Hurtig levering men varen, to rullemaskiner virker desværre ikke. De var billige ja og nogle gange kan man jo være heldig selvom noget er billigt, men ikke denne gang. Ligemeget hvordan og hvor me... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kan validere, de dårlige anmeldelser. Jeg lavede en ordre og lavede en bankoverførsel, hørte ikke mere derefter. Måtte så sande 5 dage efter, at de havde løjet om lagerstatus og de skriver, at... Ver mais
Jeg bestiller en digital vægt som jeg får dagen efter. Det viser sig at den var defekt måske på grund af Post Danmarks hårde behandling Jeg kontakter Smokeshop og de sender en ny vægt med det samme... Ver mais
Jeg bestilte mine varer torsdag aften, og kunne hente dem i min lokale pakkeshop lørdag formiddag. Alt hvad jeg havde bestilt var som det skulle være, anvender helt sikkert smokeshop.dk en anden gang.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Velkommen til Smokeshop.dk, King Size Headshop på nettet, leverer alverdens rygegrej til danmarks rygere, til de bedste priser.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
ok god servis

Resposta da Smokeshop
Super fornuftig kundeservice
Super fornuftig kundeservice! Kommer helt sikkert igen!
Nice goodiebag 😍 havde slet ikke…
Nice goodiebag 😍 havde slet ikke regnet med at få noget ekstra 😅
Altid super god service!😊
Hurtigt levering
Levering eller mangel på samme…
På nuværende tidspunkt kan jeg kun give to stjerner. Efter et køb på godt 500,-har jeg kun fået en mail om at dele af varerne er i restordre. Pengene er betalt og jeg ved intet om hvornår det bliver leveret. Havde været rart om det, der kunne leveres var blevet det på nuværende tidspunkt eller som minimum hvornår det kunne forventes levering
Levering til tiden👍
Altid hurtig levering
Mindre en 10 minutter efter manuel MobilePay overførsel var pakken registreret ved GLS, og leveret næste formiddag. Super
Fantastisk service!
Fantastisk servicen og mail korrespondance da de ikke havde det hjemme jeg havde bestilt, hurtig og meget venlig besked, om man kunne sende en anden vare!
Fik min vare indenfor 48 timer! Det virkelig stærkt!
Jeg har ikke fået noget af det jeg har…
Jeg har ikke fået noget af det jeg har betalt for.
Ingen grund til at anvende stødende…
Ingen grund til at anvende stødende sprogbrug. Hurtig levering.
Super god service!
Hurtig levering af det bestilte
Super god butik altid hurtig levering…
Super god butik altid hurtig levering kan varmt anbefales herfra
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.