Banner for SNP Natuurreizen & Trail Markers

SNP Natuurreizen & Trail Markers Opiniões 1926

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De informatie vooraf was erg duidelijk en makkelijk te bereiken. De reisbeschrijving kwam helemaal overeen met de situatie ter plaatse. Telefonisch en per e-mail zeer correcte antwoorden en oplossinge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een prachtige sneeuwwandelweek gehad in Lessach im Lungau. Mark en Bettina hebben daar het mooie Dreiländerwirt "gebouwd". Zij verzorgden heerlijk ontbijt, lunch en avondeten met biologische... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie reis, prachtige locaties bezocht, goede logeeradressen en met Paul en Mattie heel fijne gidsen. Een reis om zeker nog een keer te maken.

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de viagens

Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Denemarken/Jutland: verrassend leuk

Fietstocht Denemarken/Jutland: goede organisatie, fijne hotels, mooie routes. Twee nachten per hotel erg relaxed. Zeer afwisselend: fjorden, Oostzee, eilanden, ferries, hoogvlakte, dorpjes, cultuurland, bos, meren, oude spoorbaan, gravelwegen, steden, terrassen, musea, ultra moderne havenontwikkeling. Denen aardig en relaxed. Mooi weer: wel soms flinke wind. Heuvels, vlak. Afstanden goed te doen (e-bike). Deense hotels: basic, netjes, schoon, modern, soms tea/coffee facilities. Soms beneden hele dag thee/koffie.

26 de agosto de 2025

Huttentocht

De reis was goed georganiseerd en kwam qua niveau goed overeen met de beschrijving op de website. De gids die mee was, had veel ervaring in het gebied en vertelde onderweg over de flora en fauna die we tegenkwamen. De accomodaties waar we overnacht hebben waren netjes en afwisselend. Als met al een geweldige reis gehad en een mooie kennismaking met het concept huttentocht. Het enige minpuntje vond ik dat de paklijst niet overeenkwam met de informatie van de gids, waardoor ik overbodige aankopen heb gedaan voorafgaand aan de reis.

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Schotland met SNP een absolute 10!

Voor mij was de reis naar Schotland die ik maakte met SNP ism HF Holidays in Engeland een absolute 10. Zowel qua programma, Engelstalige wandelgidsen, hotel en staf, omgeving, reisgezelschap (super gezellig), en de wandelingen zelf, waaruit je gelukkig kon kiezen. Van licht naar zwaar, je kon zelf je keuze maken. Prachtige omgeving!

24 de agosto de 2025

Geweldige vakantie

Alles is goed geregeld, de informatie is duidelijk en je weet dat je een prachtige vakantie voor de boeg hebt.

IJsland wandelreis met huurauto

Alles was goed geregeld, zowel het reisprogramma, als de autohuur als de vliegreis.
Het reisprogramma was heel duidelijk. Niet altijd meer uptodate, mbt betaald parkeren, en openingstijden van restaurant /winkel.
Pittige wandelingen voor een 70plusser, maar met redelijke conditie goed te doen

Genoten van de bergen

We hebben genoten van het eindelijk weer maken van een langere trektocht door de bergen. De Meraner Hohenweg is prachtig, met veilige paden. We hebben wel het deel van de route die niet in het programma zit, via de pas op 2900 m en via de Stettinerhutte, gelopen en daar hebben we van genoten. Reis goed geregeld via SNP.

Avontuurlijk, veilig en gezellig

Een geweldige reis van een week door de Zillertaler Alpen is Oostenrijk en een klein puntje Italië. Overnachtingen in sfeervolle pensions en knusse berghutten. Samen met een leuke groep, waarmee ik veel heb gelachen en leuke gesprekken heb gevoerd.

6 dagen wandelen op hoogte met de mooiste uitzichten op besneeuwde toppen en gletsjers.

Pittige wandelingen met soms lastige passages, maar met een geweldige reisgids die iedereen motiveerde en vertrouwen gaf. Zijn enthousiasme, passie voor én kennis over de natuur en wandelen in de bergen maakte deze reis een topervaring.

18 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Het organiseren en voorbereiden van de…

Het organiseren en voorbereiden van de reis kan veel beter. Daarover heb ik klacht ingediend maar die werd niet beantwoord.

23 de julho de 2025
logótipo da SNP Natuurreizen & Trail Markers

Resposta da SNP Natuurreizen & Trail Markers

Bedankt voor je review, Jeanette. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag benadrukken dat we in juli contact met je hebben opgenomen om je verder te helpen. Helaas hebben we daarna geen reactie meer ontvangen. Mocht je alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard open om dit samen op te lossen. Wij zullen je in ieder geval bellen.

Prachtige wandelingen

Prachtige wandelingen! Met altijd goed voorbereide en heel leuke reisgids. De groep was ook gezellig, met leuke mix qua leeftijden en achtergrond. Mooi gelegen chalet, gerund door mensen met aan alles te merken passie voor wat ze doen.

Ahr & Saar wandelingen voor plussers

De Ahr & Saar groepsreis uit het pluspakket is goed afgestemd op de oudere deelnemer. Aanpassing aan de hitte verliep vlekkeloos. Wandelingen en excursies zijn gevarieerd met soms een klimmetje of uitzichttoren voor de liefhebber. Sfeer met elkaar was helemaal prima. Kortom: een vakantie "om de hoek" om van te genieten.

18 de agosto de 2025

De Waddenzee, het Wad, de eilanden

Een prachtige samenwerking van SNP met Salt en de schippers van de Zwarte Valk lieten ons het Wad, de Waddenzee en de waddeneilanden beleven. Droogvallen op het Wad is heel speciaal. Je begrijpt niet waar al dat water heen stroomt bij eb en hoe het weer terug kan vloeien bij vloed, al weet je dat het grotendeels door de Maan komt en een klein beetje door de zon. Het schip, de mede deelnemers, de ecologe en de kok, het vormde een diepgaande ervaring, voor herhaling zeker vatbaar. Wat een rijkdom hebben we bij de Waddenzee!

Mooie wandelreis

Een fijne goed georganiseerde reis in een mooie omgeving de locatie ligt wat geïsoleerd. Het wandelen is goed te doen het is niet voor beginners.

17 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.