finnas många anledningar att det inte fungerar praktiskt för dig eller annat. Du är välkommen att skriva mer utförligt till oss support@sleeptight.se, alternativt boka en kostnadsfri coachning med vår Sömn & Snarkcoach som finns på vår hemsida. Härligt att du gillar vår specialkudde och vi har fått mycket fin feedback på den. Hoppas du återkommer via mejl till oss så skall vi försöka hjälpa dig med Snarkkragen. Allt gott /Mvh Lars VD

Måste prova längre tid.

21 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Inga-Lill tack för återkopplingen och som du skriver måste du sova med den ett tag. Detta är en hälsoprodukt och vi är olika som människor. För vissa kan Snarkkragen minska snarkningen på väldigt kort tid och för andra tar det lite längre tid. Så var envis, uthållig och använd Snarkkragen varje natt för att minska snarkningen. Vill du har mer tips och råd? Gå in på vår hemsida www.sleeptight.se och läs mer samt bekanta dig med vår Sömn & Snarkcoach /Allt gott

Verkar fungera

Verkar fungera, inga klagomål på snarkning ännu.
Väldigt snålt tilltaget band för fastsättning, innebär att den ibland lossnar under natten.

20 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Mats så bra att det känns bra och snarkningen minskat. Var uthållig och använd Snarkkragen varje natt så kommer resultatet. Gällande längden på bandet så håller vi på med en produktutveckling för att förlänga banden. Det tar lite tid och innan detta är i produktion har vi så länge ett förlängningsband som vi skickar till dom som behöver det. Vi sänder detta till dig omgående så du får en god sömn och vaknar pigg och utvilad. Allt gott /Lars

Classificada 5 em 5 estrelas

Första natten som jag använde den

Första natten som jag använde den. Den verkar ha fungerat för min man fick sova en hel natt på mycket länge.

16 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Jessica och tack för din feedback och så härligt att din partner märkte en stor skillnad. Som vi nämner är det tålamod och uthållighet i att använda Snarkkragen för att få ett gott resultat. Tack än en gång och lycka till. Allt gott /Lars

Classificada 1 em 5 estrelas

Min man säger att jag väsnas mycket med sleep tighten på.

Tyvärr!

Jag hade haft stora förhoppningar på den.

Med vänlig hälsning,
Kirsten Lieungh

11 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Kirsten och tack för din återkoppling. Som vi nämner på vår hemsida behöver man vara uthållig i att sova med Snarkkragen varje natt! För vissa tar det 2-4 veckor att känna effekten, för vissa ganska fort. Snarkkragen har en visad effekt för 5 av 7 personer att delvis minska snarkning eller helt. Du skriver att du väsnas mycket med Snarkkragen på och vi vet inte hur det lät tidigare. Men vår känsla att att du spänt Snarkkragen för hårt runt din hals. Den skall sitta löst och ledigt och vara följsam under natten, gör den det?
Vi har på vår hemsida www.sleeptight mer information och tips gällande snarkning och sömn. Där kan du se vår instruktionsfilm hur du sätter fast Snarkkragen
Det går också bra att kontakta vår Sömn & Snarkcoach med dina frågor. Allt gott /Lars

Classificada 3 em 5 estrelas

Det har hjälpt väldigt lite.

9 de fevereiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Anna Maria tack för din feedback. Då snarkkragen är en hälsoprodukt som hjälper över tid och man behöver ha en del tålamod och uthållighet. För vissa tar det 1 vecka för andra kan det ta 1 månad! Det viktigaste är att man märker en förändring! Som jag tolkar din kommentar har du redan efter drygt 1 vecka märkt en skillnad vilket är en början jämfört med din tidigare upplevelse. När det gäller hälsoprodukter är det ett samarbete mellan personen , snarkkragen och vardagen/miljön runtomkring som skapar ett gott resultat! Mitt tips är att gå in på SleepTights hemsida och läs mer om hur du kan förbättra din sömn och minimera snarkningen. Eller kontakta vår Sömn & Snarkcoach för konsultation. Allt gott /Lars

