Smeralda Solrød Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg Har bestilt mad til mine gæster for 1.614 kr. til bestilling om 2 dage og betalte alt gik fint fik et ordre nr. Så fik jeg en mail fra Mira fra online at ordren ikke var fuldført jeg skrev tilba... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var 4 personer på besøg hos Smeralda i Solrød og jeg kan varmt anbefale det alle mad elskere. Vi fik både forskellige pasta retter samt deres lækre burger. Super søde tjenere, der er imødekommende... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Restaurante italiano
  2. também em
  3. Entrega de refeições
  4. Restaurante especializado em carnes
  5. Takeaway de pizza

Escrito pela empresa

Gastronomia Smeralda i Solrød er en restaurant, der byder på lækre og velsmagende italienske specialiteter. Vi byder på en bred vifte af delikate og indbydende retter med autentisk italiensk smag, som er baseret på friske råvarer i høj kvalitet. ​ Den gode kvalitet er vores varemærke, og vores høje serviceniveau er med til at sætte gæsten i højsæde, så man altid får en kulinarisk oplevelse - der bliver altid sørget godt for vores gæster. Vi tilbyder både spisning i restauranten og takeaway.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

"Majstivelse med børnemusling og skjult…

"Majstivelse med børnemusling og skjult hummersmag"
Man bevæger sig ikke ret langt ind i bedre madkunst før man støder på begreberne hummersuppe og hummerbiscue. Både fordi det smagsmæssigt er en udsøgt delikatesse de fleste ikke våger sig ud i selv og derfor er attraktivt, når det findes på et menukort, til virkelig at forkæle sig selv.
Kære køkkenchef, en nødvendig viden som kok er at, hummerbiscue adskiller sig fra hummersuppen ved at friske hummerskaller kraftigt steges af med smør og flamberes med cognac eller Pernod, hvorefter skallerne presses under filtrering af skallerne og grønsagerne. Herefter står du med den rødbrune grundfond "biscue" der kan bygges videre på. Modsat suppen, hvor skallerne "kun" koges og får deraf en fin rød farve. Begge smages til og kan tilsættes eksempelvis fløde og ekstra cognac mm. efter behag og ønske om signatur.

Nogen bør forklare mig, hvordan pokker Smeralda er kommet til den konklusion, at kan kalde et industrifabrikat fra dåse, tilføjet vandet fra optøning af muslingerne, en "hummerbiscue". Det er omdømme skadeligt forsøg på at løfte menukortet til et niveau, hvor der er risiko for hård kritik og den er velfortjent her. Jeg spiste 1 1/2 mundfuld, mest af alt for at analyserer indholdet som fremgår af overskriften. Det er ikke i orden at Solrødbogere, som spiser lokalt, i uvidenhed, får denne intro eller oplevelse til hummer universet. Derfor et godt råd, tag den væk fra menukortet og lav en god hjemmelavet tomatsuppe, jeg har italiensk familie og giver gerne en opskrift til inspiration. Alternativ (ikke anbefalet) få hummer på menukortet og anvend skallerne herfra. Det i gør nu både forarger og giver en pinlig og super dårlig madoplevelse. Den gode betjening, ville være urimelig at belaste med min utilfredshed.
Jeg syntes dette er konstruktiv kritik og i har muligheden for en god position i Solrød, så jeg håber i vil tage ansvar for jeres valg og gør jer umage. Det virker som regel godt i alle fag og brancher.
Så kommer jeg gerne igen
Bedste forhåbninger
Morten

Reflektion på jeres svar:

Kære Smeralda Solrød
Tak for jeres svar. Jeg forstår, at I har jeres egen fortolkning af hummerbisque, men når en klassisk ret navngives som sådan på menukortet, følger der en vis forventning om autenticitet – en forventning, som I desværre ikke levede op til.

Mad er selvfølgelig til fortolkning, men når en bisque reelt set ikke indeholder det, der kendetegner en bisque – og i stedet minder mere om et industrifremstillet produkt – bliver det et spørgsmål om kvalitet, ikke blot fortolkning.

Jeg sætter pris på, at I tager feedback til efterretning, men jeres svar virker mere som en afvisning end en reel refleksion over kritikken. At henvise til, at jeg kunne have sagt noget til tjeneren, ændrer ikke på, at retten var skuffende – og ærlig feedback på en anmeldelse bør være velkommen uden, at ansvaret skubbes over på gæsten.

