Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho

Escrito pela empresa

Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte varen søndag den ankom…

Jeg bestilte varen søndag den ankom tirsdag
Helt perfekt

2 de fevereiro de 2021

Hej Brian :-)

Tak for din positive tilbagemelding! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig levering og fik din vare på bare to dage efter bestilling. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 1 em 5 estrelas

For længe om at sende varerne

For længe om at sende varerne, har ikke noget så simpelt som fiber pakninger, udgået fra leverandør... har åbenbart kun ENN leverandør, trækker så det fulde beløb selvom de ikke kan levere fiber pakninger

9 de janeiro de 2021

Hej Stig,
Du oprettede ordren onsdag d. 06-01-2021 klokken 8:51 om aftenen.
Vi behandler ordren torsdag d. 07-01-2021, og afsender ordren fredag d. 08-01-2021.
Ordren er blevet bekræftet afleveret på din adresse mandag d. 11-01-2021 om formiddagen.
Vi har desværre ingen kontrol over hvor langt tid fragtfirmaer er om at levere pakker, og ved vi at de har meget travlt i øjeblikket.
Hvad fiber pakninger angår, så har vi mange forskellige, men den du bestilte var en specielpakke på 12 stk. i 3 forskellige størrelser som var udgået, og da vi ikke kan rette på ordrer og dens beløb, så er varen automatisk blevet refunderet, dette skete da ordren blev gennemført.

Fint og hurtigt

Det virker som det skal

9 de janeiro de 2021

Hej Peter :-)

Tak for dine rosende ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode priser og den super hurtige behandling af din ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Korrekt vare modtaget hurtig og alt…

Korrekt vare modtaget hurtig og alt forløb perfekt

8 de janeiro de 2021

Hej Anton :-)

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din ordre hos os. Vores mål er altid at levere professionel service og kvalitetsprodukter til vores kunder, så det er fantastisk at vide, at du værdsatte vores indsats. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 3 em 5 estrelas

synes unødvendigt at sende en lille…

synes unødvendigt at sende en lille skive i stor papkasse

7 de janeiro de 2021

Hej Ib,

Alt vores emballage er genbrugt for miljøets skyld, derfor kan det godt være at ordrer til tider ender i større pakker end normalt, dette står også på den lille label vi sætter på alle vores pakker.

Classificada 2 em 5 estrelas

i er for langsomme idag torsdag er…

i er for langsomme idag torsdag er pakken endnu ikke dukket op.

når jeg bestiller noget fra jylland søndag kommer det mandag eller tirsdag.

mvh Niels

7 de janeiro de 2021

Hej Niels,
Din ordre er blevet oprettet 1. Januar (1. Nytårsdag, en helligdag).
Vi behandlede din ordre mandag d. 4. Januar (første arbejdsdag i det nye år), og sendte pakken af sted tirsdag d. 5. Januar, dagen efter den blev behandlet.
Det at din pakke ikke er ankommet endnu har vi desværre ingen kontrol over, det hænger fuldt på fragtfirmaet (GLS), og vi ved at de har meget travlt i øjeblikket.

Hej Jørn :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

god og præcis kommunikation

5 de janeiro de 2021

Hej Edith :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ikke modtaget mine vare..

Har ikke modtaget mine vare... Og da jeg ikke kan give 0 stjerner, så må i jo få en.. 🤷‍♂️

5 de janeiro de 2021

Resposta da Sparpaavvs.dk

Vi er uforstående overfor denne dårlige anmeldelse.
Ordren blev lagt søndag d. 03-01-2021 klokken 11:11.
Ordren blev håndteret søndag d. 03-01-2021 klokken 11:29.
Ordren blev afsendt mandag d. 04-01-2021 klokken 10:54 til levering tirsdag d. 05-01-2021.
Ordren er bekræftet leveret i dag tirsdag klokken 11:10 med modtagerflex.

Classificada 5 em 5 estrelas

Good selection, competitive price, fast, fast, fast responsive delivery via a convenient service with convenient pickup.

7 de dezembro de 2020

Hi Cope :-)

Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you found our selection good, prices competitive, and the delivery fast and responsive. We appreciate your satisfaction and look forward to serving you again in the future. If there's anything more we can assist you with, feel free to contact us.

Best regard Sparpaavvs

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og gode priser samt…

Super service og gode priser samt hurtig levering

Hej Niclas :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig

Hurtig, billig og nemt

Hej Tony :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Stedet for den prisbevidste.

Jeg bestilte forskellige VVS ting som jeg få dage efter kunne afhente i en af mig valgt GLS shop. Overskuelig hjemmeside, gode priser samt en god kundeservice. Kan anbefales.

Hej Jørgen :-)

Tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du fandt vores hjemmeside overskuelig, prisniveauet godt, og at du oplevede en god kundeservice. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Perfekt

Helt perfekt!

20 de novembro de 2020

Hej J.Nielsen :-)

God og hurtig service

God og hurtig service, tak for det.

19 de novembro de 2020

Hej Claus :-)

Tak for din venlige feedback! Det glæder os at høre, at du oplevede god og hurtig service. Vi sætter pris på din tilfredshed, og hvis der er mere, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

super fin hjemmeside og hurtig…

super fin hjemmeside og hurtig betjening.

9 de novembro de 2020

Hej John :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

God kvalitet og pris, sløv levering

God kvalitet, fair pris og leveringsomkostninger. Det er trækker ned er leveringstiden (3-4 hverdage). Vil helt sikkert handle der igen, hvis jeg har god tid.

22 de outubro de 2020

Hej Henrik :-)

Tak for din feedback! Vi sætter pris på, at du har bemærket vores fokus på god kvalitet, fair priser og leveringsomkostninger. Vi beklager for den længere leveringstid på 3-4 hverdage, men det er godt at høre, at du stadig overvejer at handle hos os, når tiden tillader det. Vi sætter pris på din forståelse og ser frem til at betjene dig igen.

Den bedste service

Den bedste service, jeg har oplevet fra en webshop.

15 de outubro de 2020

Hej Nørremarken :-)

Hurtig service

14 de outubro de 2020

Hej Kemal :-)

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig service. Vi sætter pris på din tilfredshed.

Helt ok

Helt ok og fin levering

10 de outubro de 2020

Hej Vibeke :-)

Mange hilsner fra Sparpaavvs teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais