Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al vaker via Solmar op vakantie geweest. Altijd prima. Bij afgelopen boeking wat problemen met koffers bij kunnen boeken niet in kunnen loggen bij transavia. 3 x telefonisch contact gehad. Heel erg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Empresa de autocarros e carruagens
  3. Agência de viagens de autocarro

Sobre Solmar.nl

Over ons

Solmar.nl is al bijna 40 jaar dé Spanje specialist! Reis per bus, vliegtuig of auto naar één van de Spaanse Costa's en ontdek het zelf. Ons doel is om de best mogelijke service en kwaliteit te bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Naar welke bestemming u ook onderweg bent, u kunt ervan uit gaan dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en uitgevoerd!

Ons aanbod

Ons uitgebreide aanbod van zonvakanties naar Spanje bestaat onder andere uit de populaire bestemmingen Malgrat de Mar, Benidorm en Salou. Wat wordt uw volgende vakantiebestemming?

🚌 busvakanties ✈️ vliegvakanties 🚖 autovakanties Volg ons op Instagram, Facebook & Pinterest!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

7 mil opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Benidorm is erg gezellig

Zoals gewoonlijk weer een fijne vakantie met Solmar naar Spanje. Dit keer naar Benidorm het was erg druk ivm pasen. De Spanjaarden vierden die week intensief dit feest. Helios is een heel fijn hotel met lekker eten en bijzonder klantvriendelijk TOP!

23 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

He nou bij deze wilde jullie een vergoeding van 40 euro betalen voor 5 dagen voor 2 personen en dat noemen jullie tegemoet komen erg jammer dat wij zover uitelkaar liggen qua mening

Het slechte bureau wat er is de hostess in salou name Paula. Die regelt alles in haar voordeel. Echt je wordt afgescheept met niets gooien de hoorn op tijdens gesprek. Hotel DaVinci salou. Slechte eten bestaat er niet alles koud en elke dag t zelfde na een melding komt solmar je tegemoet me 5 euro of echt schandalig dit onmenselijk vraag om een fatsoenlijke oplossing gooien ze de hoorn op en op whatsapp wordt niet gereageerd deze organisatie verdient niets
Ondertekend
Lutgens

7 de abril de 2026

Resposta da Solmar.nl

Goedemorgen, zoals altijd heeft een verhaal 2 kanten. U vergeet te melden dat onze reisleiding is komen kijken, checken en zelfs is gaan eten, om uw hulpvraag zo te kunnen beantwoorden. Maar als elke vorm van hulp (2 x andere kamer, prijsverschil Halfpension -Logies/ontbijt te vergoeden) wordt afgewezen, dan vragen we ons toch af waar de klachten op gebaseerd zijn. Dit hotel scoort een 8,3 op de onafhankelijke reviewsites, dus er zijn er niet veel die uw mening delen. Lijn verbreken doen we alleen als de manier van communiceren afkeuren. Om ons als 'dom' te bestempelen , dat gaat ons echt te ver. We hebben er alles aan gedaan om u van dienst te zijn. Team Solmar - Karin

Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn 1 ste reis in bus 17 was perfect…

Mijn 1 ste reis in bus 17 was perfect toen gingen we naar huis werd op de achterbank gezet van bus 4 zonder voetsteunen en de reis werd ook minimaal gestopt door files vanwege een ongeluk das over macht maar de reis was een ramp voor mij ik ben al niet gezond dan 28uur op de achterbank in t middenpad niet te doen kwam met pijn in de benen thuis van de benen die bungelen want een voetenbankje zit er niet t was vreselijk zo jammer want de keren ervoor waren prima
Dus ik boek voortaan mijn stoel vooruit neem TIP .

31 de março de 2026

Resposta da Solmar.nl

Goedemorgen, we raden u inderdaad dan aan om een garantiestoel te boeken. Dat kan op de rit naar Benidorm en Peñiscola. Jammer dat het geen fijne terugreis was. Tot de volgende reis. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Classificada 5 em 5 estrelas

Kennisgemaakt met Solmar via mijn zusje…

Kennisgemaakt met Solmar via mijn zusje vorig jaar, voor het eerst met de bus, en ik moet zeggen, 100% meegevallen, ook dank aan mijn zusje die al jaren met Boosten EN Solmar reist. Ik heb weer een vakantie geboekt maar nu met vliegtuig, mijn man weigert om met de bus te gaan, en Solmar biedt ook vliegreizen aan! Ben heel benieuwd hoe de transfer vanaf Alicante gaat naar Benidorm, we zijn beiden slecht ter been dusss. Update volgt wanneer we zijn geweest. Voor nu ziet het er heel goed uit qua prijs, aantal dgn en hotel ( Helios ) Laatste ook op aanraden van mijn zusje, hahahaha

8 de novembro de 2025

Solmar

Al enkele malen met hun naar Spanje gegaan en elke keer goede ervaringen gehad. Goede chauffeurs, goede service, gemakkelijk via internet boeken. 1 x was er een fout op hun website, een mailtje en enkele uren later was het al aangepast. Prijs is ook ok, ik ken mensen die van ver komen om vanuit België naar Maarheeze te gaan.

10 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

We gaan al jaren met Solmar

We gaan al jaren met Solmar, en gaan in Mei weer naar Salou.Als je in de bus stapt begint je vakantie al.
Ook voor September hebben we al geboekt.

7 de novembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Beste Arie, dat horen we graag. Hartelijk dank voor het vertrouwen in Solmar én de 5-sterren. Tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin- Team Solmar

Classificada 3 em 5 estrelas

Doordat mij kleinzoon onder de 18 was…

Doordat mij kleinzoon onder de 18 was lukte de boeking niet en ook bij jullie zelf niet en moest aangepast worden. Het hotel was niet voor alleen volwassen. Het euvel is er nog steeds en wordt schijnbaar niet veranderd.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Goedemiddag, het klopt dat we dit hotel op 18+ hebben moeten zetten. Dit hotel neemt geen boekingen aan voor jeugdige vakantiegangers, dus dit is de enige manier om dat te voorkomen. Sorry voor het ongemak. Fijn dat we u mogen begroeten op weg naar Spanje. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Classificada 4 em 5 estrelas

elke jaar met SOLMAR met vakantie

daar ik elke jaar met vakantie altijd bij Solmar boekt hoeft ik weinig meer door te geven dan mijn naam het Hotel en plaats waar ik wil verblijven men heeft alle persoonlijke gegevens en je word goed te woord gestaan.

25 de novembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Wat fijn dat we u al zo vaak hebben mogen begroeten! Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons. Vriendelijke groet, karin- Team Solmar

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe geef ik 5 sterren vanwege de…

Tot nu toe geef ik 5 sterren vanwege de duidelijke communicatie en de goede afhandeling. Correcte behandeling, zeer tevreden , vriendelijke en geduldige benadering bij vragen. Terugkoppeling is super!

24 de dezembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Hartelijk dank voor de 5-sterren review en de complimenten. Vriendelijke groet, Team Solmar

Telefonische boeking.

De telefonische boeking was in een mum van tijd geregeld. Klantvriendelijke en behulpzame medewerker.

31 de dezembro de 2025

Met de bus

Voor de 1e met de bus gegaan zag er best tegen op maar is mij heel erg mee gevallen zo zeer zelfs dat Voor 2026 weer met de bus gaan
Geen stress
Hadden we eerder moeten doen

15 de setembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Hartelijk dank voor de 5-sterren review. Wat leuk dat we u weer gaan begroeten. Vriendelijke groet, Team Solmar

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerst een vraag via de telefoon…

Eerst een vraag via de telefoon gesteld, werd duidelijk beantwoord. Daarna online besteld, ging vlekkeloos

30 de dezembro de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Er was een actie dat je €200 korting…

Er was een actie dat je €200 korting kon krijgen op je boeking en €50 op het parkeren bij Solmar. Helaas deed onze boeking ( hotel papa Luna ) niet mee aan de actie, maar ik vond het vreemd dat ik ook de korting voor het parkeren niet kreeg.

30 de dezembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Goedemiddag Joop, het klopt dat deze actie in samenwerking met 30 accommodaties is. Het hotel geeft dan korting op het verblijf en wij, Solmar, de parkeerkosten. Maar wél bij een van deze deelnemende hotels. Deze actie kan niet opgesplitst of losgekoppeld worden. In ieder geval dank voor de 3-sterren en tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Classificada 4 em 5 estrelas

Ease in booking & pleasant assistances from your stafff

Overall booking process was easy and pleasant. Only displeasure is that I was not able to book the room I wanted even if I wanted to pay more. The reason was because I am traveling alone. It is a disappointed for me. However, thanks to your staff who contacted me to explain this.

28 de dezembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Good afternoon, thank you for the 4-star review. Unfortunately, sometimes the hotel does not offer this option. We must always adhere to the contractual agreements. We hope you have a pleasant journey and a wonderful holiday. See you soon in Maarheeze. With kind regards, Karin - Team Solmar

Tevreden.

Omdat we een eerdere reservering moesten opzetten zijn we goed geholpen met een nieuwe reservering bij Solmar.
Dank aan Babs, ze was allervriendelijkst en heeft het allemaal goed geregeld voor ons!

27 de dezembro de 2025

Resposta da Solmar.nl

Hartelijk dank voor de 5-sterren review en de complimenten voor Babs. Vriendelijke groet, Team Solmar

Zeer makkelijk boeken.

Het boeken was makkelijk, simpel en heel duidelijk op de website.

28 de dezembro de 2025

Hartelijk dank voor de 5-sterren review. Vriendelijke groet, Team Solmar

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.