Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I bought pink skisuit, paid 250e and quality is like cheap thing From China. after 4 days of ski I tried to wash off few stains only with damp napkins, even not wet, and now suit is full of yellow st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Svart dress. Kjempefin dress med god passform for oss med litt ekstra rumpe og lår. Samtidig som at midjen kommer fram. Var bekymret for at ryggen skulle være for lang til meg, for jeg er kun 160 høy.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre

Escrito pela empresa

Snowroller creates colorful and comfy ski clothes. Designed in Norway.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

I bought pink skisuit

I bought pink skisuit, paid 250e and quality is like cheap thing
From China. after 4 days of ski I tried to wash off few stains only with damp napkins, even not wet, and now suit is full of yellow stains which come off from inside material. It’s not possible to wash off because come more and more. I wrote to company and no answer till today.

27 de outubro de 2024

Dårlig kvalitet

Utrolig fint design på skidressen, men kvaliteten og materialet egner seg ikke absolutt ikke til skibruk. Dressen er noe vannavstøtende, men materialet puster ikke og er derfor ikke anbefalt ved snø- eller regnvær i bakken. Dessuten er flekker også umulig å vaske av dressen. Holder seg kun til 3-5 gangs bruk. Prisen er høy med tanke på lav kvalitet på dressen.

25 de fevereiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Gøy design men elendig kvalitet

For et plagg som koster 3000 kr og som markedsfører seg som bærekraftig (bruker resirkulerte materialer) er det ikke unaturlig å forvente at dressen skal vare mer enn 4 gangers bruk. Sømmene/arbeidet er helt elendig. Styr unna!

16 de fevereiro de 2024

Svak kundeservice

Jeg bestilte en dress,
mottok ordrebekreftelse for så to uker etterpå å få beskjed om at produktet ikke var tilgjengelig, så de kansellerte bestillingen.

Jeg kunne gjerne bestille noe annet fikk jeg beskjed om.
Jeg gikk inn på siden på nytt, fordi jeg lenge har vært på utkikk etter en varm utedress.
Mottar denne pakken.
Og så får jeg mail om at fordi det tok så lang tid med varene, fikk jeg en lue på kjøpet.
Luen lå ikke i pakken, så jeg spurte om denne ble sendt for seg. Nei, den hadde de sendt med pakken med dressen.

Jeg oppklarer det hele med at mailen om at de sendte en lue i kompensasjon, aldri skulle vært sendt til meg, fordi det gjaldt bestillingen de hadde kansellert.
Oisann, den mailen skulle jeg aldri ha mottatt nei. Men om jeg legger inn en ny ordre, kunne de ordne noe rabatt på den neste bestillingen.

Her tenker jeg at man ikke skriver noe om rabatt på neste bestilling, men heller bare svarer at beklager den mailen skulle du aldri hatt, men ettersom du har fått beskjed om at du skulle få en lue, ettersender vi en til deg. Det er det som kalles kundeservice, ikke at kunden skal bruke flere tusen kroner atter en gang når de har gjort en feil.

3 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste kundeservicen jeg har vært…

Dårligste kundeservicen jeg har vært borti! Lovet at pakken skulle komme før/til påske… pakken kom over en måned etter påske… snowroller tok ikke på seg noe ansvar. Ikke lov ut at pakken skal komme før påske hvis du ikke har noe bekreftelse på det. Idioter!

2 de maio de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Fin men ubrukelig

Dressen jeg bestilte var kjempefin og satt godt på. MEN den puster ikke i det hele tatt. Blir gjennomsvett og kald etter bare noen minutter med dressen på. Den er rett og slett ubrukelig. Synd, for den er så fin, men den går i søpla.

10 de janeiro de 2022

Defekt gildelås

Defekt gildelås etter 2 gangs bruk, får ikke tak i de på support.

25 de novembro de 2021

Hei Frode,

Vi er lei oss for å høre at glidelåsen ikke holdt mer enn 2 ganger i bruk. Det skal selvfølgelig ikke skje. Vi svarte deg innen 12 timer etter du sendte oss melding på kundeservice, kan mailen fra oss ha havnet i søppelposten din? :) Om du ikke finner den, kan du ta kontakt med oss på nytt eller så legger jeg ved det vi svarte deg her:

"Hei Frode,

Så kjedelig å høre at glidelåsen ikke funker. Hvilken skidress-modell gjelder det og hvilken str? Vi ønsker selvfølgelig å sende deg en ny skidress, samt en returetikett som du kan benytte til å sende tilbake denne 😊 Fint om du skriver ordrenummeret ditt på en lapp, samt at det gjelder en reklamasjon når den returneres.

Hilsen Hedvig i Snowroller"

Bestilte produktet

Bestilte produktet. Fikk mail om at det var pakket og sendt. Da vi etterlyste varen etter noen dager, var ikke varen sendt, fordi den ikke var på lager! At vi når få muligheten til å anmelde produktet, et produkt vi aldri mottok, er litt rart….

24 de outubro de 2021

Resposta da Snowroller

Hei Bjørn Erik. Igjen, beklager den feilen. Det var som sagt synd at du klarte å bestille en dress da den ikke var tilgjengelig hos oss allikevel. Vi fikk heldigvis ordnet opp i det med deg da du fikk muligheten til å velge en annen dress eller pengene refundert. Hilsen Hedvig i Snowroller :)

Megafornøyd🤩

Dressen jeg fikk fra dere er perfekt på alle måter! Passformen var fantastisk og jeg fargen helt lik som på bildet🤩

Jeg bestilte også ullundertøy, dette var deilig og behagelig! Fargene var fine, men dere har valgt å bruke hvitt og rosa på innsiden av tøyet noe som gjør at sømmene vises ekstra godt. Det er ikke noe problem for meg, den er like fin uansett, men det så først ut som den var på tur å løsne i sømmene pga fargekontrasten🙈

11 de abril de 2021

Hei Ingri,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med dressen din - det varmer to gründerhjerter! 🤩

Tusen takk for tilbakemelding angående sømmene. Vi jobber med vår nye ulldresskolleksjon og tar dette i betrakning :)

Håper du får mange fine vintrer i dressene dine! <3

Classificada 4 em 5 estrelas

Varm og god dress

Varm og god dress. Rask levering. Riktig størrelse i forhold til beskrivelse. Anbefales!

9 de abril de 2021

Hei Malene,

Tusen takk for hyggelige ord, og godt å høre at du er fornøyd med dressen - det varmer to gründerhjerter!:)

Classificada 1 em 5 estrelas

Dressen hadde for som syntes gjennom…

Dressen hadde för som syntes gjennom ytterstoffet og den kan ikke vaskes i maskin.

7 de abril de 2021

Hei Rachel,

Så leit å høre at dressen ikke innfridde dine forventninger. Dressen kan vaskes på finvask 30 grader uten beltet. Anbefaler å ikke ta den i tørketrommel etterpå, men la den lufttørke på badet.

Dersom du mener det er feil på dressen kan du kontakte vår kundeservice (kundeservice@snowroller.no) så skal vi hjelpe deg :)

Veldig dårlige sømmer

Veldig dårlige sømmer, har ikke prøvd den ute i kulda, men kvaliteten holdt ikke helt til mine forventninger

6 de abril de 2021

Hei Nicholai,

Så leit å høre at du ikke er fornøyd med kvaliteten på dressen. Det skal selvfølgelig ikke være dårlige sømmer, men siden dressene er sydd av mennesker kan det oppstå feil i produksjonen. Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med dressen og dersom du kontakter vår kundeservice (kundeservice@snowroller.no) skal vi hjelpe deg og se om vi kan fikse en ny dress. :)

Hilsen Snowroller-Teamet

Classificada 3 em 5 estrelas

Veldig fin dress, men skuffet over kvaliteten..

Veldig fin dress og bestillingen gikk raskt. Likevel syns jeg ikke at kvaliteten på dressen var super bra - til å koste 2.999kr. Denne raknet i skrittet etter første bruk - kun brukt til 2 korte aketurer. Dressen er heller ikke for liten, og aketurene var «rolig» i den forstand. Det syntes jeg var veldig trist:(

3 de abril de 2021

Hei Susanne!

Så leit å høre at du opplevde at dressen raknet. Dette skal selvfølgelig ikke skje. Om du kontakter vår kundeservice skal vi hjelpe deg og se om vi kan reparere dressen, med tanke på bærekraftige hensyn, eller tilby deg en ny dress :)

Fantastisk og hyggelig kundeservice

Fantastisk og hyggelig kundeservice! Og kjempefine skidresser. Dressen jeg bestilte kom raskt på plass, og ser toppers ut, samtidig som den er varm og behagelig. Fem stjerner fra meg!

18 de março de 2021

Hei Ragnhild,

Tusen takk for veldig trivelig tilbakemelding!:) Det varmer to gründerhjerter å få slike tilbakemeldinger! Håper du får masse glede av dressen <3

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais