Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Det er besværligt at firmaet ikke ligger i DK og at det ligeledes er er meget besværligt at sende retur, da stregkoden er ugyldig. Der er taget kontakt til firma igen, men endnu har jeg ikke fået en... Ver mais
A empresa respondeu
I ordered skis, ski poles, and a ski bag from Snowleader, fully aware that one of the items (the poles) wasn’t in stock yet. After some time, it seemed like the wait was longer than expected, so... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Snowleader
Escrito pela empresa
Snowleader, Ihr Outdoor-E-Shop.
Snowleader bietet Ihnen den Online-Verkauf von technischer Ausrüstung und Bekleidung für die Berge.
Entdecken Sie unser gesamtes Angebot an Skiern, Skitouren, Snowboards, Trailrunning, Wandern, Camping und unser Lifestyle-Sortiment.
3 Universen werden auf der Website angeboten:
SNOW
OUTDOOR
CITY
- Über 40.000 Artikel und 500 Marken
- Ein Premium-Kundenservice, der Ihnen mit Produktexperten zur Seite steht
- Ein Geschenk ab einem Einkaufswert von 299 Euro geschenkt
- Express-Lieferung und Rücksendungen innerhalb von 60 Tagen möglich
Wir sind leidenschaftliche Outdoor-Fans und geben unser Bestes, um Sie zu beraten und Ihnen technische Produkte zum richtigen Preis anzubieten.
Informações de contacto
Illegal handling of warranty claim, beware!
I bought a jacket that I later returned because of a defect. I filed a warranty claim that Snowleader accepted but instead of offering me a repair, a replacement or a refund (which they have to according to EU consumer law) they tried forcing me to accept a credit note for their website, which I never agreed to.
The jacket cannot be replaced as it’s sold out on their website. They’re refusing to refund me my money (which is illegal as they have accepted the claim!) and stopped responding to my messages a little over 2 weeks ago. In their last message they referred to their own terms and conditions, but they can never overwrite EU consumer law and a EU webshop may never put costumers at a disadvantage compared to the law.
Next step will be starting a case with the consumer authorities and my bank if they don’t agree to refund me my money within a week. Beware of this before you buy from this company.

Resposta da Snowleader
God pris og hurtig levering...
hurtigt og godt
De svarer ikke på mine customer support…
De svarer ikke på mine customer support henvendelser.

Resposta da Snowleader
Fransk firma med ringe kundeservice
Fik leveret mine varer, men efter meget lang tid, fordi det åbenbart er et fransk firma. Min levering blev også væk i posten. Returnering er meget vanskeligt, de svarer ikke på kundeservice og har kun refunderet mig halvdelen af, hvad de skylder mig. Bestiller aldrig herfra igen

Scam
Scam!
Har aldrig modtaget mine penge retur trods de fik pakken retur. De er politianmeldt og meldt til min bank.

Paid to much :(
The product has arrived, but not delivered to my home address, for which I paid 79 extra. I have written several emails and complained about this, but it still hasn’t been fixed! Unfortunately, this leaves me with a bad experience.

Resposta da Snowleader
Good product, packaging and delivery
Vil fraråde alle og handle hos…
Vil fraråde alle og handle hos Snowleader. Du ser aldrig dine penge og de svarer hverken på telefon eller mail.
Selvom varen er returneret for lang tid siden, har jeg aldrig set skyggen af mine penge.

Resposta da Snowleader
Jeg fik min levering 7 dage efter deres…
Jeg fik min levering 7 dage efter deres “forventede” leveringsdato.

Resposta da Snowleader
Alt var som det skulle være
Ski og levering
Jeg bestilte et par nye ski, trods et par dårlige anmeldelser jeg så angående levering og tracking. Under mine bestilling har jeg kunne tracke pakken hele vejen og endda fået mine ski en dag før den aftalte dato. Hjemmesiden har utrolig bredt udvalg og vilde priser i forhold til de danske. Jeg ville klart anbefale hjemmesiden, det hele er gået som planlagt!
Der gik otte dage inden varen blev…
Der gik otte dage inden varen blev afsendt. Jeg har nu en reklamation på den, har skrevet til dem for en uge siden og intet svar. Live chat er der ingen respons. Useriøs virksomhed med ikke eksisterende kundeservice.

Resposta da Snowleader
Skal vente uger på at få mine penge igen
Min pakke røg ved af fejl fra postnord retur til snowleader. De ville dog ikke være behjælpelige med at gensende pakken og opfordrede til at jeg kunne genkøbe varerne, mens jeg ventede på at få mine penge retur. Fik en mail herefter hvor der står, citat: "this can take several week".
Jeg har lavet kortindsigelse hos min bank.

Virkelig dårligt sted
Virkelig dårligt sted. Meget lang shipping. Har en vare hos dem jeg har betalt express shipping på. Det er flere dage siden jeg har bestilt pakken og den er endnu ikke afsendt. Har forsøgt i flere dage at få kontakt til kundeservice, hvor der er ingen respons!

Resposta da Snowleader
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.