This is the second time I’ve purchased products from this seller. The quality is very good, with nice finishing and easy installation. Delivery was also fast. Another positive point is the custo... Ver mais
Snelle goede levering, ik heb de producten nog niet geinstalleerd, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Eind Juli verwacht ik de wanddozen te installeren.
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Ver mais
Product wordt goed geleverd. bestelling ging heel soepel. ik had alleen zelf niet goed gelezen en miste een Neutrale kabel in mijn WCD dus moest deze helaas retourneren.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
ik heb een bericht gestuurd met de bestelling en dit is naar volle tevredenheid opgepakt

Resposta da SmartinHuis.nl
Zeer mooie stopcontacten en eenvoudig te installeren. Ze werken uitstekend met Google Home. Ik raad ze aan iedereen aan die waarde hecht aan een mooi design en goede kwaliteit. Bovendien was het contact met de klantendienst zeer prettig!

Resposta da SmartinHuis.nl
Geweldig met gebruiksgemak en mooie strakke afwerking. Ik ben blij mee en ook eens werken met Google. Top producten

Resposta da SmartinHuis.nl
Duidelijke site, snelle levering en netjes verpakt.
Een kleinigheidje…bij 1 artikel van mijn bestelling was een defectje (schroefje dol)…MAAR met 1 mailtje direct antwoord en gelijk een nieuwe toegestuurd.
Hele fijne oplossing!
De gehele bestelling werkt goed en staat zeer mooi!

Resposta da SmartinHuis.nl
Op tijd geleverd.Prima communicatie.Product zoals op de foto.

Resposta da SmartinHuis.nl
bij een ander problemen toen bij smartinhuis terecht gekomen en hoop dat het hier beter gaat

Resposta da SmartinHuis.nl
Wij zijn zeer tevreden, snel geleverd en zorgvuldig verpakt! Maar bovenal prachtige producten die aan onze wensen voldoen! In ons geval zwart hoogglans 🤩

Resposta da SmartinHuis.nl
In onze woning alle verouderde schakelaars en stopcontacten vervangen met de slimme producten van Smartinhuis. Het ziet er heel chique en luxe uit, en is ook heel handig in gebruik. Erg tevreden over de snelle levering en het fijne contact. Voorzien van goed advies, aanrader dus!

Snel geleverd!!
Prijs is top!!
Enige nadeel is dat er een van de drie dimmers brand het ledje zwak. En bij de anders dimmer gaat het vanzelf harde branden bij de lampen zelf en de lampen zijn van led.
Als de lampen uit staan gaat er bij een van de dimmers zelf de middelste led lampje niet branden heel zwak bij vergeleken met de ander wel.
En bij de plafon lamp gaat vanzelf harder en zachter branden das niet goed terwijl ik wel een module tussen geplaatst heb.

Resposta da SmartinHuis.nl
Wat een plezierig bedrijf! Hebben ons hele huis vol met producten van Smartinhuis, bijzonder fraai en functioneel. De service is echt top, met veel dan in dit geval aan Tim

Resposta da SmartinHuis.nl
Waardeloze webshop, geen contact mee te krijgen, schakelaars van slechte kwaliteit. Geen aanrader.

Resposta da SmartinHuis.nl
Ze waren een ding vergeten op te sturen maar hebben dat de week daarop met excuses direct nagestuurd.

Resposta da SmartinHuis.nl
Spullen op zich oke. Duurzaamheid zal nog moeten blijken. Logistiek is dit bedrijf een drama. Meerdere bestellingen kwijt, retouren werden weken niet verwerkt en na navraag bleken er spullen kwijt en werden er opeens retourkosten gerekend terwijl retourneren volgens de website gratis zijn. Communicatie alleen via de app, allemaal heel moeizaam en uiteindelijk heb ik het terughalen van een deel van de retouren maar gestaakt.
Update: er is uiteindelijk contact geweest en alles is netjes opgelost waarvoor dank. Om deze reden ook het review herzien.

Resposta da SmartinHuis.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.