SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseer... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
De informatie vooraf was erg duidelijk en makkelijk te bereiken. De reisbeschrijving kwam helemaal overeen met de situatie ter plaatse. Telefonisch en per e-mail zeer correcte antwoorden en oplossinge... Ver mais
We hebben een prachtige sneeuwwandelweek gehad in Lessach im Lungau. Mark en Bettina hebben daar het mooie Dreiländerwirt "gebouwd". Zij verzorgden heerlijk ontbijt, lunch en avondeten met biologische... Ver mais
Mooie reis, prachtige locaties bezocht, goede logeeradressen en met Paul en Mattie heel fijne gidsen. Een reis om zeker nog een keer te maken.
Informações sobre a empresa
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Informações de contacto
Hollandiaweg 5C, 6541 BL, Nijmegen, Holanda
- 024-3277000
- info@snp.nl
- snp.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Afspraken volledig nagekomen
Afspraken volledig nagekomen.
Prima informatieverstrekking.
Wandelreis met kinderen
SNP heeft onze vakantie in Oostenrijk prima geregeld. Het hotel was top gekozen, met hele vriendelijke eigenaren. De wandelingen afwisselend en ook variërend in moeilijkheid. Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug.
Uitstekend georganiseerde reis die…
Uitstekend georganiseerde reis die voldeed aan alle verwachtingen.
Van Rode naar Zwarte en Kemmelberg
Alles was vlekkeloos. Mooie vakantie, veel gewandeld en genoten van de plaatselijke gastronomie. Hotel prima, lunchpakket overdadig goed.
SNP goed verzorgd
SNP regelt zaken met een plaatselijk reisorganisatie. Alles was goed verzorgd.
Goede reisbegeleider en organisatie, en leuke groep,
Goede reisbegeleider die tussendoor veel vertelde over flora, fungi, en fauna, geologie, en geschiedenis. Dus interessante en luchtige onderbrekingen. Logies waren voldoende tot goed. Problemen werden opgelost in gemoedelijke sfeer. Transfertaxi's waren betrouwbaar. Eten was goed. Daarnaast hadden we ook een goed uitgebalanceerde groep, en mazzel met het weer.
Super ervaring
Super ervaring, onze eerste berghuttentocht. De reis was goed verzorgd. We konden onze overige spullen in de hotelkamer achter laten. In de berghutten was een gemoedelijke sfeer en het eten was prima. De tocht zelf was goed te doen, zelfs het stenige bruispad over de Miemingerkette.
Reis wordt prima geregeld
Reis wordt prima geregeld, goede reisbegeleiding en beschrijvingen kloppen met wat je mag verwachten.
Prettige dagen in Vlaams heuvelland
Goede informatie, prettig (wel eenvoudig) hotel en fijne wandelingen.
Wat een avontuurlijke reis was dit!
Wat een avontuurlijke reis was dit! Super om te doen met onze zoons van 14 en 16. Bouwen van een fors vlot. Hoe voel je je na een hele dag regen en zandbanken overwinnen? De stemming bleek er goed in te blijven. Verademing om de dag daarna zon te hebben en voort te kabbelen. Goede uitleg en begeleiding. Unieke ervaring!
sportieve week in prachtige natuur
We kunnen deze sportieve week in de prachtige natuur van de Ecrins van harte aanbevelen. De kinderen vonden het geweldig om te klimmen, raften, boogschieten en zelfs de wandelingen bevielen hen goed dankzij het goede gezelschap van andere kinderen. Veel spelletjes gespeeld, heerlijk en gezond eten, veel zon en vrolijkheid.
Mooie en goed verzorgde reis
Het is een mooie fietstocht door de natuur, Het is allemaal goed geregeld.
Mooie wandelvakantie in Wales op diverse niveaus
Heerlijke wandelvakantie in groepsverband in Wales. Het wandelen vanuit een HF house (landhuis) was heel prettig en goed geregeld. Iedere dag kon je kiezen uit 3 niveaus. Goede begeleiding. Iedere wandeling was er vervoer naar de verschillende startpunten. De mix van wandelaars uit Nld en UK was een extra leuke dimensie.
In HF house werden uitgebreide en gevarieerde maaltijden gereserveerd. Ook een fijne kamer.
Flexibel
We hebben pas laat geboekt. SNP heeft door de volgorde van de overnachtingsplekken aan te passen de reis toch mogelijk gemaakt, heel fijn.
Absolutely wonderful trip and…
Absolutely wonderful trip and experience, can highly recommend
Prachtige fiets reis door Bretagne…
Prachtige fiets reis door Bretagne langs kust en riviertjes. Rustige fiets dagen die eindigen in toeristische steden waar echter veel te zien en beleven is.
Het was een heerlijk landhuis met…
Het was een heerlijk landhuis met prachtige tuin, goede bedden en fijne maaltijden, maar niet iedere keer. het brood was niet van de kwaliteit die ik gewend ben. De wandelingen waren schitterend, de leiding was erg behulpzaam, bekwaam en zorgde voor ons. Ik heb een goede herinnering aan deze mooie reis in Yorkshire.
Top georganiseerde huttentocht
Goede en degelijke info over de reis. Pracht reis gemaakt! Wandelingen waren wel wat pittiger dan verwacht mede door het slechte weer. 4 sterren klopt dan ook wel qua zwaarte. Hutten voldeden meer dan aan de verwachting. SNP app was zonder internet niet echt een hulpmiddel. Daarom op de meegeleverde kaarten en route beschrijving vertrouwd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.