Supersnelle bezorging van de nieuwe fiets voor mijn dochter. Schadevrij, volledig afgemonteerd en voor de laagste prijs die ik online kon vinden geleverd.
Leia as opiniões dos outros
Waardeloos bedrijf komt afspraken totaal niet na . Telefonisch niet te bereiken mail wordt niet beantwoord!! Fiets wordt op tijd geleverd maar de verkeerde maat toen begon de ellende wilde niets mee... Ver mais
mijn bestelde fiets in eerste instantie niet meer leverbaar. netjes mail ontvangen met andere en ook duurdere opties waarvoor ik niet hoef bij te betalen. of krijg direct geld terug .andere kleur fi... Ver mais
Binnen een dag geleverd: twee rijklare fietsen. De kleuren kloppen, de specificaties ook. Bij aflevering waren we net een half uurtje de deur uit, maar ik kon vooraf aangeven dat de fietsen in de tuin... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Ruim 2000 fietsen op voorraad - Goedkope fietsen vanaf €99,- - Veilig en betrouwbaar online kopen - - Vertrouwde en snelle levering binnen 24 uur (op werkdagen) - Persoonlijke service en advies. - Fysieke winkel met ruime voorraad goedkope fietsen. U bent van harte welkom om langs te komen. - 7 dagen per week Open. Of u op zoek bent naar een Damesfiets, Herenfiets, Jongensfietsen, Meisjesfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Vouwfiets of Elektrische fiets etc... met onze grote voorraad hebben we altijd voldoende keuze. Ook voor uw accessoires en fiets reparatie bent u bij Spaar Bikes op het juiste adres. Bestellingen via onze website gaan veilig en betrouwbaar. Wij leveren onze fietsen en andere producten snel, omdat wij een ruime voorraad van meer dan 2000 fietsen hebben. -Bestelt u liever niet online? Dan bent u welkom bij onze winkel in Den Haag.
Informações de contacto
Holanda
- spaarbikes.nl
Não respondeu a opiniões negativas
fiets besteld
Dinsdag fiets besteld. Volgende dag mail dat de fiets rijklaar is overgedragen aan bezorger. En vandaag, donderdag,10 uur ontvangen. Ziet er super uit.
Minder dan 1 kan ik niet geven,wat er…
Minder dan 1 kan ik niet geven,wat er afgesproken is aan de telefoon, komen ze niet na, en ontkennen ze later dat dit beloofd geweest is, en uiteindelijk zoals hier er zoveel schrijven, komen geen afspraken na, nemen geen telefoon op, antwoorden op geen mails, geen aanrader om er iets te bestellen , super slechte sevice. Denk na voor je iets besteld , ga liever naar een andere winkel. Binnenkort ga ik eens op bezoek gaan in de winkel, zie hoe ze dan gaan handelen.
Zaterdag een fiets besteld vandaag…
Zaterdag een fiets besteld vandaag netjes en snelrijklaar thuisgeleverd super snelle levering en top service!
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop. Onlangs een fiets bij spaarbike gekocht. Goeie Service en bezorgen was ook heel snel. Echt een aanrader
Super leuke fiets gekocht voor onze…
Super leuke fiets gekocht voor onze dochter nog nooit zo snel een fiets gekocht😀 aardige mensen die je goed helpen ondanks de enorme drukte in de zaak.
Top service en heel erg vriendelijk
Top service en heel erg vriendelijk! Ik kan weer ontspannen fietsen, Absoluut een aanrader!
Erg tevreden over de service
Erg tevreden over de service! Fietsen waren snel en netjes op tijd bezorgd. De bezorger was erg vriendelijk , er mag vaker zulke bezorgers voor de deur komen! Mijn complimenten.
Goede service, goede prijs /kwaliteit fietsje
Ik had via marktplaats een kindercrossfietsje (nieuw) gezien voor mijn kleinzoon. Vanochtend gebeld en ze hebben de fiets gereserveerd voor me. Ik heb het fietsje net opgehaald, zag er super uit, cross model voor een heel leuke prijs!
Ik werd zowel vanochtend aan de telefoon, als net in de winkel, heel netjes en klantvriendelijk geholpen. Ik kreeg na mijn betaling, zelfs nog een slot cadeau.
Ik herken dus niets van de slechte ervaringen, die ik over deze winkel las. Ik ben in ieder geval heel blij en zo meteen mijn kleinzoon ook op zeker!
Hele snelle levering!
Hele snelle levering!! En ook vriendelijke bezorgers👍
Echt een top zaak en heel vriendelijk
Echt een top zaak heel vriendelijk en op afgesproken tijd geleverd. Zeker een aanrader voor als je een fiets nodig heb of als die gerepareerd moet worden
Hoi heb een fiets besteld voor me…
Hoi heb een fiets besteld voor me dochter. Hele goeie service gehad. De eigenaar gaf zelfs een kadotje voor me dochter ( een fiets krat ) ze was er helemaal blij mee ga zo door👍.
Oplichters!!
Koop hier geen fiets het zijn een stelletje oplichters.
Als je fiets kapot is doen ze of ze het maken maar doen er niks aan.
De eigenaar is ronduit onbeschoft.
Aftersales is ronduit slecht.
In maart fiets besteld. Afleverdatum afgesproken. Nooit een bevestiging van transport ontvangen. Na veel bellen (ja is onderen, ja vanmiddag komt ie), werd de fiets om 23.15 afgeleverd. Dat is niet normaal, en zeker niet in de middag. Hier over gemaild, nooit reactie /excuses ontvangen.
