Mine Earsbuds virkede efter kort tid ikke, den ene ville ikke lade. Kontaktede Soundliving , sendte billeder af lader og Earbuds og få dage efter modtog jeg et nyt par. Virkelig god service. Kunde... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Aldrig har jeg oplevet så god en kundeservice.. havde problemer med mine earbuds, skrev til kundeservice om problemet, de bad om nogle bestemte billeder af mine earbuds og efterfølgende fik jeg en be... Ver mais
Dårlig oplevelse med 2.0 - 3.0 og nu også ANC modellen. Sidste køb var 6/8-26 og der har allerede været mange gange med problemer. Det oplader som vinden blæser og flere gange kobler det ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig ekspedition. Jeg havde problemer med opladning af de ene AirPod og forespurgte om råd til udbedring af problemet. Omgående modtog jeg svar med anmodning om at fremsende billeder, hvilket je... Ver mais
A empresa respondeu
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Fantastisk kundeservice
Jeg ringe ind grundt min høretelefoner slukket med det samme jeg tændt dem bad om og sende videoen ind af de prøve at komme med løsningen som så ikke virkede skrev til om de gav mig et par ny høretelefoner og der var ikke noget at klage over igennem det var de sød og der var ikke at sætte en finger på.

Ikke til trænings brug
De falder ud ved blot let aktivitet. I begge ører. Touchfunktionen er ikke speciel brugervenlig

Resposta da Soundliving.dk
Tarvelig og imiteret materiale!
Har købt et pr. Soundliving wave pro x Emilie Malou, de er i sølvstellet/plastikken omkring “læderet” rigtig tarvelig/imiteret materiale. Og er dybt skuffet over kvaliteten!
De spiller fint til gengæld og hurtig levering

Resposta da Soundliving.dk
Markedsfører hurtig levering uden at have varen
Bestilte et headset hos Soundliving, da der stod 1–2 dages levering på produktet. Efter tre dage havde jeg stadig kun modtaget en ordrebekræftelse og ingen information om afsendelse. Jeg modtog heller ingen besked om forsinkelse – jeg var selv nødt til at kontakte kundeservice for at få en status på min ordre.
Her fik jeg oplyst, at varen slet ikke er på lager, og at de afventer en leverance uden at kunne give en forventet leveringsdato. Det hænger meget dårligt sammen med, at der samtidig reklameres med 1–2 dages levering på produktet.
Der stod heller ingen steder på produktsiden, at varen var udsolgt, en bestillingsvare, fjernlager eller lignende – tværtimod gav siden indtryk af, at varen kunne sendes hurtigt. Når en webshop markedsfører en leveringstid, som de reelt ikke kan overholde, fremstår det i praksis som vildledende markedsføring efter markedsføringsloven.
Leveringstiden var netop årsagen til, at jeg valgte at handle hos dem. Alligevel ønskede Soundliving hverken at tilbyde kompensation, fjerne fragten eller tilbyde en alternativ vare til samme pris – på trods af at de ikke kan levere inden for den leveringstid, de selv markedsfører.
Jeg har dokumentation for både leveringstiden på produktsiden og dialogen med kundeservice. Jeg håber derfor, at Soundliving vil tage ansvar for situationen og finde en rimelig løsning – ellers må jeg overveje at gå videre med sagen.
Efter jeg skrev i en lang mail korrespondance med dem, har Soundliving endelig tilbudt gratis fragt som kompensation for forsinkelsen. Det sætter jeg pris på, og det er positivt, at de valgte at finde en løsning.
Min oprindelige oplevelse ændrer dog ikke på, at produktet blev markedsført med 1–2 dages levering, selvom varen ikke var på lager, og at jeg selv måtte kontakte kundeservice for at få information om forsinkelsen.
Jeg håber derfor, at Soundliving fremover bliver tydeligere omkring lagerstatus og leveringstider, så andre kunder ikke havner i samme situation.

Ok til prisen, MEN
Jeg købte høretelefonerne Soul. De blev leveret hurtigt og til den pris, synes jeg egentlig de er okay.
Men de er meget store i størrelsen. De sidder slet ikke tæt om hovedet og jeg skal skrue meget højt op for musikken, for at få en god musikoplevelse.
Selve lyden i høretelefoner er upåklagelig nok og det er fedt med “bas”-knappen. Dog er der et problem med (forhåbentlig kun) mine høretelefoner. Første gang jeg brugte dem, troede jeg min nabo støvsugede højlydt og at jeg kunne høre det gennem høretelefonerne. Hver eneste gang mellem sangskift, er der en ret irriterende susende/pibende lyd. Viser sig så at det kommer fra høretelefonerne, når de er tændt, men ikke spiller en sang. Det bliver ret generende, hvis man bruger dem over længere tid.
Bestilte dem der hedder Soul, men der stod Ultra på pakken. Troede jeg havde fået nogle forkerte, men det er vist de samme. Det er dog meget misvisende, at der står noget andet på pakken end det man har bestilt.
Alt i alt er det nogle ok høretelefoner og prisen er jo ikke så høj, så de er til at leve med til hjemmebrug. Men hvis de havde kostet mere, så havde jeg returneret dem, grundet den irriterende lyd.

Resposta da Soundliving.dk
De lever op til forventningerne
De lever op til forventningerne -
indtil videre. Glæder mig til at få oplevelsen af at kunne lukke støj ude.
Lækkert design

Resposta da Soundliving.dk
Super hurtig ekspedition og produktet…
Super hurtig ekspedition og produktet lever fuldt op til vores krav 👍👌

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, lette at benytte. Hurtig levering, selv til Italien hvor vi bor.

Der er hurtig levering
Der er hurtig levering, varen er ikke pakket ud da den skal bruges som gave.

God kundeservice
God kundeservice. Super hjælpsomme. Havde problemer med mine nye earbuds, og eftersom jeg ikke selv kunne løse problemet, sendte de et nyt par.
Dog er selve høretelefonerne ikke lige mig, har prøvet andre jeg bedre kunne lide - men det en smagssag.

Venlige og høflige
Venlige og høflige, ekstremt mange mail, har endnu ikke fået min vare, det skaber utryghed

Resposta da Soundliving.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.