SMARTKEY Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag besökte SmartKey för att byta batteri och skal på min bilnyckel. Innan arbetet påbörjades frågade jag vad det skulle kosta och fick beskedet att priset skulle vara 1 000 kr. När arbetet var kla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hade problem med våra bilnycklar som inte fungerade bra. En nyckel hade varit trasig i flera år och Sundbyberg kunde inte fixa den men nu fungerar båda nycklarna väldigt bra och vi är väldigt nöjda... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt och välkomnande serviceinriktad personal. Lokalen belägen på ett strategiskt plats, lätt att ta sig dit och lätt att hitta. Fint kund mottagning och det bjuds på kaffe.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de cadeados
  2. também em
  3. Loja de peças automóveis

Vi är ledande experter på bilnycklar och bilelektronik. Vår passion för innovation driver oss att leverera skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

25 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Proffsigt och trevligt kundbemötande.

8 de agosto de 2024

Hej Björn!

Stort tack för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt kundbemötande. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tappade bort min sista bil nyckel…

Jag tappade bort min sista bil nyckel och det skulle kosta mig väldigt dyrt om jag skulle fixa nya nycklar hos volkswagen. Smartkey löste det med mycket billigare och snabbare sätt. Jag är väldigt nöjd kund och jag rekommenderar dom starkt

1 de julho de 2024

Hej Mikael!

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig med att få nya bilnycklar snabbt och till en lägre kostnad än väntat. Det är alltid vårt mål att erbjuda kostnadseffektiva och effektiva lösningar för våra kunder.

Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Tack för att du valde Smartkey AB!

Proffsiga

Proffsiga! Vi fick hjälp jättesnabbt och smidigt. Tack för ert arbete. Rekommenderar starkt!!

1 de agosto de 2024

Hej Ozan!

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb och smidig hjälp från oss. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är tacksamma för att du tog dig tid att skriva en recension.

Om du har några fler frågor eller behöver vår hjälp igen i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tack för att du valde Smartkey AB!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt service

Dåligt service, de ville göra den dyraste de kunde istället för det jag ville ha. Rekomenderar inte deras service, bättre att gå till norrlås y sundbyberg

19 de julho de 2024

Hej Roaul,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du upplevde att vår service inte mötte dina förväntningar. Vår främsta prioritet är att erbjuda förstklassig kundservice och kundanpassade lösningar som möter våra kunders behov.

När det gäller prissättningen strävar vi efter att ge våra kunder den bästa lösningen baserat på deras specifika situation och önskemål. Vi är ledsna om detta uppfattades som att vi rekommenderade en dyrare lösning än vad du önskade. Vårt mål är alltid att hitta en balans mellan kvalitet och prisvärdhet.

Din feedback hjälper oss att förbättra både vår service och våra erbjudanden.

Tack igen för att du hörde av dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag behövde en ny nyckel

Jag behövde en ny nyckel. Smartkeys programmerade in en ny nyckel utan strul, till ett lägre pris än vad Hedin hade begärt.

22 de julho de 2024

Hej Anders,

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig med din nya nyckel till ett bra pris. Om du behöver mer hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig.