Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har ledt vidt og bredt efter en professionel virksomhed som kunne kode og rette i koder til wordpress... Vi har været igennem flere som ikke kunne løse vores opgaver.. Men Benjamin fra Karlog-It ha... Ver mais

God service Mangler at kunne komme på IPhones Mvh Kim

Det er rimelig ok så det fungere nogenlunde Mvh Vogn 3092

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Empresa de hospedagem na Web

Escrito pela empresa

Hos Slyde ApS specialiserer vi os i skræddersyede softwareløsninger og digital transformation. Vi hjælper danske virksomheder med at optimere deres processer gennem innovative teknologier og pålidelig rådgivning. Vi tilbyder webudvikling, app-udvikling, automatiseringsløsninger og IT-konsulentydelser, alt sammen med fokus på høj kvalitet og brugervenlighed. Vores erfarne team kombinerer teknisk ekspertise med dyb forståelse for danske virksomheders behov, hvilket sikrer løsninger der både fungerer optimalt og skaber reel værdi. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder gennem hele processen - fra idé til implementering og vedligeholdelse. Vores tilgang bygger på transparens, pålidelighed og en ægte interesse i vores kunders succes. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at udnytte teknologiens muligheder. Vi står klar til at finde den perfekte løsning til netop dine behov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hurtig og kompetent hjælp i Wordpress

Vi havde en akut opgave i Wordpress, der skulle løses. Benjamin og hans team havde god forståelse fra start og eksekverede på løsningen hurtigt og kompetent.

30 de junho de 2025

Resposta da Slyde

Tak for det flotte review, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Særdeles stabil kørsels system til…

Særdeles stabil kørsels system til flextrafik, kan ikke huske hvornår det sidst har været nede og så er det med nærmest 24/7 support af en særdeles flink ung mand 🤓 der aldrig giver op ......

1 de junho de 2025

Resposta da Slyde

Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mangler at kunne komme på IPhones
Mvh Kim

1 de junho de 2025

Resposta da Slyde

Tak for stjernerne! iPhone-version er på tegnebrættet, men vi er ikke helt der endnu.

Super hosting og support

Jeg kan kun tilslutte mig de mange fine anmeldelser af Slyde.dk og Benjamin's sublime support. Det gælder både i forhold til hosting og server og især i forhold til den hjælpsomhed og læring jeg har oplevet, med at opsætte vareimporter til vores webshop. Den er præcis, hurtig og har været målrettet så jeg selv kan udføre den næste gang. Absolut anbefalet herfra!

16 de março de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Slyde

Tak for dit review Thomas :-)

En pålidelig webpartner

Hurtig og pålidelig support. Når det kommer til webhosting, DNS og andre webrelaterede opgaver kan jeg altid regne med Karlog. Vi får rigtig god service også ud over det vi forventer.

1 de março de 2024

Hej Jasmin

Mange tak for det flotte review.

Største anbefaling herfra!

Altid hurtige løsninger, og ikke mindst svartider. It skal jo "bare" virke som vand i vandhanen, og strøm i kontakten, og det gør det hos Karlog-it

1 de fevereiro de 2024

Hej Torben

Mange tak for de 5 stjerner og for samarbejdet.

Turapp

Det er rimelig ok så det fungere nogenlunde
Mvh
Vogn 3092

1 de fevereiro de 2024

Hej Jan

Med venlig hilsen Benjamin

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais