Söderberg & Partners Opiniões 1013

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de fundos de pensão
  2. Corrector de seguros
  3. Serviço de investimentos
  4. Credor hipotecário
  5. Serviço de folhas de pagamento

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Toppbetyg till min Rådgivare Liv Marielle Ramel

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm personlighet. Servicegraden är på toppnivå.

16 de abril de 2026

Hej Anna Margareta,
Vi är glada att höra att du uppskattar den service du fått. Vi tackar dig för din fina recension!

Frida, Söderberg & Partners

Bra service!

Bra service med tydlig och professionell vägledning av handläggare.

15 de abril de 2026

Hej Måns,
Vi är glada att höra att du upplevde tydlig och professionell vägledning. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Josefin, Söderberg & Partners

Bra lyssnare som

Patience
Big pic
Answer first attitude

15 de abril de 2026

Resposta da Söderberg & Partners

Thank you for your kind words!

Kind Regards,
Frida, Söderberg & Partners

Mycket bra

Mycket bra. Kunnig rädgivare .

14 de abril de 2026

Hej Hans,
Vad fint att höra. Tack för din återkoppling!

Kundservice Alltid på topp

Kundservice Alltid på topp, 🙏

13 de abril de 2026

Hej Kurt,

Vi är glada att vår kundservice uppfyllde dina förväntningar. Tack för din återkoppling!

Vänligen,
Monica, Söderberg & Partners

Bra rådgivning och hjälp

13 de abril de 2026

Hej Johanna,

Vi är glada att du hade positiv upplevelse. Tack för din återkoppling!

Monica, Söderberg & Partners

Hej Anna,
Vi är glada att Cecilia uppskattas för sin pedagogik och kunskap. Tack för din återkoppling!

Önskar en toppentorsdag!

Hej Ronny,

Kul att höra, tack för att du tog dig tiden att skriva recension.

Önskar en trevlig dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ge dom inte fullmakt!

Min försäkringsrågivare skulle få fullmakt för att hämta upp data och ge mig offert, direkt började ändringar ske i företagsföräkring innan jag godkänt något, samtidigt som jag är utlåst ur trygghansa från att göra ändringar själv.

Skulle spara tid och göra saker enkelt för mig, men har bara varit krångel.

31 de março de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Söderberg & Partners

Vad tråkigt att din upplevelse av Söderberg & Partners inte blev vad du väntat dig. Då jag inte har mer information om ditt ärende kan jag inte kommentera det ytterligare, men du är varmt välkommen att kontakta oss med mer information på info@soderbergpartners.se så att vi kan ta ditt ärende vidare.

Alexander, Söderberg & Partners

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionalism ut i fingerspetsarna.

Johan Sundström uppdaterade mig gällande allt angående min pension. Professionalism ut i fingerspetsarna.

8 de abril de 2026

Hej Jonas,

Stort tack för denna fantastiska recension och underbart att höra att du är så nöjd med Johan.

Önskar dig en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande och bra råd.

Jag hade en bra upplevelse tack vare ett trevligt bemötande och genomtänkta, hjälpsamma råd.

2 de abril de 2026

Hej Suada,

Vad roligt att höra, tusen tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.

Pension/sjukförsäkring

Bra samtal, Bra förklaringar och transparens

2 de abril de 2026

Hej Viktor,

Vad roligt att höra, stort tack för din recension!

Classificada 1 em 5 estrelas

Söderberg & Partners har spist hele min pension

Söderberg & Partners har spist hele min pension op med deres ekstremt høje mæglergebyrer, som man ikke kan bruge til noget. I dag har jeg 0 kr. tilbage.

Opinião espontânea

Hej Mia,

Då jag inte har mer information om ditt ärende kan jag inte kommentera det ytterligare, men om du önskar är du varmt välkommen att kontakta oss på info@soderbergpartners.se så att vi kan utreda ärendet vidare.

Alexander
Söderberg & Partners

Fantastiskt!

Jättebra hjälp och vägledning!

Hej Fredrik,

Tack för ditt positiva omdöme!

Med vänliga hälsningar, Anna
Söderberg & Partners

Effektiv och smidigt

Emil var utmärkt som rådgivare! Enkla & tydliga förklarningar

Resposta da Söderberg & Partners

Tack för ditt fina omdöme.

Önskar dig en trevlig dag!

Josefin, Söderberg & Partners

William är väldigt kompetent

William är väldigt kompetent, duktig och pedagogisk samt inlyssnande och bra på förklara och hjälper till genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera såväl William som Söderberg & Partners.

31 de março de 2026

Hej Ulf,
Vi är glada att höra att du uppskattade hjälpen genom hela processen. Tack för dina vänliga ord om vår medarbetare och vårt företag. Vi uppskattar din rekommendation!

Önskar en fin onsdag!

Alexander, Söderberg&Partners

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.