Söderberg & Partners Opiniões 1013

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm per... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de fundos de pensão
  2. Corrector de seguros
  3. Serviço de investimentos
  4. Credor hipotecário
  5. Serviço de folhas de pagamento

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Trevligt bemötande

Rådgivning med trevligt bemötande.

6 de março de 2026

Hej Ida,

Härligt att höra. Stort tack för att du tog dig tid att recensera.

Önskar en fin dag!

Kommentar gällande tidigare recension

Jag ringde upp dem, men de hade ingen kännedom om varför jag skulle ringa eller vad ärendet gällde, trots deras tidigare svar i min recension.

De hänvisade endast till sina villkor och menade att de hanterat mitt ärende korrekt. Inget nytt information gavs, ingen lösning erbjöds, utan det blev snarare ännu mer förvirrande eftersom de inte kunde peka på var i villkoren detta står eller hur det ska tolkas.

Sammanfattningsvis innebär detta att om något försvinner från dig, hemma eller på allmän plats, får du ingen ersättning, oavsett om det är stöld eller inte.

Finns bättre försäkringsbolag där ute!

4 de março de 2026

Hej Oscar,

Tack för att du återkopplar.

Vi beklagar att din senaste kontakt med oss inte upplevdes som tydlig eller hjälpsam. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

För att vi ska kunna säkerställa att ditt ärende hanteras korrekt och att du får ett utförligt svar, ber vi dig att kontakta oss via e-post på privatforsakring@soderbergpartners.se.

Söderberg&Partners

Förtroendeingivande

Trevlig, kunnig och förtroendeingivande rådgivare.

3 de março de 2026

Hej Anna,

Vad roligt att höra, stort tack för din fina recension!

Önskar en trevlig dag!

Trevlig rådgivning!

Rådgivaren var mycket trevlig och svarade på frågor både om situationsspecifika ämnen och allmänna tekniska frågor.

Hej Alva,
Vi är glada att höra att du upplevde vår rådgivare som såväl trevlig som kunnig. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Önskar en fin onsdag!

Seriösa och trevliga

Seriösa och trevliga, stort kunnande. Man känner sig trygg hos Söderberg & Partners. Mycket nöjda :)

3 de março de 2026

Hej Maria,

Vi är glada att ni känner er trygga hos oss och uppskattar såväl bemötandet som kunnandet. Tack för er fina återkoppling, det betyder mycket för oss.

Önskar en fin tisdag!

Trevligt

Enkelt, informativt och trevligt. Möjlighet för mig att spara pengar från nuvarande upplägg.

27 de fevereiro de 2026

Hej Daniel,

Vi är glada att du upplevde kontakten med oss på det viset. Tack så jättemycket för din recension.

Önskar en fin fredag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Terror. Dom ringer flera ggr i veckan trots att…

Dom ringer flera ggr i veckan trots att jag upprepade gånger avböjt deras tjänster. Helt sjukt

26 de fevereiro de 2026

Hej David,

Självklart vill vi inte ringa upp dem som inte önskar. För att hjälpa dig vidare i ärendet skulle vi behöva mer information. Vi vore därför tacksamma om du har möjlighet att skicka ett mejl till info@soderbergpartners.se innehållandes telefonnummer som vi ringt dig på, vilket/vilka nummer vi ringt ifrån samt gärna datum och tidpunkter så ska vi ta det vidare till berörd avdelning inom Söderberg&Partners.

Önskar dig en trevlig dag!

Mycket bra rådgivning

Mycket bra rådgivning! Tydlig och hjälpsam.

Hej Felix,

Vad kul att du upplevde vår rådgivning som bra, tydlig och hjälpsam. Tack för ditt positiva omdöme!

Ha en fin dag!
Med vänliga hälsning, Matilda

Kunnig

Kunnig, trevlig

Hej Jan,

Vad fint att höra. tack för ditt positiva omdöme.

Ha en fin dag!
Vänliga hälsningar, Matilda
Söderberg & Partners

Pensionsmöte.

Pensionsmöte.
Trevligt,överskådligt och väl förklarat.
Riktigt nöjd med hanteringen av mötet.

Hej Ola,

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse och att du är nöjd med mötet.

Önskar dig en fin dag!
Med vänliga hälsningar, Matilda
Söderberg & Partners

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är super nöjd med rådgivning

Jag är super nöjd med rådgivning, jag har fått svar på alla mina frågor och har en bra bild nu om min pension i framtiden. Enkel berättelse om svåra för mig grejer. Jag är jätte tacksam!

Hej Yana,
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med rådgivningen och att du fått svar på dina frågor. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att du känner dig tryggare med din framtida pension!

Önskar en härlig onsdag!

Kunnig och hjälpsamt bemötande

Kunnig och hjälpsamt bemötande

24 de fevereiro de 2026

Hej Åsa,

Roligt att höra, stort tack för din recension!

Önskar en fin onsdag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Toppen med en utförlig genomgång

Toppen med en utförlig genomgång och förklaring till mina nuvarande val, och tips och hjälp att förbättra dem. Så skönt när man själv har beslutsångest för allt. Nu känns det som jag har koll igen.

24 de fevereiro de 2026

Hej Tiina,
Vi är glada att du känner att du har koll igen efter vår genomgång. Tack för din återkoppling! Det är värdefullt för oss att veta att vi kunnat hjälpa dig med dina val och ge dig den klarhet du behövde.

Önskar dig en trevlig dag!

Mycket bra

Jag skulle säga att upplevelsen är kopplad till Wille mer än företaget. Det är han som är affärsinriktad i balans med en trevlig personlighet som ger fem stjärnor.

23 de fevereiro de 2026

Hej Tom,

Vi är glada att höra att du är såpass nöjd med Wille. Tack för din återkoppling, den betyder mycket för oss.

Önskar dig en fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

När jag efter dålig utveckling…

När jag efter dålig utveckling beslutade mig för att avsluta gick det fort att sälja av innehavet men att få över pengarna till min bank tog evigheter. De hänvisade till backlog! Ska ett bolag i den storleksordningen ha en backlog på flera veckor? Oseriöst!

21 de fevereiro de 2026

Hej Curt,
Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår att väntetider kan skapa frustration och uppskattar att du hör av dig.

Vi har just nu en större mängd flyttar och hanterar dem i turordning. I ditt fall påbörjade vi handläggningen den 18/2 och betalade ut den 20/2. En flytt tar i normalfallet 2–4 veckor att genomföra, och i detta fall tog det totalt 10 dagar från att vi tog emot ärendet till att pengarna betalades ut.

Vi beklagar om informationen kring tiden för handläggningen upplevdes som otydlig och tar med oss din feedback i vårt förbättringsarbete.

Om du har fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Söderberg&Partners

Classificada 5 em 5 estrelas

Ödmjuk och väldigt professionellt…

Ödmjuk och väldigt professionellt bemötande och svar på alla frågor man har.

20 de fevereiro de 2026

Hej Emil,

Underbart att höra om din upplevelse av oss. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Önskar dig en härlig start på veckan!

Alexander, Söderberg&Partners

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.