Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn 2 hondjes en ik reizen altijd met jullie; betrouwbaar, altijd correct en mooie rustige muziek op achtergrond. Iedere 2 x per jaar een plezier en veilig onderweg , nogmaals bedankt

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was mijn eerste keer met de bus BOOSTER. Goede ervaring krijgt zeker een vervolg. Maar ik ben er nog niet woede nog naar A'dam gebracht. Gezellige chauffeurs en Hostes Allen bedankt die d... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

92 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Het was mijn eerste keer met de bus

Het was mijn eerste keer met de bus
BOOSTER.
Goede ervaring krijgt zeker een vervolg.
Maar ik ben er nog niet woede nog naar A'dam gebracht.
Gezellige chauffeurs en Hostes
Allen bedankt die deze reis voor mij mogelijk maakte.
Antoinette van Steijn

12 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Red mijn vakantie is niet voor niets…

Red mijn vakantie is niet voor niets langs gekomen bij Boosten Reizen. Geen aanrader want klantenservice is ver te zoeken!

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Boosten Reizen

Wij willen graag verduidelijken dat het televisieprogramma “Red Mijn Vakantie” al ruim 10 jaar niet meer wordt uitgezonden. Eventuele verwijzingen naar dit programma zijn dan ook niet actueel en staan los van onze dienstverlening.

Wij vinden het uiteraard jammer om te lezen dat u onze klantenservice als onvoldoende heeft ervaren. Dat is niet de service die wij nastreven. Wij nodigen u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat wij uw ervaring kunnen bespreken en waar mogelijk een passende oplossing kunnen bieden.

In januari voor 24 dagen naar Benidorm

In januari voor 24 dagen naar Benidorm, goede, prettige heenreis. Na 1 week verblijf helaas met spoed terug naar huis ivm ernstige situatie dochter/ zwangerschap en vroeggeboorte. Na telefonisch contact gelukkig plek om mee naar huis te reizen. Contact met Boosten gehad ivm evt terugbetaling van gemiste 2 weken. Dit verliep zeer voorspoedig en is naar volle tevredenheid opgelost. Boosten bedankt en ook hotel. Wij bevelen jullie sowieso aan en zullen ook zodra het kan, weer met jullie reizen.

28 de janeiro de 2026

Heerlijke vakantie gehad

Wij hebben een hele fijne busreis gehad met Boosten Reizen. Alles was goed geregeld, van het begin tot het einde.
De bus was ruim en comfortabel, de chauffeur vriendelijk en rustig, waardoor de reis echt ontspannen was. Onderweg verliep alles soepel en zonder problemen. Ook de communicatie vooraf en de afhandeling daarna waren duidelijk en netjes verzorgd. Je merkt dat ze bij Boosten Reizen goed weten hoe ze hun reizigers prettig moeten laten reizen.

Voor ons absoluut 5 sterren, we gaan hier zeker nog een keer mee op pad!

4 de janeiro de 2026

Laatste reis naar Benidorm op…2januari

Laatste reis naar Benidorm op 2januari.2026
Vanaf Utrecht 7 uur in de bus gezeten naar Hoensbroek
(Ging 3 keer per jaar met boosten.
In Hoensbroek bij overstappen slechte plaats achter het schotje bij de trap.gelukkig was er een plaats vrij,enkele stooelHad ook 1e klas gereserveerd.dit is de laatste keer dat ik met boosten reis.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Boosten Reizen

Wat jammer om te lezen dat uw heenreis langer duurde dan u van ons gewend bent.

De First Class-stoel die u in eerste instantie toegewezen kreeg, is qua comfort gelijkwaardig aan de andere First Class-stoelen. De exacte locatie in de bus en de wens voor een losse stoel in plaats van twee stoelen naast elkaar, zijn inderdaad persoonlijke voorkeuren.

De plaats bij het schotje wordt door sommige reizigers juist gewaardeerd, omdat er niemand direct voor zit. Desondanks begrijpen wij dat dit voor u minder prettig was.

Wij nemen uw ervaring mee om onze communicatie en plaatsindeling voor toekomstige reizen zo duidelijk mogelijk te houden.

Eens nooit meer

Eens nooit meer
Voor het eerst met hun gereisd gaan altijd met solmar tours maar nooit meer benen plankjes doen het niet terwijl de bus pas 3 maanden oud was een reis van 30 uur een zeer irritante schreeuwende hostess wat een shit bedrijf nu de terug reis afwachten

19 de dezembro de 2025

Resposta da Boosten Reizen

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat u deze reis niet als prettig heeft ervaren. Wij willen hierbij aangeven dat beenplanken geen standaard onderdeel zijn van onze Royal Class. Uiteraard nemen wij uw opmerkingen mee om onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren en toekomstige reizigers zo goed mogelijk te informeren.

Gaan al jaren

Gaan al jaren, altijd alles goed geregeld.
Goede bussen en chauffeurs, gezellige hostessen.
Volgend jaar weer.

