Specsavers Norge Opiniões 1020

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverene folk på Specsavers Tillertorget! Kjempedyktig optiker, og meget dyktige damer som både informerte om forskjellige valg og utvelgelse av briller, samt flott service da jeg hentet ut mine tre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra service hele veien! Fra synstest til butikkopplevelse – alle de jeg møtte var blide, hjelpsomme og profesjonelle. Jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Anbefales på det varmeste!

Informações sobre a empresa

1. Grossista de óculos

Escrito pela empresa

Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre største i Europa, kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Mange spørsmål som ikke var relevante.

17 de abril de 2026

Resposta da Specsavers Norge

Vi beklager på det sterkeste for din oppelevelse. Vi jobber stadig med å kunne tilby våre kunder en bedre service og tjenester så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi håper du gir oss en til sjanse i fremtiden. Mvh Margarita

Super butikk og betjening

Super butikk og betjening! Og gode tilbud på briller og solbriller.

13 de janeiro de 2026

Resposta da Specsavers Norge

Hei Ragna, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

Kjempegod service!

Kjempegod service! Herkules kjøpesenter i Skien.

2 de setembro de 2025

Resposta da Specsavers Norge

Hei Øystein, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers Skien! Mvh Margarita

Raskt

Raskt, kundevennlig, og aller viktigst finnes det utrolig snille, hjelpsomme, og dyktige ansatte på Stange.

28 de novembro de 2025

Resposta da Specsavers Norge

Hei Elise, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers Stange! Mvh Margarita

Superbra service hele veien

10 de outubro de 2025

Resposta da Specsavers Norge

Hei Astrid, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt og organisert samarbeid fra alle…

Godt og organisert samarbeid fra alle som jobber der.

20 de setembro de 2025

Resposta da Specsavers Norge

Tusen takk for hyggelig kommentar og gode tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Om det er noe vi kan gjøre for å gjøre opplevelsen enda bedre og fortjene 5 stjerner neste gang, vil vi gjerne høre fra deg! Mvh Margarita

Bra kundeservice

Bra kundeservice, tilstedeværelse og gode priser

13 de abril de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig dyktige folk og topp service fra…

Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i sentrum!

26 de março de 2026

Resposta da Specsavers Norge

Hei Dniel, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers! Mvh Margarita

Classificada 1 em 5 estrelas

Missed my cataracts

Missed my cataracts, sold me useless glasses, won’t refund.

I’ve been a customer at Specsavers Asker for a while, bought two pairs of computer glasses there. Last year I started having serious glare sensitivity, tired eyes, redness. My GP referred me to get tested for cataracts.
When I called Specsavers in December to book the test, they called me back saying I probably didn’t need one because they didn’t see cataracts in my August 2025 exam. Instead they recommended far-distance glasses. I trusted their advice and paid for glasses based on my old test. They were completely unusable. Worst headache of my life, couldn’t see past 2 meters.
When I asked for a refund, they said no. Only option was to remake them.
Months later, symptoms much worse, I went back for a new test. Result? Cataracts. Progressing fast. So they missed it in August, talked me out of following my doctor’s referral in December, sold me glasses I never needed, and now refuse to refund. On top of that I need new computer glasses too because the cataracts changed my prescription.
To top it off, when I went for my latest eye test they kept the unusable distance glasses, saying they’d wait until after my cataracts are treated to make new ones. So now they have both my money and the glasses, and I have nothing.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Specsavers Norge

Hei Mig, beklager så mye for din opplevelse. Jeg anbefaler deg å sende oss en e-mail til kundeservice@specsavers.no. Da har vi mulighet til å ta dette videre. Ønsker deg en fin dag. Mvh Margarita

Gode tilbud

De har gode tilbud og grei service.

23 de março de 2026

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig info fra Specsavers Horten

Dårlig info fra Specsavers Horten når det gjelder faktura. De satt forfallsdato 5 uker etter jeg bestilte briller. Brillene kom 9 dager etter bestilling. Da ringte de meg og sa at jeg ikke fikk brillene før faktura var betalt. Det kunne de sagt fra starten når jeg bestilte brillene

1 de abril de 2026

Resposta da Specsavers Norge

Hei Monica, Vi beklager på det sterkeste for din oppelevelse. Vi jobber stadig med å kunne tilby våre kunder en bedre service og tjenester så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi håper du gir oss en til sjanse i fremtiden. Mvh Arianne

God kundeservice

God kundeservice, hyggelig og imøtekommende personale.

27 de março de 2026

Resposta da Specsavers Norge

Hei Kunde, Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding til Specsavers ! Mvh Arianne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais