Solemades | Online maatwerk steunzolen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Maken en verzenden gaat zeer snel. Ik loop al jaren lange afstanden maar heb nog nooit zulke fijne zooltjes gehad en zo weinig last van blaarvorming gehad. Dit jaar de marche internationale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer op deze manier steunzolen laten aanmeten en ik moet zeggen dat het goed werkt. Snel en heerlijk lopen op mijn nieuwe steunzolen en de prijs scheelt enorm. Volgende keer weer bij... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de sapatos ortopédicos

Solemades, online steunzolen op maat gemaakt. Door onze unieke online configurator te combineren met een blauwdruk die je zelf thuis kan uploaden zijn onze steunzolen altijd perfect op maat. Onze online methode voor het bestellen van steunzolen is uniek in Nederland en ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring in de orthopedische technologie. Je kunt met behulp van onze configurator steunzolen laten maken zonder dat je de deur uit hoeft! Je gegevens en zelfgemaakte blauwdrukken combineren wij tot een volledig individueel product, maken we in onze eigen werkplaats en sturen we binnen 5 werkdagen naar je toe. 100% tevredenheidsgarantie!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

98 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

62 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste zooltjes die ik heb gehad

Dit jaar de marche internationale de Diekirch 2x40, Nijmeegse 4Daagse 4x50 en de Dodentocht Bornem 100 km gelopen en niets meer dan wat kleine blaartjes gelopen wat te verwachten valt op zulke afstanden.

De zooltjes zijn ietsje dikker dan de meeste steunzolen dus het is belangrijk dat je schoenen hier ruimte voor hebben.

Na afloop van deze afstanden liet de verlijming iets los op de hak maar ook dit werd meteen kosteloos hersteld.

Echt een aanrader!

14 de agosto de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Reinier, Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit en onze service goed bevallen! Bedankt voor het vertrouwen en voor de prachtige aanbeveling. We wensen je nog heel veel comfortabele kilometers toe!

Beste zolen

Online alles kunnen regelen, dat is heel wat anders dan je er uit moet gaan en tijd kwijt bent aan meten en doen.

Ik heb al zoveel zooltjes geprobeerd voor mijn ontsteking maar deze zolen hebben mij geholpen, de eerste dag al, geen pijn meer.
De volgende worden weer hier besteld.
Wat ze zeggen op de video doen ze ook.
Helemaal top.

8 de agosto de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Ed, Hartelijk bedankt voor de prachtige review! Fijn om te horen dat je ons proces als prettig en gemakkelijk hebt ervaren. En natuurlijk nog mooier dat je dankzij de steunzolen van je pijn af bent. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer op deze manier…

Snel en heerlijk lopen op mijn nieuwe steunzolen en de prijs scheelt enorm.
Volgende keer weer bij Solemades en heb ze al aan verschillende mensen aanbevolen.

7 de julho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste B Dekker, hartelijk bedankt voor de prachtige review en de aanbevelingen!

In 4 weken bij a van alle klachten verlost van hielspoor

2 weken voordat ik in de bergen ging wandelen kon ik 's morgens alleen strompelend mijn bed uitkomen. Nu ik 10 dagen gewandeld heb (15 km per dag) kom ik normaal uit bed em heb ik bijna pijnvrij gelopen. Alleen door mijn blauwdruk van mijn voeten als foto te versturen. Het is bijna te mooi om te geloven, maar het is mij met mijn Solemades zo gegaan. Van nu af aan geen schoenen meer zonder voetbed.

6 de agosto de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Chrétien, wat een prachtige review. Heel hartelijk bedankt! We zijn erg blij om te lezen dat onze steunzolen goed werken. We wensen je veel pijnvrije kilometers!

Classificada 5 em 5 estrelas

Maakt de verwachtingen waar!

Twee paar steunzolen afgenomen, een voor het hardlopen en een voor wielrennen. Beiden bevallen erg goed.
Om dat ik over proneer bij het hardlopen had ik voorheen een correctie in de schoen maar dat voelde toch vaak niet helemaal goed.. Nu heb ik een neutrale schoen met dit zooltje en dat gaat tot nu toe perfect! Ook het hele proces van bestellen tot aflevering ging vlot en soepel. Kortom een aanrader!

3 de agosto de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Hartelijk bedankt voor de mooie review. We zijn niet alleen blij om te lezen dat de steunzolen zo goed bevallen maar ook dat het proces helder en soepel is verlopen!

Classificada 5 em 5 estrelas

De pijn in mijn voeten is vanaf de…

De pijn in mijn voeten is vanaf de eerste dag met gebruik van de steunzolen geleidelijk afgenomen.

24 de julho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Frank, hartelijk bedankt voor de positieve review. We zijn blij om te lezen dat onze steunzolen je helpen!

Behulpzaam geweest

12 de julho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Nathalie, hartelijk dank voor je positieve feedback, wij wensen je veel loopplezier.
Groet, team Solemades

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet altijd de beste oplossing

Niets ten nadele van hun klantenservice, buitengewoon aardig, ook toen ik mijn twee paar bij Solemades aangeschafte zooltjes terugstuurde om ze aan te laten passen. Maar helaas heeft hun produkt mij niet geholpen, in tegenstelling tot de ter plekke opgemeten zooltjes van Schrijver Orthopedie (Utrecht) waardoor ik jarenlang geen last heb gehad van Mortonse neuralgie in beide voeten. Met het dragen van de zooltjes van Solemades kwamen de klachten na korte tijd terug, en de aanpassing hielp niet. Hoe makkelijk het misschien ook lijkt om op deze manier online inlegzolen aan te schaffen, voor serieuze voetklachten is een bezoek aan een orthopedisch voetcentrum toch de beste oplossing. Helaas is de 30 dagen termijn inmiddels verstreken, dus kan ik ze niet meer terugsturen om restitutie te krijgen

1 de junho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de nieuwe steunzolen ondanks onze inspanningen toch niet volledig naar wens zijn. Wij streven altijd naar het perfecte loopcomfort, en het spijt ons dat dit ditmaal niet is gelukt. Team Solemades

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg makkelijk en goeie kwaliteit

Het online bestellen ging er makkelijk, hierbij de klachten,je gewicht & maat ingevuld. De benodigdheden voor de afdrukken waren vervolgens snel binnen en makkelijk online te uploaden. In denk dat alles bij elkaar ongeveer een week duurde voordat ik de steunzolen binnen had. En nu voor een tweede paar schoenen nog een set besteld.

1 de julho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Colin, hartelijk dank voor je positieve feedback en veel loopplezier.
Groet, team Solemades

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een jaar lang tobben met zooltjes…

Na een jaar lang tobben met zooltjes bij de podoloog en nog steeds pijnlijke voeten, kwam onze 9 daagse wandeltocht door het Lake District dichterbij. Ik was ietwat sceptisch toen ik op jullie website kwam maar dacht’ik probeer het’. De zooltjes waren keurig op tijd binnen en voelden goed! Geen tijd meer om ze in te lopen, dus gelijk in de schoenen voor een lange wandeling van 25 km en wat een verrassing, totaal geen pijn!!! En ook na 8 dagen nog steeds prima!! Ik kan alleen maar zeggen dat ik superblij ben dat ik jullie hebt gevonden en de stap heb gezet! Dank jullie wel! Janneke

5 de junho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Janneke, wat goed om te lezen dat je zo blij bent met onze steunzolen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We wensen je nog heel veel comfortabele kilometers toe en bedanken je voor het vertrouwen in Solemades!

Classificada 4 em 5 estrelas

Steunzolen online bestellen erg handig

Het is erg handig om steunzolen zo online aan te kunnen schaffen en afgestemd op jou voeten. De uitleg is duidelijk. Het maken van een eigen voetafdruk is prima te doen en nog snel geleverd ook. Ik ga hier nog een paar bestellen.

Aanrader voor iedereen om het eens te proberen

10 de junho de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Anton, dankjewel voor je positieve feedback en veel loopplezier.
Groet team Solemades

Hele goede ervaring met Solemades

Goede steunzolen! Voorheen altijd naar een podoloog geweest dat veel tijd en geld kost. Zolen online besteld bij Solemades hebben precies hetzelfde resultaat en scheelt enorm veel tijd. Hele goede ervaring dus!

29 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Anne Lin, dankjewel voor je positieve feedback. Veel loopplezier. Groet team Solemades.

Classificada 2 em 5 estrelas

Solemades niet bereikbaar voor vragen

Solemades is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op vragen via email. Product wel ontvangen maar hierover vragen, echter kan ik alleen een retourformulier invullen om de zooltjes zelf terug te sturen voor aanpassingen.

22 de maio de 2026

Beste M.
Het spijt ons dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Heb je het mailadres info@solemades.com gebruikt? Want wij zien geen openstaande mail op dit moment. Zou je ons alsjeblieft nog 1 x een mail willen sturen en refereren aan je reactie op trustpilot, dan weten wij waar het over gaat. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Groet team Solemades

Classificada 3 em 5 estrelas

Kan misschien beter als de afdruk goed lukt

Helaas ten opzichte van eerdere steunzolen van de podoloog geen bijzondere zolen. Redelijk dun en hard aan de onderkant, zijn minder gevormd, voelen minder comfortabel maar geen pijnklachten en lijken goed te werken. De methode om de voetafdruk te maken komt 'opgevouwen' in een envelop en ongelukkigerwijs blijft een lelijke plek ter plaatse van de vouw waar de afdruk niet goed te zien is! Het gebruik van een grotere envelop zou ons advies zijn.

17 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Nancy, wij vinden het jammer dat je niet geheel tevreden bent met de steunzolen. Het is mogelijk om je steunzolen kosteloos aan te laten passen, wij kunnen ze zachter voor je maken. Via onze website www.solemades.com/retourformulier kun je je gegevens invullen en je steunzolen retourneren ter correctie. Wij maken de steunzolen zo dun mogelijk zodat het goed in je schoenen past. Bedankt voor je tip over het verzenden van de blauwdrukken. Over de vouw in de blauwdruk hoef je je geen zorgen te maken, wij kunnen het alsnog goed lezen. Groet team Solemades.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben superblij met mijn steunzolen

Ik ben superblij met mijn steunzolen. En wat makkelijk om zelf n blauwdruk te maken. Ik had geïnformeerd ( begin april) bij diverse podotherapeuten voor n afspraak, maar overal kon ik pas in juni/juli terecht. Inmiddels loop ik al 2 weken op mijn steunzolen en ze bevallen heel goed. Ik zit zelfs te denken over n 2de paar.

16 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Mieke, dankjewel voor je positieve feedback. Veel loopplezier. Groet team Solemades.

Snelheid

Heb gedacht als het op deze manier goed gaat dan gaat er meer goed. Moet op dit moment zeggen dat het goed gaat en ga er van uit dat het in de toekomst goed blijft gaan. Voor deze prijs krijg je bij een ander maar 1 steunzool.

9 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Theo, dankjewel voor je positieve feedback. Veel loopplezier. Groet team Solemades

Goede service en kwaliteit

Inmiddels loop ik ruim 3 maanden met de steunzolen en in combinatie met fysiotherapie verdwijnen mijn voetklachten langzaam. Ik merk veel positieve verandering in loopcomfort en de steunzolen helpen mijn voeten zeker mee in het herstel.
Heel fijn dat je gewoon thuis een voetafdruk kunt maken en dan binnen een week de passende steunzolen in huis hebt!

1 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Margot, dankjewel voor je positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je verbetering merkt in je loopcomfort en voetklachten door het gebruik van de Solemades steunzolen.
Groet team Solemades

Classificada 5 em 5 estrelas

Waarom ik een tweede paar inlegzolen kocht

In korte tijd werd precies gedaan wat beloofd was. Eenvoudig uit te voeren bestelproces. Goede instructies. Goed product.
Ik heb mijn tweede paar inlegzolen bij Solemades besteld omdat deze een ander doel hebben dan de eerste. Die waren voor sport. Het tweede paar is voor wandelen. Omdat ik een wandeling van 900 km wil maken wil ik goed materiaal. Daarom heb ik de inlegzolen voor mijn wandelschoenen laten maken bij Solemades. Ik wilde geen standaard zolen. Mijn beide voeten zijn namelijk verschillend. Bij een aanmeting elders kreeg ik voor beide voeten dezelfde zool. De inlegzolen van Solemades worden gemaakt op basis van de blauwdruk van mijn voeten. Dus iedere zool is aangepast op mijn voet, links en rechts dus verschillend. Dit gaf voor mij de doorslag nog een paar zolen te bestellen bij Solemades.

6 de maio de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Lya, dankjewel voor je positieve feedback. Veel loopplezier. Groet team Solemades

Toppers!

Ik ben echt super blij met mijn zolen! Het bestelproces was echt heel simpel en het resultaat is veel beter dan de vorige zolen die ik ‘live’ heb laten aanmeten. Ze zitten super! Kortom, heel blij mee en een absolute aanrader!

1 de abril de 2026

Resposta da Solemades | Online maatwerk steunzolen

Beste Nicole, dankjewel voor je positieve en enthousiaste feedback. We vinden het super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze werkwijze en de kwaliteit van onze steunzolen. Veel loopplezier! Groet team Solemades