Sinds een jaar of 2 in bezit van meerdere (5) slides. Betrouwbaar product, eenmaal ingesteld werkt het zonder omkijken. Maakt wel wat meer geluid dan aanvankelijk gedacht maar met de optie de snelhei... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Als het al lukt het installatiefilmpje te bekijken is dit zó summier dat je er weinig mee opschiet. De installatie is complex. En de app . . . werkt niet. Nee, niet kopen !
Snelle levering. Technische ondersteuning is uitmuntend. De instructiefilmpjes zijn tot in de puntjes verzorgd. Als het installeren niet lukt met behulp van deze filmpjes moet je vooral niet zelf g... Ver mais
De slide functioneert prima. De montage was echter minder eenvoudig dan voorgespiegeld. In plaats van instructie filmpjes heb ik liever een duidelijke handleiding op papier. Koppeling aan mijn wifi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Slide
Informações de contacto
Korte Leidsedwarsstraat 12, 1017 RC, Amsterdam , Holanda
- 020 221 5284
- support@slide.store
- slide.store
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fijn apparaat, makkelijk in gebruik
Erg fijn apparaat en redelijk eenvoudige installatie. Ik heb hem nu een aantal jaren in gebruik.
Goed ontworpen waardoor het met verschillende types gordijnen te gebruiken is. Makkelijk te bedienen via de app en ook te koppelen aan verschillende domotica systemen.
Het werkt goed
Het werkt goed, kraakt soms een beetje maar doet wat het moet doen. Installeren wordt goed uitgelegd maar is niet heel makkelijk.
Prima product, eenvoudige installatie.
Prima, Nederlands, product. Volledige beschrijving van het product vóór aanschaf en duidelijke stap voor stap uitleg in video voor installatie. Inmiddels 2 gordijnparen met de stem bediend in huis.
Prima service en kwaliteit
Zowel tijdens het bestel proces als bij…
Zowel tijdens het bestel proces als bij de ondersteuning bij installatie erg goed en vriendelijk geholpen.
Alleen maar Positief
Dit is nu een product en service waar je helemaal blij van wordt.
Mooi kwalitatief goed product, doet wat het moet doen.
Makkelijk te installeren en dat wil wat zeggen met mijn skills op dit gebied :)
Ook de aftersales/klantenservice is helemaal top.
Kortom alleen maar positief !
Easy to install, great service
Have the slide for a number of years already.. Really love the product. Does what it is supposed to do... the touch and go definitely a plus. Also great to put in a holiday mode closing my curtains as if we are home..
Great help!
We use 5 slides for many years and now we had our first problem with one. They gave us detailed advice and repaired it for free. Really great help!
Slide
I never write a review, positive or negative..
But i have to say that my experience with the slide customer service is nothing but great. I have the slide for almost 3 years and experienced only 2 problems. One problem occured when i installed a new mesh network and the slide kept disconnecting. They installed a beta update and it worked like before. And recently my slide didn't work anymore.The motor made a strange noise.
contacted the customer service and i was allowed to send my slide in for repair even when it was out of warranty. Great service.
This is a great device to be added to…
This is a great device to be added to any household! I owe 3 such motors, the installation is very versatile, it can be fitted to any type of curtains and rails.
Pluspunten
Ik was destijds bij de aankoop al blij dat ik uiteindelijk voor de Slide had gekozen en niet voor zo'n product uit een ver land. Want de Slide bleek meteen een goede keus voor onze hoge (3.52 m) en brede (5.50 m) gordijnen.
Maar nu, na een kleine reparatie (touw geknapt) blijkt dat de sérvice van Slide ook uitstekend is. Vind dat maar eens bij die ver-weg producten...
Ik weet nog dat ik bij de aanschaf eerst wel twijfelde, want: nieuw product en dat is toch altijd weer afwachten.
Het monteren leek eerst ook best een dingetje - ook vanwege de hoogte - maar als je gewoon stap voor stap de instructie volgt, dan is het eigenlijk heel gemakkelijk te doen, zonder schroeven en boren. En het werkte meteen. Heel handig is dat het systeem zich zelf kalibreert.
Wij hebben de pro-versie en die is vooral handig omdat je o.a. de snelheid en kracht kunt aanpassen. Langzamer werkt bij ons beter en is zachter. De bedienings-app is verder helder en simpel. Maar biedt tegelijk mogelijkheden voor de gevorderde domotica-liefhebber. Zo werkt de Slide bijvoorbeeld probleemloos met Homekit of Home Assistant.
Ik vond de plastic pinnetjes van de mount en de koppeling met de railstoppers destijds wel een beetje licht.
Maar - verassing - toen ik de Slide na de reparatie terugkreeg, bleek het ophangsysteem geheel vernieuwd. En, als bonus gratis meegeleverd bij de toch al kosteloos (want garantie) gerepareerde Slide.