Jeg håber, at I med tiden vil tage denne type kritik som en mulighed for at forbedre jer og sikre, at jeres ambition om velsmagende retter også indebærer en respekt for de klassiske teknikker og råvarer, I vælger at præsentere på jeres menukort.
Bedste hilsner,
Morten

14 de fevereiro de 2025

Hej Morten,
Vi beklager din oplevelse med hummerbisquen og at den ikke levede op til dine forventninger.

Hos Smeralda arbejder vi med vores egen fortolkning af hummerbisque, og vi mener, at opskrifter altid er til fortolkning. Vi følger vores egen opskrift, som vi mener passer til vores menu og stil. Vores ambition er ikke at undervise i “hummeruniverset”, men at lave velsmagende retter, der passer ind i vores køkken.

Vi forstår, at vores hummerbisque ikke var efter din smag, og det er selvfølgelig beklageligt. Vores tjenere er her altid for at hjælpe, så hvis du havde henvendt dig med din utilfredshed, kunne du have haft mulighed for at tale med kokken og eventuelt få noget andet. Vi har mange andre retter på menuen, som vi håber, du en anden gang vil give en chance.
For nu holder vi os til vores egen opskrift, men vi tager naturligvis altid feedback til efterretning.

Venlig hilsen

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt i alt dårlig mad og dårlig betjening

Bestilte mad og betalte online. Fik derefter en mail med en anden tid, der var 20 min senere end første tid. Da vi havde betalt, kunne vi ikke gøre andet end at vente. Maden blev yderligere forsinket og endte med at stå og vente 30 min ekstra.

Da vi fik maden hjem, var der plastikstykker i den ene børnemenu og den ene pizza var totalt brændt. VIRKELIG KRITISABELT.

12 de julho de 2024

Hej. Camilla
Vi beklager din dårlige oplevelse på smeralda
Vi har haft mega travlt og vi giver altid ekstra tid på onlinebestilling,
Med hensyn til at maden ikke var i orden, har vi tilbudt dig om og lave noget nyt eller have tilgode bevis,
Vi er altid åben for ris og ros vi prøver på give det bedste service til vores gæster og kunder..
Med hensyn til service havde fire unge piger der løb rundt og gjord deres bedste…
Du er velkommen til kontakte os på mail
Så vi kan finde en løsning evt et gavekort på beløbet ,,, fair nok du valger og skrive på trustpilot…
Hvis du havde sendt en mail som du sagde du ville gøre i telefonen til
Tjeneren…
Så havde vi allerede klarede det
Men du er velkommen til kontakte os på mail
God aften
Smeralda

Bestilte mad online

Bestilte mad online, og der er fejl på ordren. Så man ringer og gør opmærksom på fejl er der ikke noget at køre end at køre en tur igen. Ingen kompensation.
Super dårlig service.
Og maden er middelmådig. Desværre ikke godt som tidligere
Øv

21 de junho de 2024

Hej Mark
Vi beklager fejlen
Vi kan altid prøve og rette det fejl vi laver,
Vi har haft meget travlt i dag og så sker der nihel fejl
Du er velkommen til kontakte os på mail så vi kan give et gavekort på det der var bestilt …
Med hensyn til at det er ikke så godt som det plejer passer ikke helt, vi arbejder hver dag for give en god service og bedre kvalite …
Håber det vil hjælpe lidt på det dårlige oplevelse,
Mvh
Ali
Smeralda Solrød
Du er også velkommen til og ringe..😊

Smeralda leverede lækker mad til 250+ gæster

Det var virkelig en god oplevelse at bestille mad fra Smeralda. Jeg fik en god og personlig service fra start til slut - og masser af fleksibilitet og smil :-) Virkelig god kundeservice.

Vi fik forskellige tapasanretninger og lækre pizzaer til et stort event med 250+ deltagere. Alle spisende var så begejstret for maden, der var både delikat at se på og spise.

Kæmpe anbefaling herfra!