Classificada 1 em 5 estrelas

Tycker den var för hård,svårt att…

Tycker den var för hård,svårt att slappna av.Har inte haft den en hel natt

30 de janeiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Elisabeth och tack för att du återkommer till oss gällande hur du upplever vår populära snarkkrage. Mycket runt om kring oss är en vanesak och gäller även med Snarkkragen. Vi försöker vara tydliga med att man behöver ha uthållighet och använda den varje natt. Om man är känslig för vissa saker tar det lite längre tid, men det kan det vara värt om man får ett bra resultat! Resultatet man skall sträva efter med Snarkkragen är reducerad snarkning , få bättre sömn, vakna pigg och utvilad. För din del att du tycker den är för hård kan det vara så att du spänner kragen för hårt kring halsen, den skall vara lös, ledig och följsam så minskar du tryck mot hakan. Du kan även lägga lite bomull i facket där bollen finns och mot hakan, enkelt att genomföra. Vi kommer också att ta med detta i vår produktutveckling och undersöka om det finns nya möjligheter kring detta. Allt gott och lycka till /Lars

Classificada 1 em 5 estrelas

Har inte fått min produkt eller ens…

Har inte fått min produkt eller ens orderbekräftelse trots att det var över två veckor sedan jag beställde. Företaget verkar lite oseriöst

18 de janeiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej och tack för din feedback. Kan bara beklaga lång leveranstid då vi fick en hög försäljning på en populär snarkkrage och fick slut i lager. Snarkkragar är på väg in i lager och levereras inom kort. Gällande orderbekräftelse är det ett tekniskt fel som vi undersöker. Vi ser fram emot att leverera snarkkragen till dig. Allt gott.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har svårt att sätta ettomdöme då jag…

Har svårt att sätta ettomdöme då jag inte fått någon bekräftelse eller produkt på min beställning. Det är endast Klarna som reagerat med att informera att en affär är under process

2 de janeiro de 2022

Resposta da SleepTight

Hej Kenneth tack för din återkoppling och vi ber om ursäkt att leveransen är något fördröjd pga stor försäljningsvolym under december vilket vi är glada för. Vi har informerat på hemsidan och annonsen att vi har längre leveranstid än vanligt och kommer att leverera under januari. Hoppas på förståelse och vi ser fram emot att sända Snarkkragen när den kommer till vårt lager. God fortsättning / Allt gott

Classificada 4 em 5 estrelas

Snarkar mindre, och ljudet är dovare för min man, som störts av mina snarkningar.

Snarkar mindre, och ljudet är dovare.

27 de dezembro de 2021

Resposta da SleepTight

Tack Marie-Louise för din feedback och vad skönt att du/ni redan märker skillnaden. Fortsätt att vara ihärdig att sova med snarkkragen för den god sömn. Vill du har fler tips gällande snarkning och sömn finns det på vår hemsida www.sleeptight.se . Gott Nytt År från SleepTight

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte för att hjälpa min dotter i…

Köpte för att hjälpa min dotter i Stockholm. Tyvärr hjälpte den inte alls. Hon fortsatte att snarka.
Skickar därför tillbaka snarkapparaten.
Vänligen Sigrid Fornell.

27 de dezembro de 2021

Resposta da SleepTight

Hej Sigrid så tråkigt att det inte hjälpte din dotter och hennes snarkning då ni fick snarkkragen i december. Som vi har erfarenhet av, behöver de flesta minst 1-3 veckor på sig att känna effekten och vara konsekvent att sova med snarkkragen varje natt. Den är sval, skön och väger bara 45 gram och hjälper 5 av 7 att minska sina snarkningar. Tyvärr hjälper den inte alla. Önskar Gott Nytt År från SleepTight

Classificada 1 em 5 estrelas

Den har inte kommit ännu!

23 de dezembro de 2021

Resposta da SleepTight

Hej Mia då vi hade många beställningar innan jul och har det fortfarande, har vi tyvärr längre leveranstider än vanligt. Vi skickade ett antal snarkkragar bl.a. din den 27 december och hoppas den kommit fram till dig under vecka. Lycka med snarkkragen och ett tips är att gå in på vår hemsida för mer information. Gott Nytt År önskar vi på SleepTight

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.