Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Så dårlig service.

Så dårlig service.
De sendeet forkert skab og da jeg har professionelle til at samle skabet så ved de ikke at det er et andet skab end det jeg bestilte så de samler det bare.
Jeg kan så få 8 euro som kompensation og beholde skabet som jeg i første omgang aldrig har bestilt

7 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Køkken-ø, der hurtigt blev grim

Køkken-ø med topplade i rustfrit stål (eneste valgmulighed), der meget hurtigt er blevet så grim, at vi gerne ville have en anden (med gummitræs-top).
Sobuy meddelte, at de ikke “solgte dele”.
De tilbød en “rabat på 200kr”, hvis vi ville beholde øen.
Det måtte vi så nødtvungent sige ja tak til, men har ikke set en øre…
Fraråder køb hos Sobuy og deres venner i Fyndiq.
Hvis muligt ville vi give 0 stjerner.

28 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Ærgerlig oplevelse

Købte en gyngestol hos cdon.com hvor sobuy var sælger. Men gyngestolen mistede desværre hurtigt maling på armlænet, selvom den blev sparsomt brugt.
Efter flere dages mail korrespondance med sobuy fik jeg endelig det fulde beløb retur, hvilket jo er super fint, men ærgerligt at det krævede en masse forhandling fra min side.

1 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse

Bestilte et lille møbel onsdag. Fik torsdag besked om levering med GLS. Da jeg ikke var hjemme på forventet leveringstidspunkt, loggede jeg på GLS og omdirigerede, så jeg fik leveret til et afhentningssted. Fredag middag var min vare leveret til afhentning. Min oplevelse har været god

5 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering - 3 dage
Produktet var som beskrevet og præcis halv pris af hvad jeg kunne have købt det for på en anden hjemmeside

30 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Føler mig lidt snydt

Produktet er pt. som forventet, ligner meget Ikea koncept og kvalitet. Opdagede kort tid efterbestilling, at det allerede var sat yderligere ned. ØV.
Efter udpakning tjekkede om alt var med, opdagede at flere pladerne havde skruemærker, altså modtaget et returneret produkt, som ikke er helt nyt.
Manual forholdvis nem at følge, kunne blive en tand bedre, hvis der blev anført hvilken kant der er front/glat/ru, så var det nemmere at finde ud af hvordan det skal vendes. Håber jeg bliver glad for det :-)

21 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais