Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig langsom til at svare, generelt langsom vps'er og de har aldrig det storage man skal bruge, kun hvis man kontakter dem, generelt bare ikke særlig god hosting.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk host og fantastisk support! Supporten svarer inde for et par få minutter, hvis man opretter en ticket på deres Discord, de kan få alle ens problemer løst, på ingen tid! Alle priserne er... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Knas med en Minecraft server. Jeg har førhen haft nogen minecraft servere til vanilla, hos andre hostes med 3-4gb, og har aldrig rigtig haft nogen problemer - dog fremstod Stacket professionelt o... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Empresa de software
  3. Fornecedor de software

Escrito pela empresa

Stacket, din cloud-spiludbyder. Hos Stacket tilbyder vi spil- og udviklingstjenester af høj kvalitet til lave omkostninger.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

DÅRLIG HOSTING

27 de setembro de 2025

Meget uprofessionel hosting

Jeg havde en VPS der for omkring 3 år og havde nogle problemer hele tiden. Først ændrede de datacentret, derefter flyttede de det til en anden IP. Serveren var ikke tilgængelig på det tidspunkt, men problemet var anderledes. Disse handlinger krævede konstant seriøs serverkonfiguration. Jeg har 10 flere servere på andre hostingfirmaer, og alt fungerer der uden problemer. Jeg var nødt til at bruge meget tid på at oprette serveren og forbinde specialister. I begyndelsen havde de kundesupport, og de oprettede noget selv.

Men nu, da jeg skulle betale for serveren, forsvandt betalingsknappen lige fra panelet, jeg mailede og modtog ikke svar inden for en uge. Jeg skrev til discord, og ingen svarede heller. Selvom de svarede der før.

Det lykkedes mig at overføre dataene til en anden server, indtil denne blev slukket for manglende betaling.

Meget uprofessionel hosting, som måske allerede er lukket.

5 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lad vær med at bruge Stacket, der er meget bedre alternativer.

Jeg har brugt Stacket i mange år og har været meget tilfreds i lang tid, som man også kan se på min tidligere anmeldelse. Desværre har jeg på det seneste oplevet flere problemer, som gør det svært at fortsætte med at bruge deres tjenester.

-> Supporten svarer ikke på henvendelser.
-> Det er ikke muligt at sætte penge ind på kontoen, hvilket gør det umuligt at opretholde en server.
-> Serverne er altid fuldt optaget, hvilket betyder, at man skal kontakte supporten konstant – som desværre ikke svarer.

Derudover er der mange andre småproblemer, som gør det svært at drive en Minecraft-server, hvilket er mit tilfælde.

Min ven og jeg begyndte for nogle år siden at lave Minecraft-servere, med en drøm om at skabe et fantastisk fællesskab med plads til alle. Tidligere var Stacket en fremragende platform til dette, men over tid er kvaliteten blevet markant forringet. Jeg har aldrig set nogen forbedringer eller opdateringer på Stacket, kun forværringer.

En nylig oplevelse, der fik os til at skifte hosting, var en situation, hvor vi ikke kunne sætte flere penge ind på kontoen for at holde vores server kørende. Efter at have kontaktet supporten fik vi blot svaret: "Det er noget, der står på vores todoliste, men vi kan ikke garantere, hvornår det bliver løst." Vi har et aktivt community, der spiller dagligt, så det er afgørende, at serveren kører uafbrudt. Jeg sendte en opfølgende besked for en måned siden og har endnu ikke fået svar, hvilket førte til, at vi skiftede hosting.

Det skal også nævnes, at vores hjemmeside, som også var hostet på Stacket, blev lukket. Selv nu, mens jeg skriver dette, er det stadig ikke muligt at indsætte penge på Stacket.

1 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, og god host

Virkligt imponeret over deres service, hver gang jeg havde et spørgsmål eller skulle bruge hjælp var de altid klar til at hjælpe med problemet og der var altid hurtigt svar.

Jeg har hostet en server hos dem i et stykke tid, og det kører bare!

18 de outubro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

8/10 (#FreeSommer)

8/10
Jeg vil klart anbefale denne hosting service, da de klart er nogle af de bedste ift. prisen.
Man kan nemt indsætte penge, og modtager dem hurtigt.

Dog kunne i godt gøre så man stadig kan tilgå sin ftp, selvom ens service er offline.

30 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Extremely friendly, Dark mode...

5/5 Can gladly be shared with my friends, the good services and good support, make up for the none existent dark mode on the control panel or just in generel, aside from missing dark mode its EXTREMELY good, again 5/5 or 10/10 :)

6 de outubro de 2021

Nok noget at der bedste jeg har se

Nok noget at der bedste jeg har se

De svar med der sammen, Og efter som jeg køre rust server og de ikke har så meget erfaring ind for det, Så hjælper de 100% med de ting man skal ha, De nok noget at der bedste Support og hosting

18 de junho de 2021

Kan ikke anbefales nok!

Fantastisk host og fantastisk support!

Alle priserne er oven i købet fantastiske til alle services man kunne tænke sig!

22 de março de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Knas med en Minecraft server.

Knas med en Minecraft server.
Jeg har førhen haft nogen minecraft servere til vanilla, hos andre hostes med 3-4gb, og har aldrig rigtig haft nogen problemer - dog fremstod Stacket professionelt og billigere, så vi tog chancen og skiftede.

Efter at have købt en 3gb helt vanilla 1.16.5 minecraft server for 4 gutter, begynder vi efter kort tid at få nogen seriøse lagspikes der stoppede alt i 5-10 sekunder. Noget vi ikke har oplevet hos andre hosting. Det var klart mærkbart, og ødelagde desværre spillet. Der blev på intet tidspunkt loadet mange chunks, eller noget andet der kunne resultere i lagspikesne.

Jeg skrev til support, og de svarede hurtigt tilbage hvilket var rart. Men de lagde op til at vi skulle skifte til spigot og få timings report. Det var alt for bøvlet at skulle gå igang med så vi har stoppet serveren og gået over til Minecraft Realms. Det er mere stabilt selvom der ligger en sjat penge hos stacket vi kun kan bruge på en server hos dem.

13 de março de 2021
logótipo da Stacket Group

Resposta da Stacket Group

Hej Sylvester,

Jeg er ked af at høre din oplevelse ved os, og hvordan din server performance har været.

Dette er dog ikke betydningen at vi ikke kan holde til en minecraft server med 4 spillere. Hovedfaktoren i laggen har simpelthen været at i kun havde 3gb ram til en 1.16 server og hvad jeg kunne forstå på dine spørgsmål i vores “open-support” så har den været på 100% forbrug hele tiden. Uden configuration ændringer og optimeringer har de nyere Minecraft versioner svært ved at kører med under 6gb ram, vi anbefaler derfor normalt 6 - 8gb ram hvis man ikke ønsker at justere indstillinger.

Du er altid velkommen til at åbne en supportsag inde på vores Discord, og så kan vi sagtens hjælpe med at lave en timings report og optimere nogle indstillinger.

Vi håber selvfølgelig at du har fundet et bedre match, hvad angår hosting til dit behov og budget.

Mvh. Alexander Møller
Stacket.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og dejlige priser

Jeg har købt Python Service hos dem i lang tid, og det er dejligt service man får hos dem. Jeg vil helst klart bruge Stacket.net (stacket.dk) igen, når jeg vil hygge mig med nogle projekter :)

11 de março de 2021

Stacket.net

Super god service, de hjælper sådan en som mig der ikke fatter en skid, god tålmodighed og hjælper til problemet er løst :D

31 de janeiro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig support

Hurtig support. Serverne er virkeligt gode. Det eneste jeg mangler er en restart knap. Og nogle gange er det lidt bøvl med hjemmesiden med at starte og slukke sin server. Men supporten er hurtig og klar til at hjælpe en!

11 de janeiro de 2021

Generally amazing

Generally amazing. The service is really awesome, and my experience here was really great. Would definitely recommend using stacket.

15 de dezembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais