Socialframe Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I first ordered at krijgsnaamketting wich was a huge disappointment! My second order was at socialframe… and it is excellent, two thumbs up :) 5 stars! Thank you, I will be back

Classificada 3 em 5 estrelas

Zag er mooi uit op de site en gekozen voor een cadeauverpakking. Na ontvangst van het pakket was er toch enige teleurstelling aangaande de cadeauverpakking, niet wat betreft de tegel, prima zoals ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen 5 minuten contact via whatsapp, zelfs voor de tijden die online werden aangegeven waarop men beschikbaar was. Foto bleek te groot om te uploaden, dit werd echter opgepakt door het bedrijf. (Ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Een gepersonaliseerd Spotify-plaat is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven! Maak je eigen frame of kies uit alle nummers die je maar wilt. Het is een eyecatcher voor elk interieur en haalt ieder moment een mooie herinnering naar boven.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

433 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 64% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

75 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een tegeltje besteld

Een tegeltje besteld. Deze ontvangen in een kleur die absoluut niet overeenkomt met het voorbeeld op de site. Al 2 mailtjes gestuurd maar geen antwoord. Naar een verjaardag dus zonder kadootje. Jammer, de site ziet er zo goed en professioneel uit!

26 de janeiro de 2026

Bestellen was heel makkelijk

Bestellen was heel makkelijk, de betaling werd ook in enkele klikken gedaan. Over de levertijd werd duidelijk gecommuniceerd. De twee bestelde tegels zijn snel, veilig en correct geleverd. Kwaliteit is dik in orde !

17 de janeiro de 2026

Top kwaliteit en service

Tegeltje voor onze schoonzoon besteld, die recent zijn beste vriend is verloren. Prachtig tegeltje met dito tekst. Helaas bleek bij thuiskomst dat er 2 letters losgelaten waren. Dit via mail gemeld bij Socialframe, eventueel tegel opsturen en opnieuw laten bedrukken. Via klantenservice mail terug dat ze een nieuwe tegel sturen. Zeer blij mee, top service

3 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Verjaardagscadeau

Product is van kwaliteit. Levering is erg vlot verlopen. Het komt heel professioneel over. Ook leuk met de Qr code en de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van een persoonlijk filmpje.

28 de novembro de 2025

Zeer nette service

Nadat mijn bestelling niet helemaal compleet was aangekomen heb ik een e-mail gestuurd. Direct erna reactie ontvangen met een track en trace code dat de rest van de bestelling direct na gezonden werd. Super netjes afgehandeld. Chapeau.

4 de novembro de 2025

Besteld nog niet geleverd

Besteld, zag er leuk uit voor m’n anniversary.
Vervolgens bezorgd PostNL het niet. Krijg geen update meer vanaf m’n track en trace is meer de schuld van PostNL maar krijg ook geen update meer vanuit hun wat ik erg jammer vindt

4 de novembro de 2025
logótipo da Socialframe

Resposta da Socialframe

Hoi José, bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Zoals we ook al in onze e-mail hebben aangegeven, heeft PostNL netjes gemeld dat het pakketje de volgende dag opnieuw zou worden aangeboden. Helaas kan er bij de bezorgdienst soms iets misgaan, maar in dit soort gevallen is even geduld vaak de beste oplossing.
We raden aan om bij een gewenste leverdatum ruim op tijd te bestellen, zodat eventuele vertragingen Bij Post NL geen teleurstelling veroorzaken.

Groetjes Socialframe

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles is heel aangekomen

Alles is heel aangekomen! Ziet er netjes uit en paste in de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te blijven om het te ontvangen.
Enige nadeel was dat ik een mailtje kreeg door zowel socialframe als postnl dat het bezorgd was, maar de opvolgende dag pas binnen was.

29 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Betaald voor cadeauverpakking, maar niet gekregen

Ik had extra betaald om mijn bestelling als cadeautje te laten inpakken, maar toen het geleverd werd, bleek dat helemaal niet te zijn gebeurd. Erg teleurstellend, vooral omdat het een cadeau was dat ik zo wilde geven. Zonde van het extra geld en het verrassingseffect.

30 de junho de 2025
logótipo da Socialframe

Resposta da Socialframe

Hoi Milou,

Onze excuses dat je bestelling niet als cadeautje is ingepakt, zoals je had aangegeven. Door drukte bij de inpakafdeling is dit helaas over het hoofd gezien. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet als het om een cadeau gaat.
Om het goed te maken, storten we het bedrag voor de cadeauverpakking uiteraard zo snel mogelijk terug op je rekening.

Dank je wel voor je begrip, en we hopen je snel weer blij te mogen maken met een bestelling en dit keer uiteraard wél netjes ingepakt 😊

Groetjes!
Team SocialFrame