Sneaxlab Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Koop hier niks! Namaak artikelen!!! Regeren nergens op, 15 dagen later reactie ...maar nog geen steek verder gelukkig heb ik met Klarna betaald ! Een gewaarschuwd mens telt voor twee 10 aug... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

37 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Koop hier niks!! Namaak!

Koop hier niks! Namaak artikelen!!!

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

10 aug kwamen mij schoenen naar 14 dagen thuis bezorgend meteen zag ik dat dit namaak was, verf vlekken om bepaalde kleur te krijgen.. ook vallen ze klein! En totaal niet zoals de echt Nieuw balance model dat ik al vaker in winkel gekocht heb! Heb hier meerdere modellen van en vandaar ook vergelijkings materiaal!

Heel erg teleurstellend

10 de agosto de 2026

Pas op. Oplichters

Pas op, oplichting! Dit bedrijf laat perfecte kopieën van schoenen maken. Erg goed zelfs. Kreeg pakket uit China. Levering NB sneakers werden binnen 4 weken geleverd. Contact met klantenservice moeizaam ALLEEN via email. Nu ik schoenen wil retourneren, krijg ik geen reactie meer. Erg triest. Ze besteden veel aandacht aan nep producten om te schijn te wekken dat ze origineel verkopen. Zorgwekkend dat dit door een in Portugal ( dus Europees) geregistreerd bedrijf gebeurd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling kun je vergeten en klantenservice non-existent

Bestelling geplaatst op 13 augustus, op 20 augustus staat deze nog op “wordt klaargemaakt” terwijl deze binnen 4-8 werkdagen geleverd zou moeten zijn en dus nog niet onderweg is. Gemaild naar klantenservice, geen reactie. 23 augustus met chatbot interne melding gedaan, niets gehoord. 24 augustus nogmaals melding gedaan en verzoek tot annulering ingediend. Je kan nergens naar bellen en als er zogenaamd volgens de chatbot een medewerker online zou zijn om met je te spreken krijg je na een kwartier wachten nog steeds niemand te spreken (ik wacht nog steeds 😂). Ik ga die bestelling nooit te zien krijgen dat begrijp ik nu maar daarboven op SLECHTSTE klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Bestel hier dus niet!

24 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

nep en slechtste klantenservice ever

03/08 sneakers besteld, na 10 dagen een update aangevraagd maar niks gehoord. Toen opeens kreeg ik een verzendbevestiging en lagen ze er de volgende dag. New balance 530. Kleiner dan mijn andere new balance 530. Kleur niet overeenkomend met degene die ik besteld had, weet uberhaupt niet of deze kleuren bestaan met metallic en ander soort bruin. Andere contouren op de zijkant. Ik ga ervanuit dat deze nep zijn. Ik heb retour aanvraag gedaan maar daar wordt ook niet op geantwoord.. Koop hier niet!!

21 de agosto de 2026

NEP SCHOENEN | FRAUDE

Ik heb hier schoenen besteld omdat de website aangeeft alleen authentieke schoenen te verkopen. Na lang wachten kreeg ik eindelijk de schoenen binnen. Bij ontvangst was al snel duidelijk dat het om namaak schoenen uit China gaat. Ik heb dit gemeld, bewijs aangeleverd en direct om een retour gevraagd.

Na één reactie van de verkoper dat ik maar met bewijs moet komen wordt er volledig niet meer gereageerd, ondanks meerdere contactpogingen. Een retouroplossing blijft uit.

Zeer slechte communicatie en absoluut geen vertrouwenwekkende afhandeling.

Ik zou hier persoonlijk niet opnieuw bestellen en raad anderen aan eerst zeer goed onderzoek te doen.

11 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Enorme oplichterij in hun retour beleid…

Enorme oplichterij in hun retour beleid staat dat je je bestelling kunt annuleren voordat deze verzonden is ik heb dezelfde dag gelijk geannuleerd toen ik zag van andere gedupeerde dat als eindelijk de bestelling aangekomen was van de new balance 990v6 het replica’s uit China waren ik sta gewoon in m’n recht te annuleren en m’n €95 terug te krijgen en heb netjes gemaild krijg ik hele tijd van die A.I bot antwoorden met waarom en allerlei smoesjes intussen door hun tijdrekken is er een dhl zending aangemaakt die alsnog niks verzonden heeft of iets bevestigd dus officieel moet ik gewoon m’n geld terug krijgen het isgewoon een grote SCAM!!! Niks kopen hier mensen en zo veel mogelijk aangeven!!! Gewoon beroemd maken deze nepperij en kijk goed uit waar je koopt en wees geen dwaas zoals mij en vele andere die door de OPLICHTING’S website van SNEAXLAB.NL gedupeerd zijn en op YouTube posten ze ook nog filmpjes om neppe schoenen te herkenen waarschuwen ze ervoor 🙈🚩🚩🚩

5 de agosto de 2026

OPLICHTING

Bijna een maand moeten wachten op levering van schoenen. Op de website staat dat je nog kunt annuleren voordat de bestelling verzonden is, maar in de praktijk werken ze daar niet aan mee. Vervolgens krijg ik overduidelijk een nep-artikel. Klantenservice weigert dat te erkennen en laat mij opdraaien voor de retourkosten (en reageren mega langzaam, als ze al reageren). Vervolgens heb ik de retourzending aangemeld bij de klantenservice en het pakket opgestuurd. Op dat moment kunnen ze opeens wel reageren dat het teruggestuurd had moeten worden naar Portugal, terwijl ze zelf op de website aangeven dat het naar Gouda opgestuurd moet worden. De retourzending is geweigerd zie ik net. Grote oplichting.

20 de agosto de 2026

Koop geen spullen bij Sneax Lab

Koop geen spullen bij Sneax Lab, het bedrijf levert de producten niet die je denkt te bestellen.

Wij hebben schoenen van €80 gekocht die “normaal” €130 waren en ze zouden binnen 4-8 dagen opgestuurd worden, de schoenen zijn nooit gekomen.

Ze reageren niet op mail of hun eigen contactformulier.

Als consument heb je herroeppingsrechten, ook daar houden ze zich niet aan.

Dus, koop er niets, je wordt opgelicht!

20 de agosto de 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice! na 4 weken wachten op mijn bestelling eindelijk de Asics ontvangen. Ik denk wel dat ze echt zijn, maar verkeerde maat is geleverd. Via e-mail, chat en contactformulier contact proberen te krijgen, maar 0 reactie! heel slecht....

19 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fake products. No returns.

I placed an order 13 days ago and it has still not been shipped. They created a DHL delivery number early on, but the package has never actually been handed over to DHL.

To make matters worse, customer service completely ignores emails or chats, leaving customers entirely in the dark. Their own terms and conditions state that orders can be cancelled before shipment for a full refund, but it is impossible to get a response from them to process it.

Looks like a scam. Save yourself the headache and buy elsewhere.

Update 23/06. I received my order and the product is definitely fake. The website doesn't help with return either. I'll apply for my legal insurance to help with that but this is unacceptable.

6 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hier niet kopen, zeer slechte service. Waarschijnlijk opgelicht!

Bestelling gedaan, omdat de levertijd te lang was (ging op vakantie) eigenlijk direct geannuleerd. Na 5 e-mails wel een reactie dat de order was geannuleerd en het bedrag op de bankrekening die bekend was zou worden terug gestort. Ik denk dat ik iets te vlot heb gehandeld, zag achteraf alle negatieve reviews…. Ik ben er dus ook ingetrapt en denk dat ik naar mijn geld kan fluiten…. Inmiddels weer tig e-mails (onbeantwoord) verder. Mocht ik onverhoopt toch nog een terugstorting krijgen laat ik dit weten. Maar voor alsnog denk ik dat ik ben opgelicht….

6 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Valse website er wordt niet geleverd

1/8 besteld. 8/8 zogenaamd onderweg via dhl. Maar op dhl staat dat het pakket nog niet is ontvangen. Geen reactie via klantenservice, ondanks herhaalde verzoeken. Als ik de reviews lees vraag ik me af of ik de schoenen überhaupt ga ontvangen. Ze reageren nergens op. Bestel hier niks!

Classificada 1 em 5 estrelas

na een wachttijd van bijna 4 weken (…

na een wachttijd van bijna 4 weken ( want zolang duurt het voor iets uit china komt) mijn Adidas sneakers ontvangen. Is absoluut nep. De maat komt niet overeen en de kwaliteit is niet hetzelfde.
Ik zou hier niet kopen

Niet bestellen nep

Niet bestellen! Grote nepsite, week geleden 9-8-26) schoenen besteld (gelukkig met Klarna) al 6x annulering aangevraagd maar geen reactie. Als je contact opneemt via de chat vullen ze je gegevens al in voor hulp, alleen klopt het bestelnummer en e-mail adres niet. Waardoor je dus NOOIT een reactie terug gaat krijgen.

9 de agosto de 2026

É esta a sua empresa?