Smarteyes personale er super venlige og imødekommende - Professionel og moderne syns test Man får noget for pengene - her får jeg faktisk 3 briller til samme pris jeg har givet tidligere for 1... Ver mais
A empresa respondeu
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg skiftede fra Synoptik, som 4 gange havde lavet glassene forkerte, så jeg ikke kunne bruge mine briller. Smarteyes lavede dem rigtigt i første forsøg, har LANGT bedre prise... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtigt hjælpsomt og imødekommende personale. Jeg var faldet og havde ødelagt mine briller og skulle derfor have nogle nye. Jeg fik så god en behandling af personalet i Smarteyes Aalborg Stor Center.... Ver mais
A empresa respondeu
Super sødt personale i Valby men de fik bestilt det forkerte stel til mig, så jeg måtte vente yderligere 2 uger på det ene af de to par jeg havde købt. Jeg havde ønsket bedre vejledning fra person... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk
Lyskær 1, 2730, Herlev, Dinamarca
Super god, omhyggelig og ordentlig service - og er fuldt ud tilfreds med de to par briller og et par solbriller jeg købte 👌
Vejle butikken
Har købt et sæt almindelige briller m og solbriller i januar
Samme stel og solbrillerne med spejlrefleksglas som jeg altid har
Da jeg fik brillerne var solbriller med “alm” mørke glas
De alm briller hmmmm var ikke super godt
Vi blev enige om jeg lige prøvede dem af
Da jeg ikke bor i byen må jeg jo komme forbi når det er muligt og der går ca 2-3 uger
Da jeg er i butikken igen, da det ikke er rigtig godt finder ekspedienten ud af at læse feltet er placeret 3mm forkert
Hun bestiller nye glas til de alm briller da solbrillerne ikke er levret endnu
Da solbrillerne er leveret venter jeg på glassene til de alm briller som jeg så får sat i senere
Og nu kan jeg se rigtigt med de alm briller
Solbrillerne har jeg ikke rigtig nået at får afprøvet. Men da jeg begynder at bruge dem finder jeg ud af at efter kort brug bliver mine øjne meget trætte. Jeg skal løfte hovedet lidt hele tiden for at se skarpt og klart.
Derfor besøger jeg fredag 10/4-26 butikken for at få rettet brillerne til. Jeg fortæller om problemet og at jeg bruger mine gamle solbriller da de “ virker “
Jeg oplever at blive imødekommet men trods flere forsøg med tilretninger er det forgæves. Nu skal jeg så se nedad for et nogenlunde syn. Slet ikke optimalt.
Jeg påpeger at jeg tror det er glassene der er fejl i. Og her føler jeg så forståelsen ophører. Nu går jeg at vide det her vil tage længere tid ( en anden gang jeg kommer forbi 2-3 uger) da jeg ligesom fornemmer tiden i dag er opbrugt?
Jeg får at vide hun så vil adskille mine almindelige briller og solbrillerne for at sætte solbrilleglasene over i for at se “ forskel”.
Jeg påpeger at så er det lige meget
Jeg kan jo bare forsætte med at bruge mine gamle solbriller :-(
Jeg påpeger igen at jeg tror glassene er fejlproducerede og at de ikke ikke rettede til ( de 3 mm fejl i læsefejl) sammen med omproduktionen af de første glas.
Dette føler jeg fuldstændig overhøres/afvises
Så jeg oplyser igen at så må jeg jo nøjes med at bruge mine gamle solbriller
Det er bare underligt at mine almindelige briller virker helt som de skal efter nye glas
Så hvorfor ?
Under alle omstændigheder skal jeg ikke have adskilt mine briller i et forsøg på at finde ud af at solbrillerne også er fejlproducerede.o
Så spild af mine penge på et par briller der nu ligger i skuffen
Så resultatet er:
To sæt identiske brillestel bestilles
Leveretet sæt briller der er “Ok og et sæt fejl glas i solbriller
Efter et par besøg erkendes 3 mm fejlproduktion - men åbenbart kun tilrettet i de alm glas da solbrillerne formentlig allerede var produceret.
De blev jo også leveret meget hurtigt, hvorimod jeg ventede yderligere på de alm briller
Så efter tre måneder står jeg med 50% tilfredshed og et sæt brugbare briller :-(
Tilfredsstillende?
Nej!
Tak for super god service. Virkelig glade og søde ekspedienter, som havde god tålmodighed, let til smil og godt humør. Jeg købte 2 par briller til super fair pris. I’ll be back🥸

Resposta da Smarteyes Danmark
God og grundig øjenundersøgelse.
God vejledning af nye briller😊 Søde smilende og hjælpsom personale. Det er altid en fornøjelse at besøge butikken 😊

Resposta da Smarteyes Danmark
Jeg havde ønsket bedre vejledning fra personalet inden køb. Da jeg kom for at hente mine briller undrede det mig at de var så meget bredere end det par jeg prøvede, der fortæller ekspedienten mig at det formentligt skyldes glassene, det havde været en rar info inden jeg bestilte. Jeg har et smalt hoved og har nu to par briller der er til en brede side fordi de ikke har samme pasform som dem jeg prøvede i butikken.

Resposta da Smarteyes Danmark
Super god service og rimelige priser og en masse stel at vælge imellem

Resposta da Smarteyes Danmark
Rolig og behagelig betjening og stemning i butikken

Resposta da Smarteyes Danmark
SmartEyes Kolding har udvist fantastisk god kundeservice i forbindelse med køb af briller hos dem.
Personalet har rettet brillerne til adskillige gange for at få glassenes udmåling til at passe og slutteligt bestilt både nyt stel og nye glas uden beregning - altid gjort med smil og imødekommenhed.

Resposta da Smarteyes Danmark
Fantastisk og professionel personale.
Men jeg undrer mig - hvorfor har man kun et lille bitte spejl (forstørrelse) Det havde været rart med et spejl så man kunne se sig selv ordentligt. Man kan jo i forvejen ikke se uden briller. Man kan jo ikke vurdere hvordan man ser ud med de nye briller uden et ordentligt spejl ? 🤔🤔

Resposta da Smarteyes Danmark
Rigtigt hjælpsomt og imødekommende personale.
Jeg var faldet og havde ødelagt mine briller og skulle derfor have nogle nye. Jeg fik så god en behandling af personalet i Smarteyes Aalborg Stor Center. De hjalp med alt jeg skulle bruge til forsikringen. Faktura for de gamle briller og faktura for de nye. Og ikke mindst, så skaffede de et stel, magen til mit gamle, fra en anden butik. De kan anbefales.

Resposta da Smarteyes Danmark
Smarteyes personale er super venlige og imødekommende -
Professionel og moderne syns test
Man får noget for pengene - her får jeg faktisk 3 briller til samme pris jeg har givet tidligere for 1 par
Kvaliteten af glassene er fine.
Eneste minus er stel - Smarteyes har kun deres egne stel !

Resposta da Smarteyes Danmark
Vi var i Smarteyes i Køge i dag og købe briller. Det var en virkelig god og sød betjening vi fik.Der var mange flotte stel og vi havde svært ved at beslutte os. Butikken er super hyggelig og de har vildt gode priser🙏❤️

Resposta da Smarteyes Danmark
Købte 2 billigste briller. Fik super God service af Sandra i Valby! Købte et par sorte og et par blå. Da brillerne kom, fik jeg et par røde og et par sorte, fik heldigvis byttet de røde til et par sorte et par dage efter ;-D

Excellent service
I got a really good service by choosing the right glasses for me. Later I came for having my glasses corrected and the service was again excellent.

Resposta da Smarteyes Danmark
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Smarteyes. Personalet var meget venlige og imødekommende, og de hjalp mig med at finde briller, der passede perfekt til mit ansigt. Servicen var rigtig god, og jeg følte mig tryg under hele besøget. Jeg vil helt sikkert anbefale Smarteyes til andre

Resposta da Smarteyes Danmark
Virkelig gode til at hjælpe! Prøvede på ingen måde at “oversælge”. Køber helt sikker hos smarteyes igen!

Resposta da Smarteyes Danmark
Jeg har lige afhentet mine nye briller hos SmartEyes i Kolding, og jeg har aldrig mødt tre så venlige og skønne piger. De har været super professionelle hele vejen igennem – fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, til i dag hvor jeg står med mine færdige briller. En virkelig god oplevelse hele vejen.
Tak piger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sød, venlig og professionel behandling. Smart eyes i Kolding

Resposta da Smarteyes Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.