Soï Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered earrings with three different gemstones, and I absolutely love them! They look so elegant and luxurious while still being minimalistic and refined. This is exactly the style I enjoy wear... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I love their jewels! I have bought several earrings and collars and they look great. Quality is amazing and they had great promotions. Please bring other colors and more options ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en del armbånd og halskæder både til mig selv og familie, kollegaer og veninder. Jeg har givet en del i julegave de seneste dage og det har virkelig vakt stor begejstring hos alle, som ha... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de jóias

Escrito pela empresa

Founded in 2023, Soï crafts meaningful jewelry designed to remind and inspire you to pursue your dreams. Our quality pieces feature natural stones, all designed and marketed from our Copenhagen studio. The name Soï, meaning "Myself" in French, reflects our core mission: to remind you to believe in yourself.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Die Bearbeitung der Bestellung erfolgt…

Die Bearbeitung der Bestellung erfolgt super schnell. Die Armbänder sind so schön, habe eines für mich in der Apotheke gekauft. Danach habe ich sie direkt bei Soi über Internet bestellt. Wenn man mehrere Armbänder kauft, erhält man sogar eines gratis. Zudem war noch ein Angebot mit 20 Prozent Rabatt auf die Bestellung. Bin total begeistert, vielen Dank und gerne wieder.

26 de novembro de 2025

Dear Doris

Thank you so much for your lovely review! 🤍

I'm so happy to hear that you discovered Soï in a store and then chose to order directly from us. It means a lot to hear that you love your bracelets, and I hope they bring you joy every day.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste kundeservice- og virkelig fine…

Bedste kundeservice- og virkelig fine smykker

12 de novembro de 2025

Kære Tine

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør mig så glad at høre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super Service!!!

4 de novembro de 2025

Kære Copenhagen Hus,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør mig så glad at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækre smykker til en god pris.

Super lækre smykker til en god pris.

10 de novembro de 2025

Kære June

Super god service og produkter

Super god service og produkter

7 de novembro de 2025

Kære Butik Fjord,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør mig så glad at høre.

Fine

Fine, fine smykker 👌🏻

5 de novembro de 2025

Kære Signe

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig forsendelse og meget smukke armbånd .

/susan

16 de outubro de 2025

Kære Susan

Bare i orden.

Virkelig en god oplevelse.

29 de setembro de 2025

Kære Mette

Kære Rikke

Classificada 4 em 5 estrelas

28 de julho de 2025

Kære Heidi

Classificada 5 em 5 estrelas

Exceptional pieces and customer service

Soi not only offers meaningful and truly beautiful jewelry pieces, their customer service is other-level. After discovering a slight issue with a bracelet, I contacted Soi. Within hours, I received a prompt response and then a replacement within a few days. Not only was this an exceptional customer service experience, but was also done with such friendliness and kindness. Thank you, Soi!

4 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Dear Regina,

Thank you so much for your incredibly kind words. 🤍

It truly means the world to me to hear that you had such a positive experience with both our jewelry and our customer service. We always want our customers to feel genuinely cared for, so I'm so happy we could quickly help with your bracelet.

Thank you for your support and for taking the time to share your experience—it means more than you know.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint udvalg og Super fin kundeservice…

Fint udvalg og Super fin kundeservice og hurtig levering

5 de julho de 2025

Kære Karina

Just perfekt!

Super venlig og hurtig service!

25 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Danke für die unkomplizierte Abwicklung…

Danke für die unkomplizierte Abwicklung & prompte Lieferung!

1 de julho de 2025

Resposta da Soï

Thank you so much for your kind words! 🤍

I'm so happy to hear that you had a smooth experience and that your order arrived quickly. We truly appreciate your support and hope you love your new jewelry.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har modtaget det smukkeste armbånd

Har modtaget det smukkeste armbånd - hurtig og let levering ☺️

17 de junho de 2025

Kære Pia <3 Tusind tak for de fine ord, det betyder meget <3 Varme hilsner Anna

Super, service

Rigtig god oplevelse

31 de maio de 2025

Kære Eva <3 Tusind tak for de fine ord, det betyder meget <3 Varme hilsner Anna

reklamation

Min halskæde gik i stykker hvorefter de sendte mig en ny med det samme - da de kunne se der måske var sket en produktionsfejl. Reklamationen blev klaret over mail, hvilket var dejligt nemt og hurtigt. Fik tilsendt et håndskrevet kort med den nye halskæde. Virkelig god service

20 de maio de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Soï

Kære Emma <3 Tusind tak for din anmeldelse! er glade for vi kunne finde en løsning og du er glad for halskæden <3 Varme hilsner Anna

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais