Brukt denne leverandøren i flere år og er superfornøyd! Og levering er virkelig upåklagelig og helt egen klasse! Går 1-2 dager så er den i postkasse mi. Gratis. Love it!
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Fytti katta det her e den beste plassen å bestille snus fra! Har ALDRI opplevd å få levert «pakke» i posten til Troms på under 3 daga fra sør, men det klare pinade denne gjengen! Bestilt hver mnd side... Ver mais
Mottok mine varer i utmerket kvalitet og i korrekt mengde. Ekspedisjonstiden opplever jeg som meget rask og fleksibel. De kan ofte levere dagen etter, eller en annen nærliggende dag, de gangene det... Ver mais
Jeg har bare positivt og si enkelt og bestille, billigste sted og kjøpe den typen snus jeg bruker. Servicen e super, raske svar og hyggelige svar og de fikser opp eventuelle problemer på 1-2-3, og... Ver mais
Din lokale snusbutikk på nett med fornøyde kunder og et stort utvalg. Vi har alltid ferske produkter, tilgjengelig hele døgnet. Varene sendes raskt rett hjem i postkassen din. Snus.com skal alltid være best på kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for at kundene våre skal få en god opplevelse, både når de bruker produktene våre og når de handler hos oss.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, Noruega
Utrolig kjapp ekspedering og levering. Helt topp. :-)
Rask levering, fenomenal kundeservice! Hadde fått nokre bokser for lite en gang, og det ettersendte dei med en gang eg tok kontakt UTEN diskusjon!
Rask levering og stort sett alltid varene på lager
Om bare alle nettbutikker hadde sånn hastighet på levering, fri frakt, etc. Hadde snus.com drevet posten hadde du fått bestillingen din innen noen timer. Kanskje den beste nettbutikken jeg noensinne har handlet hos.
Raske, flinke, og hyggelig på e-post! En god opplevelse!
Fantastisk kundeservice! Raskt å få i posten ennå jeg bor i Finnmark! Gode priser å godt utvalg! Kjøper aldri mere snus i butikk etter jeg oppdaget denne nettsiden! Anbefales virkelig
God pris god kvalitet og kort leverings tid
Slutt på snuskjøp i butikk anbefales sterkt
Rask levering og stort sortiment, derimot opprettholder ikke bedriften god nok kvalitetssjekk. Har opptil gjentatte ganger opplevd meget dårlig kvalitet på snusen. Det innebærer at snusen har enten: vært tørket ut, tomme eller halvfulle snusposer, hål/og eller revnet snuspose og mindre enn 24 porsjoner i en boks.
Alltid superkjapp levering- og har alltid det eg skal ha! Godt utvalg👌🏼
Veldig fornøyd. Eneste negative er vell av den siste tiden har jeg ikke fått snusen i postkassen pga manglende hus nummer på adresse l. Å da går det en dag ekstra før den kommer på postkontoret
Har ikke brukt snus.com på en liten stund nå, har har tidligere KUN brukt snus.com for kjøp av snus, fenomenal kundeservice som hjelper deg med både deres produkter og tjenester og andre spørsmål hvis du har det. Snus.com har også veldig gode priser på snus og fri frakt, og rask levering.
Er kjempe fornøyd!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.