Socialframe Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I first ordered at krijgsnaamketting wich was a huge disappointment! My second order was at socialframe… and it is excellent, two thumbs up :) 5 stars! Thank you, I will be back

Classificada 3 em 5 estrelas

Zag er mooi uit op de site en gekozen voor een cadeauverpakking. Na ontvangst van het pakket was er toch enige teleurstelling aangaande de cadeauverpakking, niet wat betreft de tegel, prima zoals ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tegeltje voor onze schoonzoon besteld, die recent zijn beste vriend is verloren. Prachtig tegeltje met dito tekst. Helaas bleek bij thuiskomst dat er 2 letters losgelaten waren. Dit via mail gemeld bi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 5 minuten contact via whatsapp, zelfs voor de tijden die online werden aangegeven waarop men beschikbaar was. Foto bleek te groot om te uploaden, dit werd echter opgepakt door het bedrijf. (Ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Een gepersonaliseerd Spotify-plaat is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven! Maak je eigen frame of kies uit alle nummers die je maar wilt. Het is een eyecatcher voor elk interieur en haalt ieder moment een mooie herinnering naar boven.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

433 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 64% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

75 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Two thumbs up

12 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Tegel houder gekocht

Tegel houder gekocht. Op foto lijkt het wat, maar is heel klein onstabiel houdertje. Tegel valt gelijk om als je hem erin zet. Klantenservice mailtje gestuurd om retour te sturen. Krijg je geen antwoord op.
Dus mensen pas op voordat u hier wat koopt

11 de setembro de 2026

Hoi Frits,

Voor zover wij kunnen nagaan, hebben wij u gewoon te woord gestaan en uitgelegd hoe de houder gebruikt en gemonteerd dient te worden. Wij hebben uw vragen daarbij naar behoren beantwoord en van advies voorzien.
Daarnaast willen wij opmerken dat u bij ons uitsluitend de houder heeft besteld en niet het bijbehorende tegeltje. Hierdoor kunnen wij de door u geschetste ervaring ook niet volledig plaatsen.

Gezien het moment waarop deze review is geplaatst, direct na ons contact, vinden wij dit een opmerkelijke gang van zaken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Keramiek muziek tegeltje besteld

Keramiek muziek tegeltje besteld. Het blijkt gewoon van plastic te zijn. In de omschrijving van het product op de website staat 100% keramiek en echt gedrukt, geen sticker. Dit is dus 100% gelogen. Het ziet er goedkoop uit.

De klantenservice reageert hier natuurlijk niet op. En omdat dit een custom item is kan het niet retour. Gewoon stelen. Ik weet niet over het overige assortiment, maar koop niet het sound frame tegeltje.

27 de julho de 2026

Resposta da Socialframe

We vinden deze review opmerkelijk, omdat u spreekt over een keramisch muziektegeltje, terwijl het door u bestelde product een Sound Frame met muziek is. Ook kunnen wij nergens op onze website terugvinden dat dit product als keramisch wordt omschreven.

Daarnaast geeft u aan dat het product niet geretourneerd kan worden. Dat klopt niet; wij hebben juist aangegeven dat u het product gewoon retour mag sturen.

Het is jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, maar wij herkennen ons niet in de beschrijving zoals die in deze review wordt gegeven.

Classificada 3 em 5 estrelas

Prachtig cadeau

Zag er mooi uit op de site en gekozen voor een cadeauverpakking.
Na ontvangst van het pakket was er toch enige teleurstelling aangaande de cadeauverpakking, niet wat betreft de tegel, prima zoals getoond op de site, maar de verpakking was niet goed verpakt.
Mail gestuurd en de volgende dag al een reactie. Enkele dagen later de juiste verpakking ontvangen en de cadeauontvangers waren er zeer blij mee. Top service en nogmaals onze dank!!!

18 de agosto de 2026

Hoi Ton,

We hebben uw review gelezen en vinden het jammer dat u teleurgesteld bent over de cadeauverpakking.
De tegel zelf is gelukkig naar wens ontvangen.
Wat betreft de verpakking willen we graag aangeven dat deze ons magazijn netjes heeft verlaten. Helaas kan cadeaupapier tijdens transport beschadigen of minder strak ogen door de behandeling van het pakket onderweg.

Daarnaast bieden wij naast de standaard cadeauverpakking ook een luxe cadeauverpakking aan.
Deze optie staat vermeld onder “luxe cadeauverpakking op onze website. deze optie staat onder als een cadeautje inpakken.
Hierbij wordt het product verpakt in een stevig doosje met beschermend schuim, wat zorgt voor een luxere presentatie en extra bescherming tijdens verzending.

Wij hebben uw bericht beantwoord en zijn u tegemoetgekomen door de kosten van het cadeau inpakken aan u terug te betalen.

Top!

Heel blij met het mooie tegeltje! De afbeelding is prachtig bedrukt en het resultaat is precies zoals gehoopt. Bij de houder viel de tekst helaas deels weg, maar dit is ontzettend fijn opgelost. Super service en heel blij met het eindresultaat! 😊

29 de julho de 2026

Sehr gute Qualität

Sehr gute Qualität, sehr schnelle Lieferung, ich bin begeistert! Es wird ein Geschenk und ich glaube, es wird sehr gut ankommen. Vielen Dank, klare Weiterempfehlung (ist auch schon passiert) <3

8 de agosto de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Het gekochte tegeltje paste niet !!

Het gekochte tegeltje paste niet in de meegeleverde standaard, groef was te smal!!!
De text op het tegeltje stond te ver naar onderen zodat deze, nadat ik de groef breder had moeten zagen, voor de helft wegviel!
Erg slordig!!
De zgn cadeau verpakking (bijbetalen) was te simpel voor woorden, simpel glanzend envelopje…

Al met al nog blij dat het in ieder geval heel aankwam.

Ben blij dat ik het nog even had uitgepakt anders had ik een slecht figuur geslagen bij de ontvanger…

23 de julho de 2026

Bedankt voor uw review.

Al onze tegeltjes zijn handgevormd en daardoor is ieder exemplaar uniek. Voor verzending controleren wij altijd of het tegeltje goed in de gekozen houder past.
Waarschijnlijk hoeft u het houten houdertje alleen om te draaien; dan past het tegeltje wel. Bij het bestellen staat bovendien vermeld dat wanneer u kiest voor een houten houder, het mogelijk is dat een deel van de tekst wegvalt door de vorm van de houder.

Jammer dat u niet eerst even contact met ons heeft opgenomen. Dan hadden we dit graag aan u uitgelegd en samen naar een passende oplossing gekeken.

Mocht u liever een andere houder willen ontvangen, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Mooie tegeltjes

Heel blij met de tegeltjes met lijntekening. Mooie tegeltjes met duidelijke herkenning in de tekening. Het enige waar nog op gelet kan worden is het houtje wat je erbij besteld voor het tegeltje even kort schuren. Er zaten nu wat splinters aan. Verder erg blij met de prijs, levering en het product!

10 de julho de 2026