5 de dezembro de 2025

Slecht

Op de heenreis koffer vermist, terwijl onze koffers er als 1e ingingen omdat wij als laatste afgezet zouden worden. We hebben gezien dat ze in zijn geladen.In Benidorm 1 grote chaos. Mensen worden afgezet maar ook mensen die terugreizen gaan mee. Op 1 plek gingen er ruim 22 uit en 8 nieuwe erin. Boosten neemt geen enkele verantwoordelijkheid. De verantwoordelijke in Benidorm heeft geen enkele manier van empathie getoond. Probeerde alleen zijn eigen straatje schoon te vegen. Paar dagen voor vertrek krijg je te horen dat ze je firstclass stoelen afnemen omdat ze maar 1 bus terug rijden. Niet geaccepteerd, aangegeven wat zijn jullie voor organisatie, is dit het idee van mensen ontspannen vakantie gevoel te geven? Uiteindelijk opgelost, maar moet niet vragen hoe. Lang wachten in Hoensbroek…nooit meer

16 de novembro de 2025

Resposta da Boosten Reizen

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat uw reis voor u zo is verlopen en dat dit tot zoveel frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de reiservaring die wij onze reizigers willen bieden.

Bij onze reizen stemmen wij de routes zo af dat de totale reistijd voor onze reizigers zo kort mogelijk blijft. Alleen in Benidorm kan het voorkomen dat aankomende en vertrekkende reizigers kort samenkomen, wat ter plaatse druk kan overkomen.

Het spijt ons dat u de communicatie en begeleiding ter plaatse als onvoldoende heeft ervaren. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluatie.

Goed opgelost,

Goed opgelost,
Daar stonden we dan. Al 27* eerder met Boosten naar Spanje. Echter de 28e keer ging iets mis. We stonden te wachten voor de bus naar Eindhoven. Het wel een drukte! We dachten bij onze bus te staan, maar het bleek de bus naar Tilburg te zijn. De bus naar Eindhoven was al weg. In de chaos niet goed opgelet.
We konden toch met de bus naar Tilburg mee en de chauffeur heeft ons in Eindhoven afgezet. Dank je wel Paul.

29 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Onze Vaste Spanje-reizen specialist!

Wij reizen jaarlijks verschillende keren naar Spanje en hebben inmiddels met diverse maatschappijen gereisd. Echter, Boosten Reizen steekt met kop en schouders boven ze allemaal uit!

Vanaf het eerste contact tot de thuiskomst is de ervaring precies zoals wij het voor ogen hadden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, je voelt je direct gehoord en gewaardeerd. Geen vraag is te veel en ze staan altijd klaar om te helpen.

De service is uitstekend en de hele reis wordt uitstekend verzorgd. Het is duidelijk dat bij Boosten Reizen alles tot in de puntjes geregeld wordt, wat zorgt voor een zorgeloze en ontspannen vakantie vanaf het moment dat wij instappen.

We waren al op zoek naar een reisorganisatie waar we echt op konden vertrouwen voor onze Spanje trips, die hebben we nu gevonden.

Wij blijven hier zeker vaker boeken! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een zorgeloze reis.

28 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste keer met de bus naar Salou.

Eerste keer met de bus naar Salou.
Ervaren chauffeurs en hostess en waren heel attent. We hadden stoelen met extra beenruimte gereserveerd, wat erg prettig was. Hotel Las Vegas was super en lag kort bij de zee. Ga volgend jaar weer graag met Boosten terug naar Salou.

6 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

We stonden afgelopen pendel…

We stonden afgelopen pendel verbazingwekkend allemaal met zeker 100 mensen toe te kijken in Berchem hoe een chauffeur met gebalde vuisten op onze chauffeur af liep en volgens mij op het laatst realiseerde dat een hoop mensen stonden toe te kijken en zelfs filmpjes aan het maken waren hiervan. Wat een arrogante zak was dat zeg en vooral professionaliteit ten top! Respect voor onze chauffeur die keurig zijn kopje koffie nog dronk en hem rustig erop wees dat het niet de beste plek was om deze discussie daar te voeren en toen zei: loop gewoon nu terug naar je bus, we hebben het er straks wel over. En toen kwam meneer de chauffeur even terug met gebalde vuisten. Ik hoop dat er meer mensen die een filmpje hebben gemaakt zich melden bij boosten reizen want zo’n debiel die moeten ze direct ontslaan.

15 de outubro de 2025

Resposta da Boosten Reizen

Dank u wel voor uw reactie. De situatie zoals u die beschrijft zou natuurlijk niet mogen voorkomen.

Wij stellen duidelijke eisen aan professionaliteit, veiligheid en omgangsvormen. Naar aanleiding van signalen hierover is dit intern besproken met onze chauffeurs.

Mocht u aanvullende informatie willen delen, dan kunt u dit rechtstreeks bij ons kenbaar maken.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.