Soï Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered earrings with three different gemstones, and I absolutely love them! They look so elegant and luxurious while still being minimalistic and refined. This is exactly the style I enjoy wear... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I love their jewels! I have bought several earrings and collars and they look great. Quality is amazing and they had great promotions. Please bring other colors and more options ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Flotte armbånd og hurtig levering

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en del armbånd og halskæder både til mig selv og familie, kollegaer og veninder. Jeg har givet en del i julegave de seneste dage og det har virkelig vakt stor begejstring hos alle, som ha... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de jóias

Escrito pela empresa

Founded in 2023, Soï crafts meaningful jewelry designed to remind and inspire you to pursue your dreams. Our quality pieces feature natural stones, all designed and marketed from our Copenhagen studio. The name Soï, meaning "Myself" in French, reflects our core mission: to remind you to believe in yourself.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smukkeste smykker

Smukke produkter. Super kundeservice og hurtig levering

4 de setembro de 2024

Kære RJ <3 Tusind tak! det er jeg så glade for at høre <3

Jeg ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en super god og personlig…

Det er en super god og personlig betjening når man handle med Soi. Det er æstetiske og smukke smykker, som man vil gøre noget ekstra for at sælge fordi man kan mærke at de er lavet med hjertet ♥️

11 de julho de 2024

Resposta da Soï

Kære Sabrina <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi er også så glade for at være i din fine butik <3

Ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Tilfreds B2B handel

Jeg sælger smykkerne i min lille butik "Søster Selvsving" i Haderslev. Jeg er top tilfreds med kontakten til SOÏ. :-)) og smykkerne er smukke.

18 de junho de 2024

Resposta da Soï

Kære Kirsten <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi er også så glade for at være i din fine butik <3

Ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Super god service🤩

21 de maio de 2024

Resposta da Soï

Kære Dorthe <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine produkter til rimelig pris

Fine produkter til rimelig pris, hurtigt behandling af ordre og lille personlig hilsen, meget fint 🥰

12 de maio de 2024

Resposta da Soï

Kære Lene <3 Tusind tak! det er jeg så glade for at høre <3 Jeg ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt og effektivt hjemme side🤗…

Hurtigt og effektivt hjemme side🤗 hurtigt og levering 👍

26 de abril de 2024

Resposta da Soï

Kære Susanne <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Fantastisk …

Virkelig god service og hurtig levering ⭐️
Så fine smykker med krystaller⭐️

25 de fevereiro de 2024

Resposta da Soï

Kære Christina <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna - Soï

Alt spillede

Alt spillede. Hurtig levering og armbåndet var præcis lige så flot som forventet.

6 de dezembro de 2023

Resposta da Soï

Kære Thomas <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna & Cecilie - Soï

Smukkeste halskæde og indpakning

Jeg bestilte den smukkeste halskæde fra Soï på deres hjemmeside og modtog den kort tid efter. Den ankom hurtigt og i den fineste indpakning. De gjorde meget for, at man følte noget helt specielt ved at modtage smykket. Kun anbefalinger herfra!

4 de novembro de 2023

Resposta da Soï

Kære Malene <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna & Cecilie - Soï

Hurtig levering

Hurtig levering. Flot smykke. Dejligt at shoppe og støtte et godt formål.

6 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Soï

Kære Karoline <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna & Cecilie - Soï

Rosa Jade halskæde

Købte en Rosa Jade halskæde, leveret med virkelig fin lille smykkepose og et kort der forklarer jaden funktion. Meget høj kvalitet, elsker detaljen omkring lukningen. Kan klart anbefales!

20 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Soï

Kære Josefine <3 Tusind tak! det er vi så glade for at høre <3 Vi ønsker dig en dejlig dag! <3 Bedste hilsner Anna & Cecilie - Soï

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais