Fodboldtilto Opiniões 9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

De er nogle banditter uetiske mennesker

De er nogle banditter r… huler, der laver forretninger med andres varer, de stjæler produkterne, varerne, deres omkostninger og annoncer gebyrer er langt ud.. hold jer væk fra dem, eksempelvis de solgt mine varer til 660 kr og jeg får 57 kr i alt.. de er nogle banditter uetiske mennesker.. 😡

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Levede ikke op til forventningerne

Levede ikke op til forventningerne, føltes mere som en tynd dyne.
Har derfor returneret den, for egen regning.
Har ikke set eller hørt noget til tilbagebetalingen.
Har nogen fået penge tilbage ved returnering ?
Foreløbig har den kostet ca. 1100,- for ingenting.

1 de outubro de 2025

SVINDEL

SVINDEL
Hold jer langt væk! Topmadrassen lever ikke op til beskrivelsen, og når man vil sende retur vil de ikke betale returfragten. Jeg har gjort opmærksom på, at de reklamerer med, at man kan prøve den risikofrit i 30 dage og der i deres handelsbetingelser ikke står angivet, at køber selv skal betale returfragten. Det har de sidenhen tilføjet på deres hjemmeside. Jeg har nu gjort indsigelse i min bank!

13 de junho de 2025

Forfærdeligt

Intet. Maria er en modbydelig person. Hun ved det hele er fup og svindel. Derfor må man ikke komme op på virksomheden og se de madrasser hun påstår er de 10 cm. Disse findes ikke er jeg sikker på. I givet fald ved jeg ikke hvorfor man ikke få det man har købt og betalt for. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM: DET ER SVINDEL. Og som sagt ejers Maria truer ligefrem en når man klager. Føj.

28 de fevereiro de 2025

Ingen stjerner…

Jeg kan ikke komme videre hvis jeg ikke trykker en stjerne ind her, men de skulle ingen have.
Reklamere med "bedst i test" topmadras, 10 cm tyk, mm.
Der er så slet ikke den topmadras man modtager. Jeg fik min leveret, knap 5 cm tyk, mange flere felter end billederne viser og man synker på ingen måde ned i den. Jeg kan mærke min boxmadras.

HOP IKKE PÅ DENNE FALSKE REKLAME.

Jeg har skrevet og spurgt til om jeg kan få den madras jeg har bestilt og betalt, men får ikke svar på det, kun at den kan sendes retur.
Har nu spurgt tre gange om jeg kan få madrassen de reklamere med, med det bliver der ikke svaret på.

17 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais