Smartpaw Opiniões 24

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Over de customer service: + heel snel geleverd + goeie opvolging van het order + professioneel aangepakt Over het item: + compact + veel accessoires + lange draad + handige tondeuse erbi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering van een goed werkend product waar mijn kater erg blij mee is (smartpaw drinkfontein). En op de bezorging was ook niets op aan te merken. Dus hartelijk dank daarvoor.

Classificada 5 em 5 estrelas

De feeder en drink fountain voor mijn katten werken nu al enkele maanden uitstekend. Ook de communicatie met de eigenaar van het bedrijf verloopt zeer vlot. Een echte aanrader voor wie vaak op rei... Ver mais

Informações sobre a empresa

SmartPaw biedt innovatieve en slimme oplossingen voor huisdieren, zoals automatische voerbakken, drinkfonteinen en de FurVac-stofzuiger. Onze producten zijn app-gestuurd, gebruiksvriendelijk en ontworpen om het leven van huisdierbezitters gemakkelijker te maken. Bij SmartPaw staat kwaliteit en gemak centraal, zodat jij en je huisdier altijd de beste zorg krijgen. Ontdek onze slimme huisdieraccessoires en ervaar het verschil!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

24 opiniões

Aanrader

Ik ben helemaal fan van het product de Furvac stofzuiger. Het doet zijn werk mijn hond geniet er zelfs van. Geen gedoe meer met een emmer, de opzetstukken zijn ook goed. Het geluidsniveau is goed aangepast op het dier. Alleen bij het wegzuigen van het haar vliegen er soms wel eens haren weg, niet de stofzuiger in. Maar vooral denk ik dat ze beter met stofzuigerzakken werken want als ik mijn opvangbak moet ledigen blijft het haar statisch aan de bak of mij hangen. Waardoor mijn huis en ik toch weer vuil worden van hondenhaar. Ook mag de opvangbak groter ik heb een middelgrote tot grote hond en hij is direct vol dan. Misschien met 3 maten werken voor kleine, grote en professionele.

25 de dezembro de 2025

een verademing

2de toestel gekocht (kerstcadeau) voor de honden van mijn dochter, met zeer grote korting. Zeer goed toestel, onze Husky's hebben er geen bang van. Veel minder haar in huis. Zalig

24 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel mooie producten, top customer service!

Een echte aanrader voor wie vaak op reis gaat en daardoor de diertjes alleen moet thuis laten. Met de camera hou ik ze af en toe in de gaten, wat mij met een gerust gevoel laat genieten van mijn vakantie!

14 de agosto de 2025

Aanrader

Snelle levering. Heel handig in elkaar te steken. Het fonteintje zelf maakt zo goed als geen geluid. Heeft een mooi design en er kan 4L water in! Ideaal dus. Onze katjes drinken er graag van. Ook heeft deze een lange kabel om in de stekker te doen.

14 de julho de 2025

Handing fonteintje

Leuk systeem enkel jammer dat je meteen alle vlekjes van water erop ziet en het ziet er dus altijd vuil uit vanaf de katten een beetje met water spelen

26 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beste aankoop voor mijn kat

Ik heb de automatische drinkfontein en een voederbak voor mijn kat. Dit is zo handig en makkelijk schoon te maken. Door de app zijn haar korrels altijd mooi op tijd en staat ze zelfs al te wachten. Dankzij de camera kan ik soms eens piepen als ik wegben. Beste aankoop ooit voor mijn pluizebol. De levering was trouwens ook enorm snel!

26 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Smartpaw provides good customer service and products

Smartpaw provides such a nice customer service and support.

We had initial issues to use the fountain that we bought from them, Smartpaw directly answered to our needs and helped us.

Later we couldn't find filters for the fountain, Smartpaw took action and started selling the filters upon request.

19 de maio de 2025

Super goeie ervaring! Top product

Snelle vlotte verzending . Mooi verpakt ; super goed product . Doet mooi werk . Wij hebben een labrador ; Mechelse herder en chihuahua en ze zijn er niet bang van . Integendeel ; ze willen niet dat we stoppen . Top product

6 de maio de 2025

Super product, super bedrijf

Super bedrijf! Jonge ondernemers die het hart op de juiste plaats hebben. Ik heb 3 producten voor mijn katjes en hondjes van smartpaw en alle 3 werken ze super goed. Had wat problemen (mijn fout) bij het verzenden, maar hierbij hebben ze meteen geholpen. Danku!

2 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima tool, prima prijs! Mindere "feel"

Over de customer service:
+ heel snel geleverd
+ goeie opvolging van het order
+ professioneel aangepakt

Over het item:
+ compact
+ veel accessoires
+ lange draad
+ handige tondeuse erbij
- voelt wel wat "cheapo" door het vele plastic
- momenteel enkel de kam en ondervachtkam getest die doen het vrij goed! Het rubberen ovalen accessoire is me wat onduidelijk, maar daar kom ik nog wel toe!

Samengevat: prima koop. Vervangt mijns inziens niet de seizoensgebonden trimbeurt bij de trimmer, maar ideale betaalbare tool om doorheen de trimbeurten zelf het onderhoud bij te houden!

6 de março de 2025
logótipo da Smartpaw

Resposta da Smartpaw

Hey Vidar,

Heel erg bedankt voor jouw mening en deze wordt ook netjes opgeschreven. We werken aan betere materialen, wat moeilijk is de producten niet te duur te maken. We zorgen ervoor dat de klantenservice ook na de aankoop op niveau blijft! Wat je zegt klopt ook, we willen de trimmers/trimsters hun werk niet afnemen maar veel hondenkappers vinden het leuker om een hond te ontvangen die doorheen het jaar verzorgd wordt :).

Bedankt voor jouw tijd en tot snel!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.