Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle bezorging van de nieuwe fiets voor mijn dochter. Schadevrij, volledig afgemonteerd en voor de laagste prijs die ik online kon vinden geleverd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf komt afspraken totaal niet na . Telefonisch niet te bereiken mail wordt niet beantwoord!! Fiets wordt op tijd geleverd maar de verkeerde maat toen begon de ellende wilde niets mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een dag geleverd: twee rijklare fietsen. De kleuren kloppen, de specificaties ook. Bij aflevering waren we net een half uurtje de deur uit, maar ik kon vooraf aangeven dat de fietsen in de tuin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas

- Ruim 2000 fietsen op voorraad - Goedkope fietsen vanaf €99,- - Veilig en betrouwbaar online kopen - - Vertrouwde en snelle levering binnen 24 uur (op werkdagen) - Persoonlijke service en advies. - Fysieke winkel met ruime voorraad goedkope fietsen. U bent van harte welkom om langs te komen. - 7 dagen per week Open. Of u op zoek bent naar een Damesfiets, Herenfiets, Jongensfietsen, Meisjesfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Vouwfiets of Elektrische fiets etc... met onze grote voorraad hebben we altijd voldoende keuze. Ook voor uw accessoires en fiets reparatie bent u bij Spaar Bikes op het juiste adres. Bestellingen via onze website gaan veilig en betrouwbaar. Wij leveren onze fietsen en andere producten snel, omdat wij een ruime voorraad van meer dan 2000 fietsen hebben. -Bestelt u liever niet online? Dan bent u welkom bij onze winkel in Den Haag.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

228 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn bestelde fiets in eerste…

mijn bestelde fiets in eerste instantie niet meer leverbaar. netjes mail ontvangen met andere en ook duurdere opties waarvoor ik niet hoef bij te betalen. of krijg direct geld terug .andere kleur fiets genomen, goede mailwisseling over levering gehad en keurig geleverd. nog krat op mijn fiets kado gehad voor t ongemak.
super bedankt spaarbike

5 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd fiets geleverd en reageren niet

Na lang twijfelen (omwille van de slechte reviews), wilde ik spaarbikes toch het voordeel van de twijfel geven. Ik bestelde vrijdag een fiets voor mijn dochter en kreeg, zoals veel te lezen in de reviews, geen orderbevestiging. Ook op de website zelf kon de bestelling niet opgevolgd worden (geen statusupdate). Uiteindelijk stond de fiets maandag al voor de deur. Ik dacht mijn mening te moeten herzien tot ik de doos open deed: verkeerde fiets geleverd. Jammer genoeg had ik dit ook al veel gelezen in reviews. Contact opgenomen via telefoon, mail, Facebook, contactformulier op hun website maar tot op heden niets gehoord. Ze zijn totaal niet te bereiken. Ik verwacht nog steeds een oplossing van hen. Zeker geen aanrader. Erg dat zo’n website nog kan blijven bestaan.

27 de setembro de 2019

Niet mee in zee gaan

Dit is mijn 1e negatieve review ooit, ik doe dit alleen om dat de service echt tenenkrommend slecht is geweest.
Ik heb een fiets geleverd gekregen met een groot slag in het voorwiel. Ik heb ze welgeteld 9x gebeld (de keren dat de telefoon niet werd opgenomen tel ik niet mee). 2x via WhatsApp benaderd. Ook mailcontact gehad.
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen ("ik bel u vandaag terug").
Pas na 6 weken is mij een nieuw voorwiel toegezonden. Ik heb nooit een excuses ontvangen. Kortom ik heb de fiets na 6 werken kunnen gebruiken.

18 de setembro de 2019

Spaarbikes zeer slecht bedrijf

Spaarbikes heeft helaas niet het fatsoen om de klant netjes te woord te staan en reageert nergens op! Ook krijg je geen bevestigingsmail van je bestelling die geplaatst is. Betalen kan uiteraard wel en daarna ben je aan de goden overgeleverd
We hebben gebeld, gemaild en WhatsApp, tot op heden geen contact. De fiets die wij hebben besteld is voor een verjaardag van onze zoon die over 3 dagen 8 wordt en ik ben bang dat wij hem teleur moeten gaan stellen om dat zijn cadeau niet op tijd binnen is...

Op de website van Spaarbikes wordt ook het webwinkel keurmerk getoond, wat onterecht is omdat de winkel een aantal jaar geleden hieruit geroyeerd is. (Helaas had het beter geweest dit eerst te controleren)

Aangezien Spaarbikes 7 dagen in de week open is (staat ook op hun website vermeld) hoop ik dat ze uiteindelijk wel snel willen reageren en ons laat weten waar we aan toe zijn.

1 de setembro de 2019

Prima!

Zondagavond een Vogue Transporter Elite besteld. Direct een bevestiging ontvangen. Maandagmorgen al een bericht van de vervoerder gekregen. Dinsdag om 09:00 een keurig ingepakte fiets voor de deur. De juiste maat en de juiste kleur. De montage is goed te doen.
Al met al: gunstige prijs, net product, en Spaarbikes doet wat het belooft....snel een goede fiets leveren.

16 de agosto de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

gebrek aan communicatie ofwel geen communicatie

Bij bestelling krijg je geen bevestiging wanneer iets geleverd gaat worden. Vanuit vervoersbedrijf krijg je de informatie.
Dan wordt er geleverd en krijg je niet wat je besteld hebt.
Ik krijg een krat geleverd die ik niet besteld heb en die goedkoper is.
Reeds 2 mails gestuurd, maar geen enkele reactie gekregen.

16 de agosto de 2019

Goedkoop maar verwacht niets

Positieve zaken
- Ze hebben een fiets verstuurd.

Negatieve/Verbeterpunten
- Ze hebben de verkeerde fiets verstuurd
- ze ontkennen dat ze verkeerde fiets hebben verstuurd.
- moeilijk om in contact te komen.
- de verstuurde fiets incompleet.
- gaan pas tot actie als ke zelf als klant erachter aan gaat.

5 de julho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden! Keurig volgens afspraak!

Zeer tevreden! Vrijdag om 13 uur besteld en zaterdag om 13 uur geleverd. Precies volgens afspraak, in de goede kleur en maat. Ook geen enkele beschadiging.

De fiets die ik wilde hebben (Altec Verona, Night Black, 61 cm) was overal uitverkocht. Ik was eerst sceptisch over Spaarbikes vanwege de reviews online, maar het is eigenlijk perfect gelopen.

Vrijdagavond kreeg ik een mail van NL Logistics & Services dat de gemonteerde fiets de volgende dag geleverd zou worden.

18 de maio de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Een echte fietsenwinkel....en doet webshop erbij

Dit is volgens mij een fysieke winkel die er een webshop bij heeft. Na plaatsen van de online bestelling krijg je netjes een orderbevestiging. Daarna stopt de communicatie een beetje, maar de fiets werd een paar dagen later wel netjes afgemonteerd afgeleverd. De winkel is slecht bereikbaar: geen reactie op email en telefoon wordt niet beantwoord. Daarom denk ik dat dit een winkel is waar gewoon hard wordt gewerkt en men minder tijd besteed aan het online gebeuren... Maar volgens mij betrouwbaar en je krijgt gewoon je bestelde spullen. Wel even geduld hebben!

17 de maio de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde fietsen geleverd en uiteindelijk niets

Twee fietsen besteld, verkeerde fietsen geleverd gekregen (zowel verkeerde kleuren als verkeerde maten), twee dagen later zouden alsnog de juiste fietsen bezorgd worden, echter werd ik op de dag van levering alsnog gebeld dat ze de fietsen helemaal niet konden leveren. Fietsen op laten halen en geld retour gevraagd. Levering via erg vaag koeriersbedrijf.

5 de fevereiro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Spaarbikes fiets besteld, komt steeds niet via DHL, bedrijf is slechts bereikbaar, neemt vaak niet op.

wij hebben een vogue elite transport fiets online besteld en betaald op zaterdag avond , er stond voor 13 uur besteld , volgende dag geleverd, dit zou dus dinsdag moeten zijn. Op dinsdag komt er niets, geen (af)melding gehad en Spaarbikes is niet bereikbaar. toch op woensdag gelukt en contact gehad , Spaarbikes geeft DHL de schuld. Maar de bestelling komt op donderdag werd beloofd. Donderdag niets , DHL zegt pakket komt even niet, en verzender moet onderzoek instellen. Verzender (Spaarbikes) neemt weer niet op. Geen onderzoek dus, en nu onzeker wanneer fiets komt.

Is dit toeval? Of is er iets loos met dit bedrijf en moet ik mijn geld zo snel mogelijk terug vragen. Iemand ervaring met Spaarbikes?

13 de dezembro de 2018

Uitstekende service

Uitstekende service, behulpzaam personeel.
Ik heb mijn fiets gekregen, met korting en kettingslot.

Kortom een aanrader.

29 de julho de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.