Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Als je zeker wilt zijn van een cadeau met veel liefde gemaakt en ingepakt, ben je zeker op de juiste plek. Ze zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk klaar is, wij hadden de houten hangers voor i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie artikelen, prijs valt goed mee en zeer goed verpakt. Enkel de leveringsduur was wat lang maar ik denk dat dit te maken heeft met de drukte door de eindejaarsperiode.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goede service ! Vlot & vriendelijk! Ik heb zelf een vergissing begaan door een pakketpunt te kiezen die heel ver was voor mij. Hebben mij meteen heel erg goed geholpen. Een echte aanrader ! Nog... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Loja para bebé
  3. Loja infantil
  4. Loja de artigos para festas

​ Opzoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Wij stellen deze helemaal naar uw wens samen. Hiervoor werken wij samen met enkele lokale Limburgse ondernemers. Een verjaardag, babyborrel, een huwelijk, Kerstmis of een cadeau voor hem/haar? Wij leggen de focus op personalisatie voor elke gelegenheid. ​ Bij Tara verkopen wij niet enkel onze producten. Wij zorgen ervoor dat onze producten met veel aandacht, liefde, begrip en zorg worden gemaakt, elke stap van het process.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

25 opiniões

Gepersonaliseerde koffietas

Gepersonaliseerde koffietas laten maken. Heel tevreden, dubbelwandig met deksel waardoor mijn koffie heel lang warm blijft. Zeker een aanrader

6 de janeiro de 2026

Dank je wel Jan!

Top!

In de drukte van de feestdagen werd ik supergoed geholpen. Niet alleen leuke spullen, maar ook echt topservice. Absoluut een aanrader!

23 de dezembro de 2025

Dank je wel Romy!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze werken hier met hart en ziel, zorgen ook dat je zo snel mogelijk geholpen bent.

Ze zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk klaar is, wij hadden de houten hangers voor in de boom met onze naam en de naam van onze hond die in de zomer overleden was.
Ze waren prachtig, we waren allemaal heel blij ermee en de kinderen waren dolgelukkig dat ze een prachtige hanger van Pinto hadden.
Nogmaals enorm bedankt voor jullie prachtige en harde werk. Vele groetjes Valerie

22 de dezembro de 2025

Dank je wel Valerie!

Classificada 4 em 5 estrelas

Top!!!

Heel vriendelijk, mooi en zorgvuldig ingepakt, snel geleverd. Ik had enkel iets betere kwaliteit verwacht van het hout rond de heupfles, ziet er een beetje ‘goedkoper’ uit dan op de foto’s. Algemeen heel tevreden, heel hard bedankt voor de top service!

3 de dezembro de 2025

Een aanrader

26 de novembro de 2025

Dank je wel Nadine!
Inderdaad, de eindejaarsperiode zorgt dat het pakketje wat langer onderweg is naar jou.

Mooi afgewerkt product

Bestemleling ( kleindochter) zeer tevreden 👍👍👍

21 de outubro de 2025

Dank je wel Philip!

Top Service , vriendelijk & heel behulpzaam

Heel goede service ! Vlot & vriendelijk!
Ik heb zelf een vergissing begaan door een pakketpunt te kiezen die heel ver was voor mij. Hebben mij meteen heel erg goed geholpen. Een echte aanrader ! Nogmaals supper bedankt. Tip Top 🥰

7 de outubro de 2025

Dank je wel Amelie!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.