Leia as opiniões dos outros
Alles wat ik hier bestel komt precies zoals op de foto’s en de maten passen precies, niet te groot en niet te klein! Ben ik op zoek naar exclusieve sportkleding wat je niet altijd bij de standaa... Ver mais
Super leuke spullen. Heb 2 trainingspakken besteld voor mijn zoon, die waren te groot, die meteen retour gestuurd, ik mocht kiezen als ik een geld terug of giftcard wou, want zo hoefte ik ik geen ret... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welkom bij onze trendy fashion bestemming op de Haagdijk 35 in het hart van Breda of online op Soccerfanshop.nl! Onze unieke winkel biedt een boeiende mix van modieuze kleding en streetwear, zorgvuldig samengesteld om jouw stijl naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of opvallende streetwear-stukken, onze collecties zijn samengesteld om je te inspireren en te laten stralen. Ontdek de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw stijl naar voren brengt. Onze webshop biedt het gemak van online winkelen, terwijl onze fysieke winkel op de Haagdijk 35 een unieke winkelervaring biedt met persoonlijke service en stijladvies. Stap binnen en laat je onderdompelen in een wereld van mode en streetwear op een locatie die synoniem staat voor stijl en creativiteit of ervaar het gemak van online shoppen op soccerfanshop.nl
Informações de contacto
Haagdijk 35, Breda, Holanda
- bestellen@soccerfanshop.nl
- soccerfanshop.nl
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Perfect
Vanaf het moment dat ik de winkel binnen liep werd ik al vriendelijk gegroet en direct goed geholpen. De winkelmedewerker was erg vriendelijk! Ik kom hier zeker nog eens terug want er hangt een hele mooie en brede collectie!
Ben super goed geholpen precies wat ik…
Ben super goed geholpen precies wat ik wou hadden ze super blij mee!
Soccerfanshop is echt een topsite
Soccerfanshop is echt een topsite. De kortingen kloppen en de producten zijn van goede kwaliteit. Ook toen er iets misging met mijn kortingscode, was het contact met de klantenservice erg goed. Ze reageren snel via mail en denken echt met je mee.
Nog steeds geen bericht gekregen van…
Nog steeds geen bericht gekregen van soccerfanshop! Ik heb mijn pakket niet ontvangen en ze willen niet eens reageren. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt! Koop hier niks want als er iets is willen ze je niet helpen. Antw. op reactie: onzin!!!!!!! Ik mail hier ook naartoe! Mensen trap er niet in!!!!!

Slechte klantvriendelijkheid!
Ik heb recent kleding besteld bij Soccerfanshop. Door omstandigheden, namelijk een gebroken pols en een ziekenhuisbezoek en overnachting, had ik bij ontvangst niet direct door dat het pakket was geleverd. Hierdoor was ik iets later met het aanmelden van een retour.
Toen ik contact opnam met de klantenservice om dit uit te leggen en het netjes op te lossen, kreeg ik te horen dat retourneren niet meer mogelijk is. Dit vind ik erg teleurstellend, zeker gezien het feit dat de producten ongebruikt zijn en de situatie buiten mijn controle lag.
Voor mij voelt dit niet klantvriendelijk en daarom deel ik mijn ervaring hier.

Hele slechte klantenservice. Teleurstellend
Mijn zoon had 8 dure shirts besteld van Pure bij Soccerfanshop. In verschillende maten M en L. Dus alles dubbel omdat hij niet zeker was van de maat. een totaal bedrag van € 577,-
Hij heeft er 3 gehouden en wilde er 5 retourneren. Hij ging een weekje op vakantie en vroeg even snel aan Chat wat de retourtermijn was. Chat zei 30 dagen., terug van vakantie wilde hij het gister retourneren maar de retour termijn bleek 14 dagen te zijn! Het was nu 16 dagen. Dus officieel 2 dagen te laat. Gelijk een mail gestuurd naar de Soccerfanshop met de uitleg en de vraag of het opgelost kon worden? Vandaag bericht terug, 14 dagen is 14 dagen!!! Geen uitzonderingen. Tsja en dat is zo maar hij heeft voor €240 gehouden. Zit voor 350 euro met shirts die niet goed zijn. Ik had serieus wel wat coulance verwacht van Britt van de klantenservice. Er stond een telefoonnummer bij vermeld. Ik belde gelijk maar kreeg “dit nummer is niet in gebruik”. Regels zijn regels schijnbaar maar…2 dagen te laat en 350 euro zo in de prullenbak is echt te erg. Heel jammer van Soccerfanshop
Reactie:
Ik begrijp dat jullie regels hanteren. Echter dit ging om twee dagen (1 werkdag). Ik vroeg geen geld terug maar een tegoedbon zodat hij bij jullie iets kon kopen in de maat die hem past. Hij had tenslotte voor bijna 600 euro. besteld. Het is gewoon niet zo klantvriendelijk

Resposta da Soccerfanshop
Pakket staat als geleverd, niets ontvangen!
Dank voor uw reactie.
Ik betwist uw standpunt dat de bestelling als geleverd kan worden beschouwd. Het enkele feit dat de track & trace-status “geleverd” aangeeft, vormt geen afdoende bewijs dat het pakket daadwerkelijk door mij is ontvangen.
Op grond van artikel 7:11 van het Burgerlijk Wetboek blijft het risico van verlies of beschadiging van een bestelling bij de verkoper totdat de consument het product fysiek in bezit heeft gekregen. Aangezien ik het pakket niet heb ontvangen en er geen handtekening voor ontvangst is verkregen, is niet aangetoond dat aan deze verplichting is voldaan.
Ik heb inmiddels navraag gedaan bij huisgenoten en buren en het pakket is daar niet afgeleverd. Daarmee blijft het risico bij u als verkoper liggen.
Ik verzoek u dan ook om binnen 7 dagen na dagtekening van dit bericht alsnog tot een passende oplossing te komen, zijnde:
kosteloze vervanging van de bestelling, of
volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.
Indien u hier niet aan voldoet, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, waaronder het inschakelen van ConsuWijzer, het starten van een chargebackprocedure en/of het voorleggen van de zaak aan een bevoegde geschilleninstantie.
Ik zie uw inhoudelijke reactie met belangstelling tegemoet.
( het gaat om een bestelling van 179€)

Resposta da Soccerfanshop
Soccerfanshop alles behalve klantvriendelijk en maakt bewust geld afhandig van klanten.
Ik heb bij Soccerfanshop een bestelling geplaatst van circa €630. Een deel van de artikelen is in een verkeerde maat geleverd, waardoor deze niet conform de bestelling waren.
Toen ik binnen een korte termijn (circa één dag na de retourdeadline) een retour wilde aanmelden, werd mijn verzoek geweigerd op basis van de retourvoorwaarden. Ondanks de minimale overschrijding is er geen coulance toegepast.
Voor de verkeerd geleverde artikelen werd in eerste instantie een giftcard aangeboden die in strijd is met wet & regelgeving (zeer kwalijk), ook voor het overige deel van de bestelling werd alleen een tegoedbon/giftcard aangeboden in plaats van terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode. Dit vond ik geen passende oplossing, aangezien ik het aankoopbedrag juist wil terugkrijgen en niet gebonden wil zijn aan een winkeltegoed.
In mijn communicatie met de klantenservice werd duidelijk vastgehouden aan het beleid, zonder ruimte voor maatwerk of redelijkheid, ondanks de omstandigheden.
Uiteindelijk heb ik de bestelling moeten retourneren en het geschil verder moeten escaleren via Klarna en ConsuWijzer.

Resposta da Soccerfanshop
Bestelling precies de dag gekeverd…
Bestelling precies de dag gekeverd zoals aangegeven zoals altijd snel en goed!

Top 👍🏻
Snelle levering, mooie prijs, mooie en lekker lopende schoenen

Topkwaliteit
Ben ik op zoek naar exclusieve sportkleding wat je niet altijd bij de standaard sportwinkels vind, vind ik hier.
Super tevreden zowel over de kleding als voor de bezorgtijd.

Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd en tweede bestelling in de avond geplaats en volgende dag in huis top!.Mijn zoon vond alle drie traingspakken mooie en anderse stijl dan wat hij gewend is van underarmour normaal stijl pakken.

Resposta da Soccerfanshop
Me vriend is heel erg blij met ze…
Me vriend is heel erg blij met ze trainingspak snelle levering top kwaliteit!!!!

Positieve review
De levering was supersnel! Ik koop al jaren bij soccerfanshop de leukste trainingspakken en voetbalshirts voor een goede prijs. De kwaliteit van de kleding is top. Klantenservice is goed en de levering is snel. Zeker een aanrader!

Retourneren
Ik had een te grote maat besteld maar ze waren heel vriendelijk en hulpzaam tijdens het retourneren

Resposta da Soccerfanshop
Voel me opgelicht een trainingspak…
Voel me opgelicht een trainingspak gekocht na 3 maanden ging de rits kapot en stiksel bij de kruis zag je gewoon geen goede kwaliteit willen niet helpen als het om garantie gaat slechte bedrijf ga het via de consumentenbond proberen

Trainingspak
Een trainingspak voor mijn man besteld. Snelle levering! Kwam de volgende dag al binnen. Op advies een M besteld en deze zit echt perfect.
Wij gaan vaker hier bestellen!

Top bedrijf.
Leuke kleding. Snel ontvangen. En fijn dat je achteraf kunt betalen.
Dus niks geen gedoe.

Resposta da Soccerfanshop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.