Verkeerde slot geleverd, dat is wel netjes opgelost.
In augustus gaat de standaard kapot. Per mail aangemeld, nul reactie. Weer gemaild na 3 dagen + ultimatum gesteld. Geen reactie. Toch maar weer gebeld, ja mail is aangekomen. Waarom reageer je niet > geen antwoord. Maar we gaan het oplossen. Dit is wel normale slijtage (een standaard die binnen 6 maanden afbreekt? De standaard op mijn fiets gaat al 5 jaar mee, die heeft slijtage ja). Maar u heeft garantie, dus we sturen een nieuwe op. Nu druk maar maandag / Dinsdag sturen we hem op. Dan moet ie toch echt einde week er zijn.
Inmiddels is het zondag, weer een mail gestuurd, want je raadt het al : geen standaard.
Afgelopen maandag nogmaals contact proberen te leggen, eerst per mail, later per telefoon. De mail wordt structureel genegeerd (in de zin van: er komt geen antwoord), wanneer ik bel, wordt er boos en schreeuwend gesproken, dat je geen garantie hebt op een standaard, en dat je voor een goedkope fiets geen garantie mag verwachten. Ook worden er nog niet toedoende zaken aangehaald. Zo jammer.
Dezelfde maandag nogmaals een mail gestuurd, om er een nacht over te slapen, en dan de volgende dag er als volwassen mensen uit te komen. Dinsdag gebeld, mijn nummer wordt niet meer opgenomen, bel ik van een ander nummer, dan wordt er wel direct opgenomen. Noem je je naam, verbinding direct verbroken.
Deze winkel heeft klaarblijkelijk geen behoefte om een geldige garantieclaim op een normale manier op te lossen. Ze maken afspraken die ze niet nakomen.
Naar mijn mening een winkel om met een wijde boog om heen te gaan, en hier geen zaken mee te (willen) doen.
Wat een ronduit slechte service.
Levering Vogue Carry 3 Bakfiets
Woensdag Vogue Carry 3 bakfiets besteld en vandaag rijklaar thuis bezorgd, super blij over de levering van deze bakfiets hoe snel het geleverd wordt en wat voor kwaliteit je krijgt daarbuiten scheelt het paar honderden euro’s met concurrenten. Super blij 5 sterren waard Spaar Bikes👍🏻
Ik heb een prachtige vouwfiets…
Ik heb een prachtige vouwfiets (volledig zwart, merk EASY) gekocht die direct startklaar (na een proefrit natuurlijk) aan mij werd meegegeven. We werden geholpen door een hele vriendelijke man (groot met zwart haar, eind 20?) die alle tijden voor ons nam; en dat de dag voor onze verjaardag, helemaal top dus! Er zit 2 jaar garantie op de fiets en ik mag altijd terugkomen als er iets aan de hand is.
Niet doen
Fiets is snel geleverd dat wel, maar was beschadigd en niet rijklaar afgeleverd, waar we wel voor betaald hebben. Meerdere malen (mail en telefoon) proberen contact te zoeken, geen respons. Na maanden eindelijk iemand aan de lijn. Verhaal uitgelegd, gooit die man de telefoon op.
DIt was voor ons 1x en nooit weer en zou het niemand aanraden.
Zaterdag een fiets besteld vandaag…
Zaterdag een fiets besteld vandaag thuis gekregen super snelle levering top service duidelijk informatie gehad per telefoon over de levering.
Slechte zaak!
Verkeerde fiets geleverd. Gelijk contact opgenomen. Bijna een maand verder en nog is de fiets niet opgehaald. Ze reageren niet op mailtjes en verbreken het gesprek aan de telefoon. Hier niks kopen! Echt een slechte zaak. En dit is nog zacht uitgedrukt. Wij gaan hier werk van maken!
Tevreden
We hebben een fiets gekocht voor onze zoon, goed geholpen en goed advies ontvangen.
Alleen de winkel was erg druk.
Niks kopen! Geen erkend keurmerk bedrijf!
De meest slechte, niet klantvriendelijke fietsenwinkel. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt bij een winkel.
Wanneer je belt wordt er of niet opgenomen of als het gesprek hun niet zint wordt er opgehangen.
Wij wilden een bestelling plaatsen, maar door de slechte reviews wilden we dit annuleren. In hoeverre het te annuleren was, gezien wij niet eens de officiële bestelling hadden geplaatst.
Na een nette mail, dat wij de bestelling wilden annuleren begon het gezeur. Als je belde, gingen ze echt tekeer aan de telefoon en uiteindelijk hangen ze tijdens het gesprek op.
Vervolgens na een aantal dagen kregen wij een mail dat er kosten ingehouden gaan worden. En dan niet een paar euro, maar gewoon een paar honderd euro, terwijl wij niet eens iets hebben afgenomen.
Het blijkt dat dit bedrijf geen erkend keurmerk heeft.
Op de website moet je ook heel goed zoeken naar retour beleid etc. Het staat niet op plekken waar je het normaal zou moeten vinden.
Koop hier niks, je wordt echt afgezet en onbeschoft behandeld als klant wanneer het hun niet zint. Los daarvan, waarschijnlijk wanneer je iets koopt bij ze, hoef je daarna niet bij hun aan te kloppen wanneer er iets mankeert.
Een hele vervelende ervaring was dit voor ons.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.