Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho

Escrito pela empresa

Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Absolut tilfreds

Alt fra bestilling, information og levering var fint

9 de abril de 2021

Hej Anne-Mette :-)

Tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering til gode priser og havde en positiv oplevelse. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Hej Jette :-)

Stort tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer vores hjerter at vide, at du er tilfreds med din shopping hos os. Vi glæder os allerede til at betjene dig igen.

Meget hurtigt service

Meget hurtigt service - beklager lille køb denne gang da ledte efter speciel lille reservedel.... men nu er jeg “kunde” fremad for VVS produkter...
Vh martin

8 de abril de 2021

Hej Martin :-)

Tak for din tilbagemelding! Selvom dit køb var mindre denne gang, er vi glade for at have dig som kunde. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen, når du har behov for VVS-produkter i fremtiden. Hvis der er noget specifikt, du leder efter, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

SUPER 👍

SUPER - NEMT - HURTIGT 😃

7 de abril de 2021

Hej dytdotbot :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Diverse fittings

Gode priser.
Super hurtig behandling af ordren og efterfølgende forsendelse.
Det kan ikke gøres bedre.
Kommer helt sikkert til at handle her igen.

12 de março de 2021

Hej Michael :-)

Tak for dine rosende ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode priser og den super hurtige behandling af din ordre samt efterfølgende forsendelse. Det er fantastisk at vide, at du overvejer at handle hos os igen. Vi ser frem til at betjene dig på ny.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt forløb som forventet!

11 de março de 2021

Hej Hans :-)

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at din oplevelse med vores webshop har været positiv og professionel.

Anbefales varmt

Anbefales varmt, god produkter, hurtig levering

9 de março de 2021

Hej Nana :-)

Tak for dine rosende ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode priser og den super hurtige behandling af din ordre.

Leveret hurtigt

7 de março de 2021

Hej Torben :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Prisen var helt OK

Prisen var helt OK
Syntes der gik lidt for lang tid til jeg modtog min pakke.
Mit forslag er få produktenten til at sende til kunden
Mvh Claus

6 de março de 2021

Hej Claus :-)

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du fandt prisen okay. Vi beklager dog, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.
Vi værdsætter din forståelse og håber, at vi får mulighed for at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin pris og hurtig levering

4 de março de 2021

Hej Ingolf :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig god oplevelse!

En virkelig god oplevelse!

Med et gulvvarmesystem der strejkede midt i den værste kulde bestilte jeg reservedele hos sparpaavvs.dk

I kommentarfeltet bad jeg om afsendelse hurtigst muligt ...og jeg forventede egentlig ikke, at min bøn blev læst - sådan er det mange steder - men det gjorde den.

Top-service fra Stefan, som sørgede for afsendelse samme dag med hurtigste bud uden bøvl og merudgift for mig.

20 timer efter bestilling kørte gulvvarmen igen, så jeg siger tak for hjælpen

/nksdk

22 de fevereiro de 2021
Opinião espontânea

Hej Sivebæk :-)

Tak for din fantastiske feedback! Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service, især i en presserende situation med gulvvarmesystemet. Vi er glade for, at Stefan kunne imødekomme din anmodning om hurtig levering og sikre, at gulvvarmen var i gang igen på rekordtid. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen Sparpaavvs teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk service og rigtig god…

Helt fantastisk service og rigtig god forståelse for den opgave der skulle løses. Dag til dag levering. Mere end bare tilfreds.

Kommer til at handle der igen.

17 de fevereiro de 2021
Opinião espontânea

Hej Morten :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Super gode priser på det jeg skulle…

Super gode priser på det jeg skulle bruge.Varerne blev hurtigt sendt dog blev jeg ringet op at jeg havde modtaget en anden kundes varer og hun mine.Det fik vi dog nemt løst ved at sende til hinanden

17 de fevereiro de 2021

Hej Majbritt :-)

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt super gode priser på det, du skulle bruge. Vi beklager for forvekslingen af varerne, men det er dejligt at vide, at situationen blev løst nemt ved at sende varerne til hinanden. Vi værdsætter din forståelse og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Okai priser

Okai priser, men noget lang vente tid pga en vare som var i restordre. Men senere fastsatte leveringstid holdte stik..

11 de fevereiro de 2021

Hej Martin :-)

Tak for din feedback! Vi beklager for den længere ventetid på grund af en vare i restordre, men det glæder os at høre, at den senere fastsatte leveringstid blev overholdt som lovet. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Fine varer

Fine varer. Hurtig levering

9 de fevereiro de 2021

Hej Poul :-)

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din ordre hos os. Vores mål er altid at levere professionel service og kvalitetsprodukter til vores kunder, så det er fantastisk at vide, at du værdsatte vores indsats. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode priser stort udvalg og hurtig…

Gode priser stort udvalg og hurtig levering

9 de fevereiro de 2021

Hej Jan :-)

Tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores gode priser, store udvalg og hurtige levering. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og instruktion i…

God service og instruktion i forbindelse med montering

6 de fevereiro de 2021

Hej John :-)

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du oplevede god service og fik den nødvendige instruktion i forbindelse med montering. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at kunne betjene dig igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

god support når man ringer og har brug…

god support når man ringer og har brug for hjælp vh Flemming

5 de fevereiro de 2021

Hej Flemming :-)

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support, når du har haft brug for hjælp. Vi sætter pris på din anerkendelse og er her for at hjælpe dig med eventuelle fremtidige spørgsmål eller behov.

Mange hilsner fra Sparpaavvs teamet :-)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais