Super klantenservice! Mooie kwaliteitsvolle “parels”! Misschien 1 klein puntje onze dochter heeft er vrij lange naam en is nog maar 2 maandjes oud waardoor de speenkoord te zwaar is en het gewicht v... Ver mais
Het design is mooi maar de clipper werkt helemaal niet goed
Onze speenkoorden, bijtringen, sleutelhangers en andere producten zijn speciaal ontworpen om de dag van de baby en hun ouders nog leuker te maken.
Mechelsestraat 45, 2500, Lier, Bélgica
Zeer mooie pampertaart en zeer goede service
Heel behulpzaam, mooi ontwerp en het resultaat van mijn bestelde speenketting en bijtring is gewoon prachtig!

Het design is mooi maar de clipper werkt helemaal niet goed

Resposta da Small Happiness
Heel mooie speenkoordjes, ik heb er voor gekozen om ze zelf samen te stellen en ze waren prachtig. Heel goede communicatie voor afhaling ter plaatse!
Super leuke producten voor je kleintje!
De bediening is top en zeer bereikbaar. De producten komen op tijd toe. Het is een echte aanrader!
😍 Sooo so happy with my orders ! 💝
I love Small Happiness so much 🥰
Best first choice i make when I need to find a lovely present 🎁
Ik had twee aparte bestellingen geplaatst op korte tijd en hier oor twee keer verzendkosten betaald wat helemaal geen probleem was. De eigenaar had dit gezien en heeft van 1 bestelling de verzendkosten terugbetaald. Niet veel mensen zouden dit doen.
Ook zag de gepersonaliseerde fopspeenkoorden er super mooi uit.

Resposta da Small Happiness
de mutsje was zo mooi.Mijn familie was ook zo blij met de mutsje..heel erg bedankt..tot in de toekomst..

Resposta da Small Happiness
Top producten van top bedrijfje met top mensen :)

Resposta da Small Happiness
Ik had een "foutje" gemaakt in mijn bestelling, en ik kreeg berichtje met de vraag of mijn samenstelling wel correct was.
Dus ik heb mijn foutje kunnen rechtzetten.

Resposta da Small Happiness
Zeer mooie gepersonaliseerde speenkoort. Gekozen letterkralen waren maar langs één kant beletterd, contacteerden mij nog eens extra om dit te benadrukken zodat er geen misverstanden waren. Top service!

Resposta da Small Happiness
Sleutelhanger voor mijn papa besteld, super tevreden van, super kwaliteit. Levertijd ook zeer snel. Ik raad ze aan bij iedereen nu

Super klantenservice!
Mooie kwaliteitsvolle “parels”!
Misschien 1 klein puntje onze dochter heeft er vrij lange naam en is nog maar 2 maandjes oud waardoor de speenkoord te zwaar is en het gewicht van de speenkoord haar tuutje uit haar mond trekt bij rechtop zitten. Dit probleem zal zichzelf waarschijnlijk zelf oplossen eens ze wat ouder en sterker wordt.

Resposta da Small Happiness
Enorm behulpzaam en snel antwoord. 3 tutketting besteld vrijdags en na 2 dagen mogen ophalen. Tutketting zijn super mooi en stevig.

Resposta da Small Happiness
Ik heb een gepersonaliseerd speenkoord besteld. Het was super duidelijk hoe ik dit allemaal zelf kon kiezen. Meer als genoeg keuze in kralen naar mijn mening. Eens besteld kreeg ik meteen een bevestiging. Het is ook heel netjes en vlot toegekomen en helemaal zoals ik het had samen gesteld! Perfect!

Resposta da Small Happiness
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.