Sinds een jaar of 2 in bezit van meerdere (5) slides. Betrouwbaar product, eenmaal ingesteld werkt het zonder omkijken. Maakt wel wat meer geluid dan aanvankelijk gedacht maar met de optie de snelhei... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Als het al lukt het installatiefilmpje te bekijken is dit zó summier dat je er weinig mee opschiet. De installatie is complex. En de app . . . werkt niet. Nee, niet kopen !
Snelle levering. Technische ondersteuning is uitmuntend. De instructiefilmpjes zijn tot in de puntjes verzorgd. Als het installeren niet lukt met behulp van deze filmpjes moet je vooral niet zelf g... Ver mais
De slide functioneert prima. De montage was echter minder eenvoudig dan voorgespiegeld. In plaats van instructie filmpjes heb ik liever een duidelijke handleiding op papier. Koppeling aan mijn wifi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Slide
Informações de contacto
Korte Leidsedwarsstraat 12, 1017 RC, Amsterdam , Holanda
- 020 221 5284
- support@slide.store
- slide.store
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Geweldig product
Geweldig product, waar ik eerst nog over twijfelde of ik het zou moeten kopen. Eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik. Mooi product als je gordijnen hebt die zwaarder zijn, daar andere systemen daar een groter probleem mee hebben. Fijn om het op afstand te kunnen bedienen, en dat je routines kunt instellen.
Prima op tijd geleverd
Top product!
Na enkele omzwervingen met andere producten die niet werkte, uitgekomen bij Slide. Fantastisch werkend product. Zeer goede instructie documentatie & video! en gewoon goed werkend.
Daar komt nog bij een goed bereikbare en vakkundige support afdeling. Dik verdiende 5 sterren!
Ik ben ontzettend blij met mijn Slide…
Ik ben ontzettend blij met mijn Slide Comfort!
De installatie was eenvoudig, en het systeem heeft mijn leven echt verbeterd. Met timers en integratie met slimme assistenten is het super handig. Het moderne ontwerp past perfect in mijn huis. Kortom, een geweldig product dat ik sterk aanbeveel!
Werkt goed voor mooie prijs
De Slide werkt gewoon goed
De Slide werkt gewoon goed. Ook met mijn zware gordijnen. Installeren met behulp van help in de app is echt goed te doen. Heb er 2 draaiien, een 3e gaat nog komen. De 1e draait al jaren en 2e 1 jaar. 1 keer een probleem gehad, geleide draad gebroken, dit werd netjes gerepareerd. Top dus.
WE LOVE IT
I first started with Slide in our bedroom and now all our curtains are Slide-moved. We love it. Together with voice activation (Google Home) it is wonderful.
Top product
Heb de Pro van Slide nu al enkele jaren, since de kickstarter. Werkt erg goed en is goed te integreren met andere smart home apparatuur (of te bedienen en in te stellen met de app). Goed over nagedacht product uit NL. Afterservice is ook echt top; Zelfs na garantie termijn nog kosteloos een reparatie voor een gebroken kabel na al die jaren! Heel blij mee.
Snelle levering. Gemakkelijke installatie.Zelfs de sluiting van de gordijnen met zonsondergang werkt perfect.
Gemakkelijk als je op vakantie bent. Alles werkt voor 100%
Ik ben telefonisch ècht erg goed…
Ik ben telefonisch ècht erg goed geholpen door de helpdesk met de installatie van de Slide maar ik zal nooit meer zelf zo'n ding installeren. Ook nu loopt hij nog met enige regelmaat vast en ik ben gewoon niet handig genoeg om het zelf op te lossen. Een monteur zou heel fijn (geweest) zijn en had een hoop frustratie weg kunnen nemen.
Doen wat zegt
Niet echt moeilijk hoor.
Gewoon doen wat je zegt dat je doet.
Service voor elkaar alsook het apparaat. Dikke prima.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.