Goede service. Bestelling online geplaatst en ze belde me direct om te checken of ik alle cilinders met dezelfde sleutels zou willen. Erg attent. Cilinders niet helemaal geleverd zoals verwacht, maa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben al lange tijd klant bij slimmedeursloten.nl en ben zeer tevreden over hun service. Ze zijn altijd goed bereikbaar en leveren kwalitatief uitstekende producten. Ik raad iedereen aan om gebruik t... Ver mais
Maarten van slimmeDeursloten is werkelijk een topklasse professional! Wat ik vooral waardeer, is dat niets hem te veel is. Hij denkt mee, biedt snelle oplossingen en zorgt ervoor dat alles soepel verl... Ver mais
Door een symbooltje had ik de verkeerde tag besteld. Via mailcontact gevraagd of ik het kon omruilen. Gevraagd werd om even een foto te sturen, welke de juiste is. Gedaan en daarna mail dat het al op... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Slimme Deursloten zijn elektrische sloten die u kan openen en sluiten met een Mobiele telefoon, Smart Key of Afstandsbediening.
Informações de contacto
Frisselsteinstraat 5, 5461 AD, Veghel, Holanda
- 085-0602356
- info@slimmedeursloten.nl
- slimmedeursloten.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De eigenaar Maarten heeft veel kennis
De eigenaar Maarten heeft veel kennis van de deursloten, is makkelijk en fijn in de omgang en wil graag waarde toevoegen.
Service van de bovenste plank !!!
Tedee Go2 gekocht met bijhorende bridge, keypad en deursensoren en euro cilinders (voor en achter deur). De bijgeleverde uitleg was beetje summier, maar de geleverde support van slimmedeursloten.nl daarentegen was 'TOP!!!'. Indien niet bereikbaar, gewoon berichtje achterlaten en ze bellen u (echt waar) z.s.m. terug. Daar kunnen andere klantendienste nog veel van leren. Het product zelf zijn we ook zéér tevreden over. Ik kan deze webshop enkel maar aanraden ! Langs deze weg ook bedankt voor de geleverde diensten !
Batterij besteld maar was te groot…
Batterij besteld maar was te groot waardoor mijn tapkey defect is gegaan bij het dichtzetten

Resposta da Slimme Deursloten
Goed advies en ondersteuning.
Deskundig en persoonlijk advies
Een deskundige medewerker belde om advies te geven. Toen ik de bestelling had geplaatst belde hij nog terug om te checken of ik nog vragen had. Erg prettig.
Snelle service
Snelle service
Goede informatie en uitleg over de producten , goede telefonisch contact , en degelijke mooie producten
Super service !
Al een aantal keer iets besteld en iedere keer weer opnieuw goed geregeld en snel in huis.
Binnen 24 uur ontvangen!
Prima advies bij aankoop en installatie
In eerste instantie had ik elders een ander slot gekocht dat niet bleek te passen. Slimme Deursloten heeft me perfect geholpen het juiste slot te vinden en me daarnaast op afstand begeleid met de installatie. Daarnaast steeds een zeer snelle reactie. Echt prima service.
Netjes en snel een slim slot geleverd…
Netjes en snel een slim slot geleverd omdat mijn oude kapot ging.. super service
Goed advies
Goed advies, prettig persoonlijk contact. Heldere uitleg over opties. Helemaal top.
Beste advies en service
Maarten van Slimme Deursloten staat altijd voor me klaar met het beste advies en service. Dank wederom! Met vriendelijke groet, Eric - Green Stay Serviced Apartment
Een betrouwbare webshop met goede…
Een betrouwbare webshop met goede producten, snelle levering en uitstekende service. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn huis slimmer en veiliger wil maken!
Snelle respons bij vragen
Snelle respons bij vragen. Goede prijs bij snelle levering.