Die kwam uiteindelijk dus mooier terug dan dat ik hem opstuurde en met een ophangsysteem dat ook echt een stuk beter is. Pluspunten van een mooi product uit eigen land zullen we maar zeggen. Zeer tevreden dus.
Service is ongekend!
Ik heb mijn twee slides via de Kickstartercampagne verkregen en heb er geen moment spijt van gehad, ze werken goed, heb ze via Homeassistant gekoppeld, werkt als een zonnetje, zelfs bij mijn zware gordijnen.
Helaas is een van mijn slides vastgelopen maar de service die ze verlenen is ongekend, snel en efficiënt, het lijkt alsof je met 'de winkel om de hoek' te maken hebt.
Mooi innovatief en degelijk product uit Nederland.
Ik heb een bestaande gordijnrails en gordijnen op maat. Ik wou die verder niet vervangen of aanpassen dus kwam ik al snel uit op Slide. Ontstaan uit een startup in Amsterdam.
Het installeren van de Slide op de gordijnrails ging erg eenvoudig en er zijn gedetailleerde instructievideo's beschikbaar op hun website als het nodig mocht zijn. Installatie met de app ging probleemloos. Na een aantal vragen of het gordijn links, rechts of in het midden hangt kon ik de Slide probleemloos aansluiten op mijn WIFI netwerk.
Het 1e wat de Slide doet is een kalibratie om de begin en eindpunten van het gordijn te ontdekken. Dit ging probleemloos en ik kon na een aantal minuten mijn gordijnen al bedienen met de app. De Slide heeft diversen integraties met een aantal huisautomatiseringssystemen. Ik heb hier HomeSeer waar toen nog geen integratie voor was. Support heeft mij een document gestuurd hoe ik de lokale API moest aanspreken. Dit was eenvoudig met een script te doen. Nu werkt het prima samen met mijn huisautomatisering. 's morgens gaan ze automatisch open als ik uit bed kom en 's avonds gaan ze weer dicht. Als je ze handmatig wilt openen/dichtdoen dan is het een kwestie van het gordijn handmatig open/dicht schuiven. Slide detecteert dit en gaat dan automatisch open/dicht.
Na 2,5 jaar had ik een probleempje met de motor. Eigenlijk buiten garantie maar dit hebben ze gratis gerepareerd onder coulantie.
Super service
Super service! Mijn slide was defect. Touw was geknapt
Ik had de slide al wat jaren in gebruik. Na een mail, gratis gerepareerd. Niets aan reparatiekosten moeten betalen. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren!
Jaren geleden op zoek gegaan naar een…
Jaren geleden op zoek gegaan naar een manier om automatisch gordijnen open en dicht te doen. Was zelf net te laat om nog in te schrijven op de kickstarter.
Wat mij hier op aantrok was vooral de open cloud standaard en er is momenteel ook een volledige REST API gebouwd.
Ontwikkeling staat nooit stil en ik denk dat het wel te vergelijken valt met hoe Tesla werkt. Blijven ontwikkelen en vrijgeven van functies nadat je het product al hebt gekocht.
Als ze dit vol blijven houden zou ik nooit wat anders willen mbt gordijn automatisering.
Na 2 jaar nog steeds een perfect product
Na 2 jaar nog steeds prima. Eén keer een klein issue gehad welke vlot en zonder gezeur werd opgelost door Tiko. En nu ook de Homekit update gekregen die prima werkt. Hier wordt ik nu helemaal blij van. Perfect product en prima ondersteuning.
Great product, great service
As a smart home enthousiast, I was looking for a way to open my curtains, when I came across Slide. It looked like a well built product, designed by people who clearly put some thought in it.
I immediately joined the Indiegogo campaign and ordered multiple Slides. Enough for my whole house.
At the end of December 2019 I recieved my long anticipated Slides and when I opened the box, I could tell that this was a quality product.
I have been using them every day and they have worked perfectly all this time.
A while back, one of the power adapter broke. When I contacted Slide, they immediately sent me a new one without any cost.
In short, they have a great product and great customer service. I really recommend Slide and if your are looking for this type of product, please try Slide.
Zeer tevreden met de in totaal drie Slides
De twee gekochte Slides werden binnen twee dagen geleverd. Na installatie werden de Slides geregistreerd en daarop automatisch ge-upgradet naar Pro. Omdat ik als tester bekend sta ontving ik na een e-mail, van Tiko de HomeKit codes en ontvingen de Slides de HomeKit updates. De Slides draaien probleemloos mee in de van toepassing zijnde scènes of krijgen via Siri het commando om te openen of sluiten.
Het bestelproces verloopt goed evenals de verzending en after sales service.
De app kan nog verder door worden ontwikkeld door bijvoorbeeld Slides aan elkaar te koppelen zodat je niet voor elke Slide een zelfde routine te maken.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Ook op internet goede ondersteuning. Wel wat moeite gehad met terug schakelen naar verschillende fases van de installatie in app. Systeem werkt prima.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.