12 de outubro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

For lidt fyld i pastaret

Pastaret med oksemørbrad og rød peberfrugt
Moksemørbradb var tør og oversteget.
Måtte lede efter meget få stykker rød peber.
Ærgerligt da det eller smagte fint, kunne dog ikke smage sennep i sovsen

23 de março de 2023

Resposta da Smeralda Solrød

Hej Bryd vi beklager dine dårlige oplevelse
Men istedet for skrive igennem trustpilot så kunne du sige at det ikke var i orden og vi kunne trække fra din regning, eller lave en ny portion
Med hensyn til sennep ja, vi kommer en halv te ske i sovsen,for vi har fået nogle klager over at den smagte af meget sennep og gøre pastaen mere surt/syrlig og med hensyn til mørbrad og peberfrugter det bliver stegt på panden og det kommer ikke i ovnen.
Håber vi kan rette op på vores fejl næste gang og vil byde noget på husets regning
Mvh
Smeralda

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik nytårsmenuen og kødet var sejt

Vi fik nytårsmenuen og kødet var sejt, kartoflerne og rodfrugter nærmest rå og en dessert der ikke smagte af noget. Ærgerligt at bruge så mange penge på mad som skulle være lækkert og nemt.

30 de dezembro de 2022

Hej Tina,
Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse nytårsaften. Du er den første der har vendt negativt tilbage, så vi tager kritikken til os og sørger for, at det forhåbentlig ikke sker igen. Du er meget velkommen til at kontakte os på 28442724 så vi kan finde en passende løsning og kompensation.
Med venlig hilsen

Ærgerlig oplevelse

Super hyggeligt sted og venligt personale. Var dog meget uheldig med valget af pastaret med mørbrad. Kødet var så hårdt og sejt, at det næppe på nogen måde kan have været mørbrad. Smagen og den friske pasta var god, så super ærgerligt kødet ødelagde oplevelsen. Det blev meddelt og vi fik -15% på regning.

25 de abril de 2022

Dårlig oplevelse

Efter at vi købt take away pasta med laks og rejer fik vi alle dårlig mave, hvilket bl.a. medførte sygemelding. Om det beror dårlig hygiejne eller dårlig fisk, kan jeg ikke vurderer; men helt klart en dårlig oplevelse.
Mvh.
Michael Nielsen

13 de outubro de 2021

Resposta da Smeralda Solrød

Hej Michael, vi beklager meget den ærgerlige oplevelse. Har du mulighed for, at kontakte os privat i stedet, så vi har mulighed for at finde en løsning?
Mvh Smeralda Solrød

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har desværre for anden gang i træk…

Vi har desværre for anden gang i træk oplevet, mave problemer efter at have spist take away fra Smeralda i Solrød. Første gang gjorde vi restauranten opmærksom på problemet, som formentlig skyldes manglende hygiejne. Smeralda ville dog ikke erkende, at det kunne være deres mad/manglende hygiejen der var årsagen til problemet. Nu oplever vi det igen, og må blot konstatere at problemet desværre ikke er løst.

13 de outubro de 2021

Resposta da Smeralda Solrød

Hej, vi beklager meget den dårlige oplevelse endnu engang. Vi serverer dagligt mad til flere hundrede gæster og har intet hørt om dette. Vi har åbent køkken og sørger altid for at vores hygiejne er helt i orden. Vi har været i branchen i 28 år og vores personale har hygiejne bevis. Vi beklager selvfølgelig igen, men har svært ved, at vurdere hvor problemet er fra. Kontakter du os privat, kan vi evt. prøve at finde en løsning på problemet. Mvh Smeralda Solrød

Classificada 2 em 5 estrelas

Desværre ikke god med bøffer

Vi havde bestilt rib eye til 265 kr. Stykket. Bestille medium, men desværre var min bøf helt gennemstegt. Da jeg fik en ny bøf var den helt rå. 3 gang var den fortsat rå, men efter at have ventet yderligere 20 min i alt fra min borddames mad, spiste jeg den. Der var ingen gratis desseret eller rabat, da der skulle betales. Det super ærgerligt.

25 de setembro de 2021

Resposta da Smeralda Solrød

Hej Danni, vi er meget kede af din ærgerlige oplevelse hos os i dag. Vi vil selvfølgelig meget gerne kompensere for dette. Er det muligt du kan henvende dig til os privat, så finder vi den rette løsning :-)
Mvh Amallia

Den dejligste barnedåb

Vi holdte vores søns barnedåb hos Smeralda. Vi var yderst tilfredse med maden og servicen. Super lækker tapas og meget opmærksom personale. Vi havde en rigtig dejlig dag og kan varmt anbefale det til alle.

24 de agosto de 2021

En anbefalelsesværdig restaurant

En anbefalelsesværdig restaurant! God atmosfære både inde - og udenfor. Tjenerne står altid klar til at tage imod deres nyankomne gæster på bedste vis. Maden er særdeles delikat, og de sørger altid for at alt er i den skønneste orden. Restauranten er god til familie, venner og en datenight.

27 de julho de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais